логото на анкоБезжична подлога за полнење
Упатство за користење
42604853

Карактеристики

Полнете за сите Qi компатибилни безжични уреди, како што се паметните телефони Apple или Samsung.

anko Безжична подлога за полнење

 1. Поврзете USB адаптер за напојување (не е вклучен) во штекерот. Aе биде потребен адаптер за напојување 2А или погоре.
 2. Поврзете го USB 2.0 кабелот со приклучокот Micro USB на подлогата.
 3. Синото LED индикаторско светло ќе трепка двапати и ќе се исклучи во режим на подготвеност.
 4. Поставете го уредот компатибилен со Qi на безжичната рамка за полнење за да започнете со полнење.
 5. За да постигнете брзо безжично полнење, потребен е адаптер за брзо полнење 2.0 или повисока енергија.

Забелешки:

 1. Не расклопувајте или фрлајте во оган или вода, за да избегнете оштетување.
 2. Не користете безжични полначи во многу жешки, влажни или корозивни средини, за да избегнете оштетување на колото и појава на истекување.
 3. Не ставајте премногу блиску со магнетна лента или чип картичка (лична карта, кредитни картички, итн.) За да избегнете магнетно откажување.
 4. Ве молиме, држете го растојанието најмалку 30 сантиметри помеѓу медицинските помагала за вметнување (пејсмејкери, кохлеар за всадување, итн.) И безжичниот полнач, за да избегнете потенцијално мешање на медицинскиот уред.
 5. Да се ​​грижат за децата, да се осигураат дека нема да си играат со безжичниот полнач како играчка
 6. Некои телефонски куќишта можат да влијаат на перформансите на полнењето. Осигурете се дека нема метален предмет помеѓу куќиштата на вашиот телефон или обидете се да го соблечете пред да го полните.

спецификација:

влез: DC 5V, 2.0A или DC9V, 1.8A
Растојание за полнење: ≤8mm
Конверзија: ≥ 72%
Дијаметар: X x 90 90 15 mm
Qi Уверение

Гаранција за 12 месечно

Ви благодариме за купувањето од Кмарт.

Kmart Australia Ltd гарантира дека вашиот нов производ нема да има дефекти во материјалите и изработката за периодот наведен погоре, од датумот на купување, под услов производот да се користи во согласност со придружните препораки или упатства каде што е предвидено. Оваа гаранција е во прилог на вашите права согласно австралискиот закон за потрошувачи.
Kmart ќе ви овозможи избор на наплата, поправка или размена (каде што е можно) за овој производ, доколку стане неисправен во рамките на гарантниот период. Кмарт ќе сноси разумни трошоци за барање на гаранцијата. Оваа гаранција повеќе нема да важи кога дефектот е резултат на промена, несреќа, злоупотреба, злоупотреба или занемарување.
Задржете ја потврдата како доказ за набавка и контактирајте го нашиот Центар за услуги на клиенти на 1800 124 125 (Австралија) или 0800 945 995 (Нов Зеланд) или алтернативно, преку Помош за клиенти на Kmart.com.au за какви било потешкотии со вашиот производ. Гарантни побарувања и побарувања за трошоци направени при враќање на овој производ може да се упатат до нашиот Центар за услуги на клиенти на 690 Springvale Rd, Mulgrave Vic 3170.
Нашите производи се со гаранции кои не можат да бидат исклучени според австралискиот закон за потрошувачи. Имате право на замена или наплата за голем неуспех и компензација за која било друга разумно предвидлива загуба или штета. Вие исто така имате право да ја поправите или замените стоките доколку добрата не бидат со прифатлив квалитет, а дефектот не претставува голем пропуст.
За клиентите од Нов Зеланд, оваа гаранција е во прилог на законските права забележани според законодавството на Нов Зеланд.

Документи / ресурси

anko Безжична подлога за полнење [pdf] Упатство за употреба
Подлога за безжично полнење, 42604853

Референци

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *