SEALEY-TC960-Tyre-Changer-LOGO

SEALEY TC960 Tyre Changer

SEALEY-TC960-Tyre-Changer-PRODUCT

ОДГОВОРVIEW

SEALEY-TC960-Tyre-Changer-1

Содржина Дел број Опис Содржина Дел број Опис
1 TC960.01 Основа за пиедестал 8 TC960.08 Pedestal Spider
2 TC960.02 Side base Channel 9 TC960.09 Pedestal Cap
3 TC960.03 Tyre Table & Pedestal 10 TC960.10 Tyre Bar
4 TC960.04 Bead Breaker Handle 11 SS1025.S Хексадецимален сет завртка M10 X 25 Цинк
5 TC960.05 Clevis Pegs 12 SN10.S Челични навртки M10 Цинк
6 TC960.06 R-Clip 4.3 X 3mm. 13 TC960.13 Заклучи мијалник
7 TC960.07 Bead Breaker Shoe - TC963 Tyre Bar for Aluminium Wheels (Not Shown)

ЗАБЕЛЕШКА: It is our policy to continually improve products and as such we reserve the right to alter data, specifications and component parts without prior notice. There may be alternative versions of this product, please contact us should you require this information.

ВАЖНО: Не се прифаќа никаква одговорност за неправилна употреба на производот. Резервните делови мора да ги постави компетентно лице

ГАРАНЦИЈА

Гаранцијата е 12 месеци од датумот на купување, чиј доказ ќе биде потребен за секое побарување.

Документи / ресурси

SEALEY TC960 Tyre Changer [pdf] Упатство за употреба
TC960, Tyre Changer

Референци

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *