Надворешно напојување за сензор за чад и сирена.

на Надворешно напојување (POPE004100) е направен како дополнителен производ на POPP сензорот за чад и сирена (POPE004001) и детектор за чад со сирена што може да се контролира V 1.2 (POPE701486)

Дизајниран е да ја напојува плочката Z-Wave и да го продолжи животот на батеријата на сензорот за чад.

Надворешното напојување Popp може да се користи за работа до 5 детектори. Опсегот на испорака вклучува 1 конектор од типот: JST ZH 2 (Податоци)

Важни безбедносни информации.

Ве молиме внимателно прочитајте го овој и другите упатства за уредот. Непочитувањето на препораките наведени од Aeotec Limited може да биде опасно или да предизвика кршење на законот. Производителот, увозникот, дистрибутерот и / или препродавачот нема да бидат одговорни за каква било загуба или штета што произлегуваат од непочитување на упатствата во ова упатство или други материјали.

Чувајте го производот подалеку од отворен пламен и екстремна топлина. Избегнувајте директна изложеност на сончева светлина или топлина.

Приклучете го терминалот во приклучокот за поврзување на задната страна на уредот и потоа поврзете црвена жица со плус пол на вашата главна врска и сината со минус пол. Како и да е, не отстранувајте ја батеријата.


Инсталација за сензор за чад и сирена.

Опис на поврзување.

Л: Во живо

Н: Неутрално

+: 12V црвено

-: 0V сино

Надворешното напојување Popp може да се користи за работа до 5 детектори. Опсегот на испорака вклучува 1 конектор од типот: JST ZH 2 (Податоци)

Превземи: Рачно_Надворешно напојување_POPP_Де [PDF]

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена