anko-LOGO

anko 43243471 Магнетна безжична подлога за полнење

anko-43243471-Magnetic-Wireless-Charging-Pad-PRODUCT

Карактеристики

Полнете за кој било компатибилен безжичен уред за полнење како што е паметниот телефон на Apple.

спецификација

 • влез: USB-C 5V 3A, 9V 3A
 • Безжичен излез (iPhone): 5W / 7.5W
 • Безжичен излез (Airpod): 5W
 • Вкупен максимален излез: 12.5W
 1. Поврзете USB адаптер за напојување (не е вклучен) во штекерот. Aе биде потребен адаптер за напојување 2А или погоре.
 2. Поврзете го USB-C кабелот со USB-C портата.
 3. Сино LED индикаторското светло ќе се вклучи во режим на подготвеност.
 4. Поставете го вашиот безжичен уред за полнење на подлогата за безжично полнење, цијан LED индикаторското светло и почнете да се полните.
 5. За да постигнете брзо безжично полнење, потребен е адаптер за брзо полнење 3.0 или повисока енергија.

Индикатор за светло на индикаторот:

Боја на индикаторот Работен статус
Исклучување Не е поврзана струја
Цијан Безжично полнење и целосно наполнето (iPhone)
Сино трепка (откриена е грешка) Откриен метален предмет во областа за безжично полнење.

Забележано:

 1. Кога iPhone е целосно наполнет, LED ќе остане цијан.
 2. Кога телефонот со Android е целосно наполнет, LED индикаторот ќе се исклучи.

Забелешки:

 1. Не расклопувајте или фрлајте во оган или вода, за да избегнете оштетување.
 2. Не користете безжичен полнач во силно топло, влажно или корозивно опкружување, за да избегнете оштетување на колото и да се појави феномен на истекување.
 3. Не ставајте премногу блиску со магнетна лента или чип картичка (лична карта, кредитни картички, итн.) За да избегнете магнетно откажување.
 4. Ве молиме држете го растојанието најмалку 30 cm помеѓу имплантирани медицински помагала
  (пејсмејкери, имплантирачки кохлеари, итн.) и безжичниот полнач, за да се избегнат потенцијални пречки со медицинскиот уред.
 5. Да се ​​грижат за децата, да се осигураат дека нема да играат безжичен полнач како играчка.

Ефикасноста на магнетното безжично полнење може да биде под влијание на некои куќишта на телефонот. Обидете се да ги отстраните куќиштата на телефонот или користете соодветна магнетна футрола за телефон доколку е потребно. Проверете дали нема метален туѓ предмет помеѓу подлогата за полнење и куќиштето на телефонот кога се полни.

Гаранција

Гаранција за 12 месечно
Ви благодариме за купувањето од Кмарт.
Kmart Australia Ltd гарантира дека вашиот нов производ нема да има дефекти во материјалите и изработката за периодот наведен погоре, од датумот на купување, под услов производот да се користи во согласност со придружните препораки или упатства каде што е предвидено. Оваа гаранција е во прилог на вашите права согласно австралискиот закон за потрошувачи.
Kmart ќе ви овозможи избор на наплата, поправка или замена (кога е можно) за овој производ, доколку стане неисправен во рамките на гарантниот период. Кмарт ќе сноси разумни трошоци за барање на гаранцијата. Оваа гаранција повеќе нема да важи кога дефектот е резултат на промена, несреќа, злоупотреба, злоупотреба или занемарување.
Задржете ја потврдата за доказ за набавка и контактирајте го нашиот Центар за услуги на клиенти на 1800 124 125 (Австралија) или 0800 945 995 (Нов Зеланд) или алтернативно, преку Помош за клиенти на Kmart.com.au за какви било потешкотии со вашиот производ. Гарантни побарувања и побарувања за трошоци направени при враќање на овој производ може да се упатат до нашиот Центар за услуги на клиенти на 690 Springvale Rd, Mulgrave Vic 3170.
Нашите производи се со гаранции кои не можат да бидат исклучени според австралискиот закон за потрошувачи. Имате право на замена или наплата за голем неуспех и компензација за која било друга разумно предвидлива загуба или штета. Вие исто така имате право да ја поправите или замените стоките доколку добрата не бидат со прифатлив квалитет, а дефектот не претставува голем пропуст.
За клиентите од Нов Зеланд, оваа гаранција е во прилог на законските права забележани според законодавството на Нов Зеланд.

Документи / ресурси

anko 43243471 Магнетна безжична подлога за полнење [pdf] Упатство за употреба
43243471 Магнетна безжична подлога за полнење, 43243471, магнетна безжична подлога за полнење, подлога за полнење

Референци

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *