АНКО - лого

Име на клиент: Kmart Австралија Големина на кутијата: Ш14.85 х 21 см
Име на брендот: ANKO Тип на кутија: IM
Земја: Верзија: 2021 година Боја: K
Предмет бр: 860 Пантон:
Датум: 14 септември 21 (Обнови предупредување) Дизајнер: Џексон

Насликајте сами
Диносаурус 2 пакет

инструкции

ANKO 860 Paint Your Own Dinosaur 2 Pack - Dinosaur

Исчистете ги диносаурусите со крпа.
Откако ќе се исчистат, насликајте ги со дадената четка и бојадисајте.
ANKO 860 Paint Your Own Dinosaur 2 Pack - Диносаурус групаОткако ќе завршите со сликањето, оставете ги диносаурусите да се исушат 24 часа.

ЗАБЕЛЕШКА:
Мешањето на бели и други бои ќе направи посветли бои.
ВНИМАНИЕ: СИТЕ УМЕТНИЧКИ МАТЕРИЈАЛИ КАКО БОЈАТА МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКУВААТ ДАМКИ. СЕКОГАШ ЗАШТИТУВАЈТЕ ОБЛЕКА, ТЕПИХ, РАБОТНА ПОВРШИНА, МЕБЕЛ И ДРУГО
ОБЈЕКТИ. СЕКОГАШ КОРИСТЕТЕ ЗАШТИТНА ПОКРИВА ЗА ДА СЕ СПРЕЧУВАТЕ НА ДАМКИ.
ВНИМАНИЕ: Исплакнете ги ОЧИТЕ ВЕДНАШ АКО БОЈАТА ДОЈДЕ ВО КОНТАКТ СО НИВ. ДОКОЛКУ ИРИТАЦИЈАТА ПОСТАПИ, ПОБАРАЈТЕ МЕДИЦИНСКО ВНИМАНИЕ.
ВНИМАНИЕ: СЕ ПРЕПОРАЧУВА НАДЗОР НА ВОЗРАСНИ.
ПРОИЗВОДОТ МОЖЕ ДА РАЗЛИВИ ОД ПРИКАЖАНАТА СЛИКА.
ВЕ МОЛИМЕ ПРОГРАМА ЗА ПАКУВАЕТО ЗА ИДНИОТ РЕФЕРЕНЦИЈА.

предупредување 2 ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ:
ОПАСНОСТ ЗА ГУШЕЕ-Мали делови.
не за деца под 3 години.

ПОДГОТОВКА:

 1. Носете заштитна престилка или уметнички шмек во секое време.
 2. Погледнете ја кутијата за пакување како инспирација кога сликате или креирајте сопствен дизајн.
 3. Секогаш користете весник или заштитна обвивка на вашата работна површина пред да започнете со сликање.
 4. Осигурете се дека капаците за боја се затворени по употреба.
 5. Темелно измијте ја четката за бојадисување со вода по секоја употреба и пред да ја потопите во друга када за боја.

СОВЕТИ:

 1. Додадете неколку капки вода во саксиите за боја ако изгледаат премногу суви или грутки.
 2. Измешајте различни бои заедно за да создадете нови бои.
 3. Ако направите грешка кога сликате, само избришете ја бојата со рекламаamp марамче или хартиена крпа. Ве молам
  Забелешка: Бојата не може лесно да се измие или избрише откако ќе се исуши.
 4. Оставете ги диносаурусите целосно да се исушат (мин 24 часа) пред употреба.

Документи / ресурси

ANKO 860 Pack Your Own Dinosaur 2 Pack [pdf] Инструкции
860, Насликајте го вашиот сопствен диносаурус 2 пакет

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *