Како да го ресетирате Флип 4

Во режимот за вклучување, притиснете и задржете ги копчињата „Volume +“ и „Play“ истовремено повеќе од 3 секунди -> Единицата ќе се исклучи сама по себе. Сега единицата е ресетирана на фабричкото стандардно.

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *