Упатство за употреба за матични плочи ASUS Prime B650M-A WIFI II
Матични плочи ASUS Prime B650M-A WIFI II

Упатство за брз почеток

Распоред на матична плоча
Распоред на матична плоча

Известување за изјава за Австралија

Од 1 јануари 2012 година, ажурираните гаранции важат за сите производи на ASUS, во согласност со австралискиот закон за потрошувачи. Посетете ги деталите за најновите гаранции за производот https://www.asus.com/support/. Нашите стоки доаѓаат со гаранции кои не можат да бидат исклучени според австралискиот закон за потрошувачи. Имате право на замена или рефундирање за голем дефект и компензација за која било друга разумно предвидлива загуба или штета. Исто така, имате право да ја поправате или замените стоката ако стоката не е со прифатлив квалитет и ако дефектот не значи голем дефект.

Ако ви треба помош, јавете се на Услугата за корисници на ASUS 1300 2787 88 или посетете не на https://www.asus.com/support/.

Индија RoHS
Овој производ е во согласност со „Правилата за управување со електронски отпад од Индија, 2016“ и забранува употреба на олово, жива, шествалентен хром, полиброминирани бифенили (BBs) и полиброминирани дифенил етери (PBDE) во концентрации што надминуваат 0.1% тежински хомогени и 0.01 % по маса во хомогени материјали за кадмиум, освен за исклучоците наведени во Распоред II од Правилото.

Известување за заштитен знак за HDMI
Термините HDMI, HDMI High-Definition Multimedia Interface и HDMI Logo се заштитни знаци или регистрирани заштитни знаци на HDMI Licensing Administrator, Inc.

Чекор 1

Инсталирајте го CP
Инсталирајте го процесорот
Чекор 2

Инсталирајте го вентилаторот на процесорот
Инсталирајте го вентилаторот на процесорот

ЗАБЕЛЕШКА: Отстранете ги само завртките и модулот за задржување. Не отстранувајте ја плочата на дното.

Чекор 3

Инсталирајте мемориски модули

Инсталирајте мемориски модули

Чекор 4
Инсталирајте уреди за складирање
Инсталирајте уреди за складирање

Чекор 5

Инсталирајте ги картичките за проширување
Инсталирајте картичка за проширување

Чекор 6
Инсталирајте го приклучокот за системскиот панел
Инсталирајте картичка за проширување

Чекор 7

Инсталирајте ATX конектори за напојување
Инсталирајте ATX конектори за напојување

Чекор 8

Поврзете влезни / излезни уреди
Поврзете го влезот

Чекор 9

Вклучете го системот и инсталирајте го оперативниот систем и драјверите

Q21432
прво издание
ноември 2022
Авторски права © ASUSTeK Computer Inc.
Сите права се резервирани

ДЕ МАНАУС

ИМПРЕСО НА КИНА
ИМПРЕСО НА КИНА

ЛОГО ASUS

Документи / ресурси

Матични плочи ASUS Prime B650M-A WIFI II [pdf] Упатство за употреба
Prime B650M-A WIFI II матични плочи, WIFI II матични плочи, Prime B650M-A, Prime B650M-A WIFI II, матични плочи

Референци

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *