AXAGON - lgoACU-PD22 Power Delivery 3.0 USB-C Излезен ѕиден полнач
Упатство за употребаAXAGON ACU-PD22 Испорака на енергија 3 0 Излезен ѕиден полнач USB-C

БЕЗБЕДНОСТ И ПРАВИЛНО РАКУВАЊЕ

  • Проверете дали излезните параметри на адаптерот се совпаѓаат со параметрите на напојуваниот уред. -Користете само квалитетни и неоштетени USB кабли.
  • Не ги поврзувајте вкрстено излезите на адаптерот за полнење. Може да дојде до оштетување на адаптерот! – Заштитете го адаптерот од високи температури и механички оштетувања. – Користете го адаптерот само во суво опкружување
  • Заштитете го од вода, не користете го со влажни раце, постои ризик од струен удар!
  • Не покривајте го адаптерот и дозволувајте пристап до воздух за доволно ладење. -Адаптерот може да се загрее при употреба, тоа е нормално.
  • Ако адаптерот е оштетен, веднаш исклучете го и не користете го повторно! – Не расклопувајте, менувајте или обидувајте се да го поправите адаптерот. – Ако не го користите адаптерот, исклучете го. -Адаптерот е само за внатрешна употреба и електричната волtage е 100 – 240V —.
  • Не оставајте го адаптерот без надзор.

ВЛЕЗ ИЗЛЕЗ

AXAGON ACU-PD22 Power Delivery 3 0 USB-C Излезен ѕиден полнач - влез

КОРИСЕН СОВЕТ:

ДАЛИ САКАТЕ БРЗ, РОБУСЕН И СТАБИЛЕН КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ?
ЗА КВАЛИТЕТ НА АКСАГОН УСБ КАБЕЛИ ПРОВЕРЕТЕ
https://www.argon.eu/produkt/bely-r-redukce/us-pasivmi

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Повеќе информации, ЧПП, прирачници и драјвери може да се најдат на страницата за производот во картичката ПОДДРШКА ЗА ПРОИЗВОД на www.axagon.eu. Ништо не помогна? Пишете до нашата техничка поддршка: [заштитена по е-пошта].

GIRA System 3000 Екран на контролор за собна температура - икона 30 На крајот на неговиот век на употреба, не фрлајте го производот во отпад од домаќинството; однесете го до собирен пункт за рециклирање на електрична опрема. За информации за програмите за собирање и рециклирање во вашата земја, контактирајте со локалните власти или продавачот на мало што ви го продал производот.
GARMIN 010 02584 00 Купола радар - це Изјава за усогласеност на ЕУ: Уредот е во согласност со законодавството за хармонизација на Европската унија 2014/35/EU (LVD), 2014/30/EU (EMC) и 2011/65/EU (RoHS). Комплетната декларација за усогласеност на ЕУ е достапна од производителот.
Пред употреба на производот, корисникот е должен да ги прочита упатствата на корисникот. Производителот се оградува од секаква одговорност за штета што може да настане поради неправилна употреба на производот или неуспех да се следат упатствата содржани овде. Употребата на производот различна од наведената мора да се консултира со производителот.
DOMETIC CFF70DZ DZ Компресорски ладилник - забелешка Не користете го производот во влажни или експлозивни средини и во близина на запаливи материи.
AXAGON ACU-PD22 Power Delivery 3 0 USB-C Излезен ѕиден полнач - икона Степен на заштита 20. Апаратот е заштитен од контакт со прст; апаратот не е заштитен од навлегување вода.
Уредот од заштитна класа II според IEC 60536 — апарат со двојна изолација.
Мини печка SILVERCREST SGB 1200 F1 - икона 6 Апаратот е наменет само за внатрешна употреба во стандардни услови.

ЛИНК ЗА ПОДДРШКА НА ПРОИЗВОДОТ

AXAGON ACU-PD22 Испорака на енергија 3 0 Излезен ѕиден полнач USB-C - qr кодhttp://axagon.eu/produkty/acu-pd22#supportLinkGoal

© 2021 AXAGON
Vyrobce / Производител: RealQ sro – Железна 5, 619 00 Брно, Чешка
Сите права се задржани. Сите текстуални и сликовни материјали содржани во овој документ се заштитени со Законот за авторски права.
Сите ознаки наведени овде се регистрирани заштитни знаци на нивните соодветни сопственици.
Спецификациите може да се променат без претходна најава.
Направено во Кина за Axagon.AXAGON ACU-PD22 Power Delivery 3 0 USB-C Излезен ѕиден полнач - ce

Документи / ресурси

AXAGON ACU-PD22 Power Delivery 3.0 USB-C Излезен ѕиден полнач [pdf] Упатство за употреба
ACU-PD22 Power Delivery 3.0 USB-C Output Wall Charger, ACU-PD22, Power Delivery 3.0 USB-C Output Wall Charger

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена