Кутија со осигурувачи и кутија со осигурувачи за патници на Mitsubishi Lancer од 1991-1995 година

Во ова видео, ги прикажуваме дијаграмите на кутијата со осигурувачи и за кутијата со осигурувачи на моторот (кутија за дистрибуција на енергија), и кутијата со осигурувачи за патници на Mitsubishi Lancer од 1991-1995 година. Исто така, покажуваме точно каде можете да ги најдете кутиите со осигурувачи на автомобилот. Ве молиме коментирајте подолу ако имате какви било прашања и благодарам што гледавте!

Кутија со осигурувачи за патници

Кутија со осигурувачи за патници

Локација на кутијата со осигурувачи

Локација на кутијата со осигурувачи

Локација на кутијата со осигурувачи

Дијаграм на кутија со осигурувачи

 

Приклучи се на разговор

2 Коментари

Остави коментар

Споменува

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *