ЛОГО на ALORAIR Sentinel HD90 одвлажнувач

Одвлажнувач ALORAIR Sentinel HD90

ALORAIR Sentinel HD90 Одвлажнувач PRODCT

  • Модел БР: Sentinel HD90Power
  • Напојување: 110/120VAC, 60 Hz, 5.56 Amps
  • Термички заштитени мотори
  • Ладилно средство: R410a, 21.9 унци
  • Максимален дизајнерски притисок: 35 бари висока страна 15 бари ниска страна
  • Капацитет: 90 PPD 80˚F, 60% RH
  • Сериски број: S01060 Произведено во НР Кина

Одвлажнувач ALORAIR Sentinel HD90 1

Документи / ресурси

Одвлажнувач ALORAIR Sentinel HD90 [pdf] Инструкции
Sentinel HD90 одвлажнувач, Sentinel HD90, одвлажнувач

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена