BENCHDOGS.JPG

BENCHDOGS 9984689 Прирачник за употреба на Carpenter Square

BENCHDOGS 9984689 Carpenter Square.JPG

FIND ALL INSTRUCTION MANUALS AT WWW.BENCHDOGS.CO.UK

ШТО СЕ ВО КОМПЛЕТ

  • 1 x Carpenter Square
  • 2 x Alignment Pins

BENCHDOGS 9984689 Carpenter Square.JPG

 

ANGLED MARKINGS

FIG 1 ANGLED MARKINGS.JPG

 

ADDITIONAL MARKINGS

FIG 2 ADDITIONAL MARKINGS.JPG

 

ИСКЛАТНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

FIG 3 EXTRA FEATURES.JPG

 

BENCHDOGS.JPG

ЗА ПОВЕЕ ИНФОРМАЦИИ ВЕ МОЛИМЕ ПОСЕТАЈТЕ

[заштитена по е-пошта]

WWW.BENCHDOGS.CO.UK

MADE IN BRITAIN

 

Прочитајте повеќе за овој прирачник и преземете PDF:

Документи / ресурси

BENCHDOGS 9984689 Carpenter Square [pdf] Упатство за употреба
9984689 Carpenter Square, 9984689, Carpenter Square

Референци

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена