Вол март го гарантира овој производ против дефекти во материјалот или изработката за период од една (1) година од оригиналниот датум на купување. Во овој период, Walmart ќе замени неисправен дел со нов или реновиран дел без да ви наплати. Ако вашата единица се смета за непоправлива, onn ќе ја замени единицата со нова или обновена единица по сопствено наоѓање на Walmart. Клиентот е одговорен за трошоците за транспорт и трошоците за осигурување (доколку е применливо) до компанијата. Одговорност на клиентот е да го задржи оригиналното пакување или да обезбеди слично пакување со цел да го олесни процесот на гаранција. Walmart нема да презема никаква одговорност за да обезбеди пакување за гарантните артикли. Доколку производот се оштети поради недоволно пакување, гаранцијата може да се поништи. Мора да добиете број за овластување за враќање (RMA)#) пред испраќањето на единицата во функција. Дадената услуга е гарантирана за времетраењето на оригиналната гаранција или 45 дена, кое и да е поголемо.

Ваша одговорност

Силно се препорачува да направите резервна копија на содржината на вашиот хард диск во случај на оперативен неуспех. Вол март нема да одговара за содржината што е на уредот. Задржете копија

од продажната сметка да обезбеди доказ за набавка. Гаранцијата се однесува само на дефекти во материјалите или изработката ограничена погоре и не се протега на испукан екран, оштетен USB или DC

пристаниште, козметички оштетувања или какви било други производи, делови или додатоци кои се изгубени, отфрлени, оштетени од злоупотреба или несреќа, занемарување, Божји дејствија како молња, вол.tagдува во домот,

неправилна инсталација или сериски број што е нечит.

 

Ве молиме контактирајте ја Поддршката за корисници директно на 866-618-7888. Часови на оптички рации се од 8:00 до 5: 00 часот од понеделник до петок. Е ви дадат упатства за тоа како ќе се обработи вашето барање, така што имате достапни информации, вклучувајќи датум на купување, сериски број и проблем со производот. Доколку се утврди дека проблемот е во границите на гаранцијата, ќе ви бидат обезбедени (RMA) овластувачки број и упатства. Доказ за набавка мора да биде потврден пред да се обезбеди каква било гарантна услуга. Доколку побарувањето не биде покриено со ограничената гаранција, ќе ве прашаат дали сакате да имате услуга обезбедена за одредена такса.

Приклучи се на разговор

13 Коментари

 1. Имам проблеми со полнењето на мојот таблет. Како би знаел дали е под гаранција?

 2. мојот централен пин во приклучокот за полнење излезе и нема да се полни… ја користев целата оригинална опрема и ништо не беше присилено или извлечено. Само што погледнав и го нема. купена на 28,2021 март XNUMX година

 3. Новата надградба на мојот таблет продолжува да ги затвора апликациите и да ги брише апликациите. Навистина не ми се допаѓа ова ажурирање

 4. Купив таблета од 8 ”и ја имав повеќе од една недела. Нешто се случи со полнењето
  парче внатре и веќе не можам да го полнам таблетот. Ја фрлив кутијата, но имам потврда. Волмарт не ми даде нова дури и ако не ја имам потврдата, а бројот на таблетот се совпаѓа со # таблета на мојата сметка. Ми рече да контактирам со ОН.

 5. мојот он. 10.1 таблета штотуку отсечена додека бев на неа и сега веќе нема да се врати воопшто и поминаа 2 дена

 6. Го имам таблетот 10.1 и полначот престана да работи. Така, излегов и го купив универзалниот полнач за лаптоп и го вклучив j адаптерот за полнење, го вклучив на таблетот и светлото за полнење трепка црвено. Воопшто не би се наплаќал.

 7. Јас имам таблета за гостилница што е заглавена на отклучување за сите карактеристики и податоци што значи тоа?

 8. Таблетот на ќерка ми нема да оди подалеку од менито за подигање. Дали е ова покриено?

 9. имам таблета ONN 19TB007. Мојот проблем е што постојано ми кажува да ја отстранам батеријата затоа што е многу жешка. Може ли да се купи нова батерија или има нешто друго што треба да направам. Го исклучувам таблетот секоја вечер.
  Ви благодарам,

 10. Мојот таблет не се полни и не можам да добијам услуга за клиенти или да оставам порака бидејќи поштенското сандаче е полно! Ова е фрустрирачко што купив дополнителна гаранција што не можам да ја користам бидејќи е покриена со гаранцијата за производство и не можам да стапам во контакт со никого за да го заменам или поправам мојот таблет!

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена