anko 43220991 Насликајте ги сопствените коњи

43220991 Насликајте го сопствениот коњ

насоки:

  1. Најдете рамна површина што можете да ја користите како работна површина.
  2. Покријте ја работната површина со весник или со пешкир.
  3. Поставете го целиот ваш материјал пред вас.
  4. Ставете престилка или рт шмек пред да сликате.
  5. Чувајте чаша вода за да ја исчистите четката за боја по нанесувањето на секоја боја.
  6. Затворете го капакот за боја по употреба.

СОВЕТИ:

  1. Додадете малку вода во боите ако изгледаат премногу суви или лепливи.
  2. Оставете го насликаниот малтер целосно да се исуши откако ќе завршите со бојадисувањето.
  3. Чувајте ја кутијата во близина за да можете да ја погледнете сликата за инспирација.
  4. Слободно измешајте ги боите за да создадете нови.

симболПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: ОПАСНОСТ ОД ДАВЕЊЕ МАЛИ ДЕЛОВИ. НЕ Ф

CAUTDN: Исплакнете ги ОЧИТЕ ВЕДНАШ ако БОЈАТА ОПЈДЕ ВО КОНТАКТ СО НИВ. АКО ИРИТАЦИЈАТА ПОСТОИ, ПОГЛЕДНЕТЕ МЕДИЦИНСКО ВНИМАНИЕ.

ВНИМАНИЕ: AU. УМЕТНИЧКИТЕ МАТЕРИЈАЛИ КАКО БОЈАТА, МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКУВААТ ДАМКИ. СЕКОГАШ ЗАШТИТИ ОБЛЕКАТА, ТЕПИЛОТ. РАБОТНА ПОВРШИНА. RJRNITURE И ДРУГИ ПРЕДМЕТИ.СЕКОГАШ КОРИСТЕТЕ ЗАШТИТНА ПОКРИВА ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ДАМКИ.

anko -Лого

Документи / ресурси

anko 43220991 Насликај свој коњ [pdf] Упатство за употреба
43220991 Насликај свој коњ, 43220991, Насликај го сопствениот коњ, сопствен коњ, коњ

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *