Лого на БУЛТ АУДИО

ПРОДАВНИЦИ ЗА ОПРЕМАНИ ЗА ПРОБАС
УПАТСТВО ЗА КОРИСТЕЊЕ

За подобро искуство со квалитетот на звукот, предложете да користите оперативен систем IOS 8.0/ Android 4.3 или погоре.

производ вовед

BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки

Резиме на функциите на копчињата

BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - Сл.

 Силиконски облоги за уши Пин за полнење на мешунките
Индикатор за уши Допрете Контролна област
Мешунки за полнење на футроли за мешунки Индикатор за подлоги за полнење
 Конектор за полнење од тип C

Се поврзува со слушалки
Поставување за прв пат:
Извадете ги слушалките од куќиштето, слушалките автоматски ќе се вклучат.
Вклучете го Bluetooth-от на вашиот уред. Пребарајте „Boult Audio Gearpods“ и изберете да се поврзете.BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - слушалки Редовна употреба:
Откако ќе се користат следно, слушалките автоматски ќе се поврзат со претходно поврзан уред.

Започнете да слушате
Ставете ги слушалките во увото и малку завртете ги за удобно и удобноBOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - започнете со слушање
Забелешка: Редовно чистете ја мрежата за прав по употреба за да избегнете блокирање на звукот од нечистотија и остатоци.

Вклучување и исклучување
Вклучување

  • Отстранете ги слушалките од куќиштето, тие автоматски ќе се вклучат и ќе се впарат едни со други.
  • Долго притискајте ја областа за контрола на допир на двете слушалки во исто време 2 секунди, а потоа слушалките ќе се вклучат и ќе се впарат една со друга.
    Статус на светло: Едната страна црвено и сино LED светло алтернативно друго странично LED светло брзо.

Исклучување

  • Слушалките автоматски ќе се исклучат и ќе влезат во режим на полнење кога ќе се стават во куќиштето.
  • Исклучувањето на Bluetooth од уредот и поставувањето на слушалките 3 минути ќе ги исклучи.
  • Исклучувајќи го Bluetooth-от од уредот, долго притиснете ја областа за контрола на допир 5 секунди и слушалките ќе се исклучат.

Започнете со полнење

Полнење на ушите
Ставете ги слушалките во куќиштето, откако ќе се поврзе иглата за полнење, ќе се вклучи светлото на кутијата за полнење за да се прикаже куќиштето дека батеријата останува, а потоа четвртото светло останува бело, покажува дека слушалките се полнат, светлото исклучено значи дека батеријата е полна.

Полнење на случајот
Приклучете го куќиштето за полнење во адаптер од 5V/1A со кабел од типот C (вклучете го во пакувањето). Светлото за полнење ќе заѕвони. Кога е полна, белото светло ќе остане вклучено и куќиштето треба да се исклучи од изворот на енергија.BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - полнење на куќиштето

спецификација

Bluetooth стандард: верзија 5.1
Bluetooth ProHSP/HFP/A2DP/AVRCP
Излез Voltagд на база: 3.7V
Време на полнење Ушни пупки - 1.5 ч, футрола за полнење - 1 ч
Работно растојание: 10М
Компатибилен систем: Android/IOS/Windows

BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - sambly Музичка репродукција / Пауза Едно кликнување на L или R слушалка
BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - sambly Следна песна Кликнете двапати на R слушалката
BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - sambly Претходна песна Кликнете двапати на слушалката L
BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - sambly Повик Едно кликнување на L или R слушалка
BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - sambly Заврши повик/Одбиј повик Кликнете двапати на слушалката L или R
BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - sambly Глас асистент Долго притиснете 3 секунди L или R слушалка

BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - полнење на куќиштето1

Јасно за спарување
Избришете го записот за спарување на слушалки и мобилни телефони:
Извадете ги слушалките од куќиштето за полнење и допрете ги левата и десната слушалка 5 пати, така што ќе го избришете записот на уредот со Bluetooth. Потоа побарајте го името на Bluetooth „Boult Audio Gearpods“ за да се спарите.BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - јасно до спарување

Продолжете со спарувањето на левата и десната слушалка:
Ставете ги слушалките во куќиштето за полнење и наполнете ги, а потоа извадете ги слушалките од кутијата за полнење кога ќе се полнат неколку минути. тие автоматски ќе влезат во режим на спарување.BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки - десни слушалки

Проблеми со снимање

П: слушалките не се спаруваат едни со други?
О: Ставете ги слушалките во куќиштето за полнење неколку секунди. извадете ги од куќиштето и обидете се повторно да се поврзете.
П: слушалките не се полнат кога се ставаат во куќиштето.
О: Проверете дали светлото на кутијата за полнење ќе се вклучи кога ќе се стават слушалките внатре. Ако не свети, наполнете го куќиштето
П: Звукот е неурамнотежен помеѓу левата и десната страна.
О: Ве молиме исчистете ја мрежата на слушалките по употреба.Лого на БУЛТ АУДИО

Документи / ресурси

BOULT AUDIO AirBass GearPods Вистински безжични слушалки [pdf] Упатство за употреба
AirBass GearPods, вистински безжични слушалки, безжични слушалки, AirBass GearPods, слушалки

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *