Документ

Упатство за употреба за безжични слушалки за во уво JBL T110BT Црно
JBL T110BT безжични слушалки за во уво црни

Што има во кутијата

T11OBT x 1
Што има во кутијата

Кабел за полнење x 1
Што има во кутијата

Совети за уши x 3 парови
Што има во кутијата

Гарантна картичка, Завојувана картичка. Безбедносен лист и OSG x 1
Што има во кутијата

Во текотview

 1. Копчиња и LED диоди
  Во текотviewВо текотview
 2. Полнење
  Во текотview

Носејќи слушалки

 1. Изберете ги вистинските совети за ушите
  Носејќи слушалки
 2. Носете зад вратот
  Носејќи слушалки
 3. Користете ги магнетите
  Кога не ги користите, поврзете ги слушалките пред вратот со помош на магнетите за да избегнете висење
  Носејќи слушалки

Bluetooth® врска

 1. Вклучете ги слушалките
  Bluetooth® врска
 2. Ако се поврзете за прв пат, слушалките ќе влезат во режим на спарување автоматски откако ќе се вклучат.
 3. Поврзете се со биустаб уред
  Bluetooth® врска

музика

музика

Повик за напојување

Повик за напојување

LED однесување

LED однесување

LED однесување

спецификации

 • Големина на возачот: 8.6мм
 • Опсег на одговор на динамичка фреквенција: 20Hz-20kHz
 • Чувствителност: 96dB SPU1mw
 • Максимална SPL: 102dB @1kHz
 • Чувствителност на микрофон @1kHz dB v/pa: -21
 • Импеданса: 160
 • Моќност што се пренесува преку Bluetooth: 0-4dBm
 • Модулација што се пренесува преку Bluetooth: GFSK, DQPSK, 8-DPSK
 • Фреквенција на Bluetooth: 2.402GHz-2.48GHz
 • Bluetooth проfiles: HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
 • Верзија за Bluetooth: V4.0
 • Тип на батерија: GSP051230 01
 • Полимерна ли-јонска батерија (3.7V, 120mAh)
 • Време на полнење: c2h
 • Време на репродукција на музика со BT вклучено: >6 часа
 • Време на разговор со BT на:> 6 часа
 • Тежина (g): 16.2 g

Обележување збор за Bluetooth

Bluetooth лого
Зборот и логоата Bluetooth® се регистрирани трговски марки во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на такви ознаки од страна на HARMAN International Industries, Incorporated е под лиценца. Другите трговски марки и трговски имиња се оние на нивните сопственици.

логото

Документи / ресурси

JBL T110BT безжични слушалки за во уво црни [pdf] Упатство за употреба
T110BT безжични слушалки за во уво црна, T110BT, во уво, T110BT безжични слушалки црна, T110BT слушалки, T110BT црна

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена