260x185mm
Даска за преклопување за перење
отворено: 59cm(H) x 72cm(W) ​​) пригоден начин за уредно превиткување горните делови
anko 42968733 Перење виткање - BoaВКЛУЧЕНИ ИНСТРУКЦИИ

anko 42968733 Перење виткање - даскаanko 42968733 Перење преклопување - BoardA

НАПРАВЕНО ВО КАНА
ЗА АВ / НЗ: УВЕЗЕН ЗА КМАРТ
ПРОДАВНИЦИ ВО АВСТРАЛИЈА И НОВА ЗЕАЛА/4Д.

anko 42968733 Перење алишта - BoardAB

Инструкции за преклопување:

anko 42968733 Перење преклопување - BoardCanko 42968733 Перење алишта - ТаблаД

anko 42968733 Перење преклопување - BoardE

Документи / ресурси

anko 42968733 Даска за преклопување алишта [pdf] Инструкции
915-66000-42, 42968733, Даска за преклопување алишта

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена