anko-43197200-Wireless-Charging-Pad-10W-LOGO

anko 43197200 Безжична подлога за полнење 10W

anko-43197200-Wireless-Charging-Pad-10W-PRODUCT

ИНСТРУКЦИЈА

 • 43197200
 • [KMT085] KMT43197200_MAN_Безжичен полнач од варовник 10W
 • Датум на докажување на уметнички дела: 05.19.2022
 • Број на уметнички табли: 1

ХАРТИЈА:

 • 80gsm
 • Светло -бела необложена хартија

БОЈА ЗА ПЕЧАТЕЕ:anko-43197200-Wireless-Charging-Pad-10W-FIG-1

ПЕЧАТЕТЕ ЗАВРШИ:

 • Двострано
 • Преклопен во средишниот отпечаток од грб на грб

ПРОМЕНИ САМО ЗА ВНАТРЕШНА УПОТРЕБА CREST на Дневникот

 • УМЕТНОСТА НЕ ТРЕБА ДА СЕ АМАНДИРА БЕЗ ПРЕТХОДЕН ДОГОВОР ОД КРЕСТ.
 • СИТЕ УМЕТНИЧКИ МУСИ БИДАТ ОДОБРЕНИ ОД CREST ПРЕД ГЛАВНОТО ПРОИЗВОДСТВО.
 • АКО ИМА ПРАШАЊА ЗА ОВАА УМЕТНИЧКА ДЕЛА ВЕ МОЛИМЕ КОНТАКТИРАЈТЕ
 • E-mail: дизајн@crest.com.au
 • ВИ БЛАГОДАРАМ.
 • The Crest Company 2022. Сите права се задржани.

Опис

 • Безжичен полнач од варовник 10W

спецификации:

 • материјал: Бамбус, цемент
 • влез: 5V dc 2A /9V dc 1.5A макс.
 • Безжичен излез: 10W / 7.5W / 5W
 • Производ големина: D98 x 12 mm
 • Растојание за полнење: s5мм
 • Ефикасност за полнење: 273%

Работење:

 • Поврзете го безжичниот полнач во штекер со одобрен адаптер за наизменична струја.
 • За да се обезбеди ефикасно полнење, потребен е ѕиден полнач од 2А или поголем излез.
 • За да постигнете брзо безжично полнење, Quick Charge 2.0 или
 • Ќе биде потребен адаптер за напојување за испорака.
 • Ставете го телефонот на плочата за полнење за да ја наполните батеријата.
 • Ако вашиот телефон не почне да се полни, позиционирајте го на
 • плоча за полнење или обидете се да ја отстраните футролата на телефонот.
 • Адаптер за напојување се продава одделно
 • ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ не го фрлајте уредот во оган или вода. > Никогаш не обидувајте се да го расклопите и повторно да го составите. Отпадните електрични производи не треба да се фрлаат со отпадот од домаќинството. ве молиме рециклирајте таму каде што постојат капацитети. > Проверете кај вашата локална власт за совет за рециклирање. Чувајте го вашиот уред и сите додатоци подалеку од дофат на деца и животни. > Малите делови може да предизвикаат гушење или сериозни повреди доколку се проголтаат. > Избегнувајте изложување на вашиот уред на многу ладни или многу топли температури (под 0″ или над 45C)>
 • Екстремните температури може да предизвикаат деформирање на уредот и да го намалат капацитетот за полнење и животниот век на вашиот уред. > Не дозволувајте вашиот уред да се навлажни - течности може да предизвикаат сериозни оштетувања. > Не ракувајте со вашиот уред со влажни раце.

12-месечна гаранција

Ви благодариме за купувањето од Kmart. Kmart Australia Ltd гарантира дека вашиот нов производ нема дефекти во материјалите и изработката за периодот наведен погоре, од датумот на купување, под услов производот да се користи во согласност со придружните препораки или упатства каде што е предвидено. Оваа гаранција е во прилог на вашите права според австралискиот закон за потрошувачи. Kmart ќе ви обезбеди избор за враќање на средствата, поправка или замена (каде што е можно) за овој производ доколку стане неисправен во гарантниот период. Kmart ќе ги сноси разумните трошоци за барање гаранција. Оваа гаранција повеќе нема да важи кога дефектот е резултат на промена, несреќа, злоупотреба, злоупотреба или занемарување. Ве молиме чувајте ја вашата потврда како доказ за купување и контактирајте го нашиот центар за услуги на клиенти на 1800 124 125 (Австралија) или 0800 945 995 (Нов Зеланд) или алтернативно, преку Помош за клиенти на kmart.com.au за какви било тешкотии со вашиот производ. Побарувањата за гаранција и побарувањата за трошоците направени при враќање на овој производ може да се упатат до нашиот центар за услуги на клиентите на 690 Springvale Rd, Mulgrave VIC 3170. Нашите стоки доаѓаат со гаранции кои не можат да се исклучат според австралискиот закон за потрошувачи. Имате право на замена или рефундирање за голем неуспех и компензација за која било друга разумно предвидлива загуба или штета. Исто така, имате право да ја поправате или замените стоката ако стоката не е со прифатлив квалитет и ако дефектот не значи голем дефект. За клиентите од Нов Зеланд, оваа гаранција е во прилог на законските права почитувани според законодавството на Нов Зеланд.

Документи / ресурси

anko 43197200 Безжична подлога за полнење 10W [pdf] Упатство за употреба
43197200 Безжична подлога за полнење 10W, 43197200, безжична подлога за полнење 10W, подлога за полнење 10W, подлога 10W

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *