logo ZERFUN

Sistem Mikrofon Nirkabel ZERFUN G8 Pro

ZERFUN G8
Pro Wireless Kab
Sistem Mikrofon

Waca kabeh pandhuan sadurunge nggunakake kanggo kinerja paling apik saka prodhuk iki. Simpen pandhuan iki kanggo referensi ing mangsa ngarep.

SUGENG RAWUH

Pelanggan ZERFUN G8 sing dihormati,
Sugeng tuku Sistem Mikrofon Nirkabel ZERFUN G8. Kanggo mesthekake safety lan pirang-pirang taun operasi tanpa masalah, waca manual iki kanthi teliti sadurunge nggunakake piranti iki lan simpen ing panggonan sing aman kanggo referensi ing mangsa ngarep. Muga-muga sampeyan seneng karo Sistem Mikrofon Nirkabel ZERFUN G8 anyar.

 PARTS panrima & KONTROL

Sistem Mikrofon Nirkabel ZERFUN G8 Pro - Kontrol Volume

  1. Kontrol Volume Mikropon A: Nyetel volume output Mikropon A, Puter kenop searah jarum jam kanggo nambah volume, lan counterclockwise kanggo nyuda.
  2. Kontrol Volume Mikropon B Nyetel volume output Mikropon A, Nguripake kenop searah jarum jam kanggo nambah volume, lan ngelawan arah jarum jam kanggo nyuda.
  3. Kontrol Volume Mikropon C Nyetel volume output Mikropon A, Nguripake kenop searah jarum jam kanggo nambah volume, lan ngelawan arah jarum jam kanggo nyuda.
  4. Kontrol Volume Mikropon D: Nyetel volume output Mikropon A, Nguripake kenop searah jarum jam kanggo nambah volume, lan counterclockwise kanggo nyuda.
  5. Tombol Daya Receiver: Pencet tombol iki bakal nguripake sistem, Layar LED bakal murup, Nalika sistem urip, terus tombol kanggo 2 kanggo 3 detik bakal mateni daya.

PARTS panrima & KONTROL

Panel mburi

Sistem Mikrofon Nirkabel ZERFUN G8 Pro - Panel mburi

1. DC Power input
2. Konektor Antena
3. Konektor Balance 1
4. Konektor Balance 2
5. Konektor Balance 3
6. Konektor Balance 4
7. 3.5 Soket output audio campuran
8. 6.3 Soket output audio campuran
9. Konektor Antena

 PORTS RECEIVER & KONTROL

Diagram Koneksi

Sistem Mikrofon Nirkabel ZERFUN G8 Pro - Sambungan

CATETAN: Loro-lorone antena bisa digunakake ing port Antena 1 lan Antena 2. Ora ana bedane antarane port, lan loro-lorone bisa kerja bareng.

BAGIAN MIKROFON & KONTROL

Sistem Mikrofon Nirkabel ZERFUN G8 Pro - Mikrofon

  1. Kepala Mikrofon: Kalebu tutup mikropon lan kartrid.
  2. Layar Tampilan LED: Nuduhake saluran, level baterei, jangkauan sambungan, lan frekuensi.
  3. Tombol Daya Mikropon: Pencet tombol iki bakal nguripake mikropon. Nalika mikropon urip, terus tombol kanggo 2 kanggo 3 detik bakal mateni daya.
  4. Tombol pangaturan frekuensi: Tombol iki, ditandhani "HI-LO", bisa diakses kanthi nyopot tutup dasar mikropon/baterei. Pencet tombol ngganti saluran / frekuensi.

BAGIAN MIKROFON & KONTROL

Tampilan LED Pemancar Mikropon

Sistem Mikrofon Nirkabel ZERFUN G8 Pro - LED

  1. Tampilan Tingkat Baterai: Lambang iki nuduhake sisa daya baterei. Nalika tingkat baterei kurang, lambang bakal kerlip, nuduhake yen perlu diganti.
  2. Tampilan Saluran: Tampilan alfanumerik iki nuduhake saluran saiki.
  3. Tampilan frekuensi ing MHz: Tampilan angka iki nuduhake frekuensi saiki.

ARAHAN OPERASI

  1. Nguripake panrima nggunakake Tombol Daya Receiver. Tampilan LED bakal nuduhake saluran lan frekuensi panrima.
  2. Puterake kenop volume mikropon mudhun kabeh, banjur pencet Tombol Daya Mikropon kanggo nguripake saben mikropon. (2 x baterei AA saben dibutuhake kanggo nguripake mikropon.) Tampilan LED bakal nuduhake saluran, tingkat RF lan AF, status baterei, lan sawetara transmisi saben mikropon.
  3. Kanggo nyetel frekuensi, gunakake Tombol Pangaturan Frekuensi. Kanggo ngakses tombol iki, copot tutup dhasar mikropon/baterei kanthi putar setengah gagang ngisor nglawan arah jarum jam nganti dicopot. Pencet tombol sing ditandhani "HI La" kanggo ngganti saluran / frekuensi. Panrima kanthi otomatis cocog karo frekuensi pemancar *. Pasang maneh potongan kasebut sawise sampeyan milih saluran kasebut. Saluran bisa dipilih antarane 1 lan 50.
    *Mikropon A lan Mikropon B ora bakal ngganggu siji liyane, nanging yen sampeyan nggunakake macem-macem set mikropon bebarengan, sampeyan kudu nyetel kabeh mikropon menyang frekuensi beda.
  4. Kanggo mateni mikropon utawa panrima, pencet Tombol Daya sing cocog kanggo 2 nganti 3 detik.
  5. Cara Nggathukake Uripake panrima banjur mateni mic dhisik. Priksa manawa mic lan panrima ing jarak 20″. Tahan tombol nyetel saluran mic dhisik, banjur pencet tombol daya mic. Nalika layar nuduhake "Sistem Mikrofon Nirkabel ZERFUN G8 Pro - ikon1 ", ngeculake tombol loro lan ngenteni sawetara detik. yen"Sistem Mikrofon Nirkabel ZERFUN G8 Pro - ikon1 ” ilang, berarti pasangane sukses.

Cathetan: Nalika nggarap 2 set utawa luwih bebarengan, priksa manawa mic disetel karo saluran sing beda.

SPESIFIKASI TEKNIKAL

Umum

  • Frekuensi Pembawa: 500 – 599 MHz
  • Mode Modulasi: FM
  • Panyimpangan Puncak: ± 45 kHz
  • Tanggapan Audio: 50 Hz – 15 kHz
  • SNR Komprehensif: >105 dB(A)
  • THD ing 1 kHz: <0.3°70 • Suhu Operasi: 14 – 131 °F
  • Range Operasi: 164′ – 262.5′
    panrima
  • Mode Osilasi: PLL (Digital Frequency Synthesizer)
  • Nolak Stray: 180 dB
  • Gambar Nolak: 580 dB
  • Sensitivitas: 5 dBu
  • Tingkat Output Audio
    o XLR Output Jack: 800 mV
    o 1/4″ Output Jack: 800 mV
  • Operasional Voltage: DC 12 V
  • Saiki operasi: 5300 mA
    Pemancar Genggem
  • Output Daya RF: 510 mW
  • Mode Osilasi: PLL (Digital Frequency Synthesizer)
  • Stabilitas Frekuensi: <30 ppm
  • Rentang Dinamis: 1_100 dB(A)
  • Respon Frekuensi: 50 Hz - 15 kHz
  • Tekanan Input Maksimum: 130 dB SPL
  • Mikropon Pickup: Obah Coil
  • Sumber Daya: 2 x 1.5 V Baterei

TROUBLESHOOTING

MASALAH RECEIVER UTAWA MICROPHONE
STATUS TRANSMITTER
 SOLUSI MUNGKIN
Ora ana swara utawa semaput  Layar LED panrima mati 1. Priksa manawa salah siji ujung adaptor AC dipasang menyang stopkontak lan ujung liyane dipasang menyang jack input DC ing panel mburi panrima.
2. Konfirmasi yen stopkontak AC bisa digunakake lan vol sing benertage.
Indikator daya mikropon mati 1. Nguripake daya.
2. Priksa manawa baterei madhep arah sing bener (+/- tandha kudu dijejerake).
3. Coba baterei (s) liyane.
Tampilan level RF panrima urip 1. Tambah volume panrima.
2. Priksa sambungan kabel antarane panrima lan amplifier utawa mixer.
Tampilan level RF panrima mati; lampu daya mikropon urip 1. Kanthi lengkap antena.
2. Priksa manawa panrima adoh saka obyek logam.
3. Priksa alangan liyane antarane pemancar lan panrima.
4. Priksa manawa panrima lan pemancar nggunakake frekuensi sing padha.
Indikator daya mikropon kelip-kelip Ganti batere.
MASALAH RECEIVER UTAWA MICROPHONE 
STATUS TRANSMITTER
SOLUSI MUNGKIN
Distorsi utawa gangguan bledosan sing ora dikarepake Tampilan level RF panrima urip 1. Mbusak sumber interferensi RF ing cedhak, kayata pamuter CD, piranti digital komputer, sistem ngawasi earphone, lsp.
2. Setel panrima lan pemancar kanggo frekuensi beda.
3. Ganti baterei mikropon.
4. Yen sawetara sistem digunakake, nambah pamisah frekuensi antarane sistem.
Tingkat distorsi mboko sithik mundhak Indikator daya mikropon kelip-kelip Ganti batere.

Dokumen / Sumber Daya

Sistem Mikrofon Nirkabel ZERFUN G8 Pro [pdf] Manual pangguna
G8 Pro, Sistem Mikrofon Nirkabel

Nggabungake obrolan

1 Komentar

  1. Aku duwe 2 sistem digunakake ing pasamuwan aku pengin nggunakake kabeh 8 mikropon ing siji wektu carane aku nggawe karya iki supaya padha ora mbatalake saben liyane.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.