Документ

логото на анкоCat Tower XL

anko 43072910 Cat Tower XL

содржина

anko 43072910 Cat Tower XL- Содржинаanko 43072910 Cat Tower XL- Содржина 2

инструкции

Чекор 1.
Зашрафете ја долната табла (бр.1 x1) на куќата за мачки (бр.2 x1) со помош на хексадетичниот клуч и завртката (B x 1). Зашрафете ги двата пола (бр. 9 x 1 и бр. 10 x 1) во долната табла со помош на шестоаголниот клуч и завртките (A x 2). Вметнете ги завртките (C x 2) во горниот дел на столбовите (бр. 9 x 1 и бр. 10 x 1).anko 43072910 Cat Tower XL- Чекор 1Чекор 2.
Зашрафете ги столбовите (бр. 12 x 2) во куќата за мачки (бр. 2 x 1) со помош на шестоаголниот клуч и завртките (A x 2). Вметнете ги завртките (C x 2) во столбови (бр. 12 x 2).

anko 43072910 Cat Tower XL- Чекор 2Чекор 3.
Ставете ја средната табла (бр.3 x 1). Зашрафете ги четирите столбови (бр. 9 x 1 & бр. 10 x 1 & бр. 11 x 1 и бр. 12 x 1) на завртката C, а потоа вметнете ги завртките (C x 3) во столбовите (бр.9 x 1 & бр.10 x 1& бр.12 x 1). Погледнете ја сликата подолу.anko 43072910 Cat Tower XL- Чекор 3

Чекор 4.
Зашрафете ја тркалезна табла (бр. 4 x 1) на завртката C. Ставете го средниот кревет за миленичиња (бр. 8 x 1) на столбот (бр.12 x 1), заврткајте го столбот (бр.12 x 1) на завртката C, вметнете завртката (C x 1) во столб (бр. 12 x 1) .anko 43072910 Cat Tower XL- Чекор 4

Чекор 5.
Ставете ја горната табла (бр.6 x 1). Зашрафете три столба (бр. 11 x 1 & бр. 13 x 1 и бр. 14 x 1) на завртката C како што е прикажано подолу.anko 43072910 Cat Tower XL- Чекор 4

Чекор 6.
Ставете ја горната табла (бр.6 x 1). Зашрафете го горниот квадратен кревет за домашно милениче (бр. 7 x 2) на столбовите (бр. 13 x 1 и бр. 14 х 1), зашрафете тркалезна даска (бр. 4 x 1) на столбот (бр. 11 x 1). Користејќи го клучот Hex и завртката (B x 1) за да ја зашрафнете горната плоча (бр.6 x 1) заедно со тркалезната куќа за мачки (бр.5 x 1).

anko 43072910 Cat Tower XL- Чекор 6

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Играчка за миленичиња - Не е наменета за деца.
Одговорност на сопственикот на миленичето е доколку оваа играчка е соодветна за стилот на игра на нивното милениче.
Ниту една играчка за миленичиња не е расиплива и може да се оштети за време на играта.
За безбедноста на вашето домашно милениче, редовно проверувајте и отстранувајте го ако е оштетено.
Секогаш надгледувајте го вашето домашно милениче за време на играта.

Документи / ресурси

anko 43072910 Cat Tower XL [pdf] Инструкции
43072910, Cat Tower XL

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена