ABITARE FM-PL12 Винtage Водич за инсталирање на светла за приврзок
ABITARE FM-PL12 Винtage Pendant Light

инсталација

инсталација

  1. Install the mounting plate to the wall or a fixed place.
  2. Поврзете го кабелот за напојување.
  3. Fix the base to the mounting plate with nuts. 4. Install the light bulb counter-clockwise(Bulb not included).

Документи / ресурси

ABITARE FM-PL12 Винtage Pendant Light [pdf] Водич за инсталација
FM-PL12, Vintage Pendant Light, FM-PL12 Vintage Pendant Light, Pendant Light, Light

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена