Логото на BluestoneSPA-5 Заштитник за екран од калено стакло
Упатство за користење Заштитник за екран од калено стакло Bluestone SPA-5Bluestone SPA-5 Заштитник за екран од калено стакло - икона 1

ВОВЕД

Секојдневно на нашите телефони им треба многу повеќе отколку што сфаќате. Помеѓу тоа што постојано излегуваат од нашите џебови, ако се ракува со човекот во која било точка и паднат или погрешно сместени, тие носат голема штета! Екранот од калено стакло од 9H за вашиот мобилен гарантира заштита од кршење на екранот на допир на вашиот мобилен и екранот 9896 од времето.

СОДРИНА ЗА ПАКЕТ

lx Екран за приватност
lx Монтирање на екранот
lx Крпа за отстранување прашина
Бришач за меурчиња Ix

НАЧИН НА УПОТРЕБА

 1. Отворете го пакетот и проверете дали имате сè
 2. Започнете со бришење на екранот за да го исчистите од прашина со влажното марамче
 3. Потоа исушете го влажниот екран со суво бришење
 4. Ставете го телефонот во фиоката за монтирање и порамнете го правилно
 5. Притиснете во центарот и работете нанадвор за да ги отстраните меурите
 6. Користете ја гумата за бришење меурчиња за да бидете сигурни дека сите меурчиња ги нема

ПРОИЗВОД ЗАВРШЕНVIEW

Bluestone SPA-5 Заштитник за екран од калено стакло - завршеноview

СПЕЦИФИКАЦИИ И КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Одговорен допир
 • Разбијте доказ
 • Отпорен на гребење
 • Јасност на HD
 • Заштита од дамки
 • Екран од калено стакло 9H
 • Анти-Блесок

ГРИЖА И БЕЗБЕДНОСТ

 • Не користете ја оваа единица за ништо друго освен за намената.
 • Чувајте го уредот подалеку од извор на топлина, директна сончева светлина, влажност, вода или која било друга течност.
 • Не ракувајте со уредот ако е влажен или влажен за да спречите струен удар и / или повреда на себе и оштетување на уредот
 • Не користете го уредот ако е паднат или оштетен на кој било начин.
 • Поправки на електрична опрема треба да врши само квалификуван електричар. Несоодветната поправка може да го доведе корисникот во сериозен ризик.
 • Чувајте го уредот подалеку од дофат на деца.
 • Оваа единица не е играчка.
  Bluestone SPA-5 Заштитник за екран од калено стакло - завршеноview 1

Логото на Bluestone©SM TEK GROUP INC
Сите права се задржани.

Bluestone е заштитен знак на SM TEK GROUP INC.
New York, NY 10001
www.smtekgroup.com
Произведено во Кина

Документи / ресурси

Заштитник за екран од калено стакло Bluestone SPA-5 [pdf] Упатство за употреба
SPA-5 Заштитник за екран од калено стакло, SPA-5, Заштитник за екран од калено стакло, Заштитник за екран од стакло, Заштитник за екран, Заштитник

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *