Лого на трговска марка ANKO

Kmart Australia Limited дали технолошка компанија е фокусирана на иновации во малопродажбата? Преку аналитика на податоците собрани од продавниците за малопродажба, развиваме системи кои повторно го откриваат искуството за купување. Градиме продавници за малопродажба на иднината каде забавата за откривање производи и искуството на клиентите е зголемена. Во нашата работа користиме нови технологии како што се роботиката, големите податоци, cloud computing и RFID, но никогаш не ја губиме од вид крајната цел: решавање на проблемите на клиентите од реалниот живот. Нивниот службеник webстраницата е Anko.com

Подолу можете да најдете директориум со кориснички прирачници и упатства за производите на Anko. Производите на Анко се патентирани и заштитени под брендовите Kmart Australia Limited

Контакт Инфо:
адреса: Не најде 
телефон:  1800 051 800
СМС 0488 854 585
https://www.anko.com/

клучен код на звучникот на Bluetooth Bluetooth: 427872573, 42807087, 42807070, 42819690 Упатство за корисник

Прирачник за корисник anko BLuetooth Звучник Клучен код: 427872573, 42807087, 42807070, 42819690 ВЕ МОЛИМЕ ПРОЧИТАЈТЕ ВНИМАТЕЛНО пред да работите со оваа опрема ОДЗЕМЕТЕ ГО ВО БЕЗБЕДНО МЕСТО ЗА FlJT \ JRE ПРЕДУПРЕДУВАЕ Пред да не тргнете од ова. Не изложувајте го уредот на екстремни температури (топлина или студ), отворен пламен, влажни услови,…

Прирачник за корисник Анко 42963462/42997580

Ве молиме внимателно прочитајте го упатството и чувајте го правилно пред да го користите производот. 42963462/42997580 Прирачник за корисник Важни мерки на претпазливост: Овој звучник не смее да биде изложен на капење или прскање и на звучникот да не се ставаат предмети исполнети со течности, како што се вазни. Минимални растојанија 100 см околу апаратот за доволна вентилација. На…