ALORAIR - логоПрочистувач за воздух PureAiro HEPA Max 770
Упатство за употреба

Модел #: Сентинел HDi90
Напојување: 110/120VAC, 60 Hz, 5.5-Amps
Термички заштитени мотори
Ладилно средство: R410a, 24.3 унци
Максимален дизајнерски притисок:
35 Бар Висока страна…………… 15 Бар Ниска страна
Капацитет: 90 PPD @ 80°F, 60% RH
Сериски број: S01055 Произведено во НР Кина
Датум на производство: 2019-01-09

ALORAIR PureAiro HEPA Max 770 Air Scrubber - иконаСОГЛАСУВА СО UL STD.507
СЕРТИФИКАНО НА CSA STD.C22.2БР.113

Документи / ресурси

Одвлажнувач ALORAIR Sentinel HDi90 [pdf] Инструкции
Sentinel HDi90 одвлажнувач, Sentinel HDi90, одвлажнувач

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена