LOGO ZENY

Manual panggunaan Mesin Cuci Portabel ZENY

Mesin Cuci Portabel ZENY

Model: H03-1020A

Mangga waca manual instruksi kanthi tliti sadurunge digunakake dhisik.

 

BAGIAN UTAMA

GAMBAR 1 BAGIAN UTAMA

waé:

  • Piranti kasebut ora kena udan utawa dilebokake ing damp/ papan teles.
  • Priksa manawa alat wis dipasang ing stopkontak sing wis rampung.
  • Gunakake alat ing siji stopkontak amarga ora dianjurake nggunakake kabel ekstensi utawa strip listrik bebarengan karo peralatan listrik liyane. Penting banget supaya kabeh kabel lan outlet bebas saka kelembapan lan banyu.
  • Pilih stopkontak AC sing cocog kanggo nyegah risiko kebakaran utawa bebaya listrik.
  • Jaga barang kasebut adoh saka geni supaya ora ana cacat plastik.
  • Aja nganti komponen listrik internal mesin bisa kontak karo cairan sajrone operasi utawa perawatan.
  • Aja nyelehake barang sing abot utawa panas ing mesin supaya plastik ora rusak.
  • Resiki colokan bledug utawa lebu kanggo nyegah risiko bebaya geni.
  • Aja nggunakake banyu panas ing ndhuwur 131 ° F ing bak. Iki bakal nyebabake komponen plastik cacat utawa dadi bunder.
  • Kanggo nyegah bebaya cilaka utawa karusakan, aja nyelehake tangan ing prabot nalika siklus ngumbah utawa muter digunakake. Ngenteni prabot ngrampungake operasi.
  • Aja nggunakake colokan yen wis rusak utawa fray, yen ora bisa nyebabake geni utawa bebaya listrik. Yen ana kerusakan ing kabel utawa plug, disaranake supaya teknisi resmi ndandani. Aja ngowahi colokan utawa kabel kanthi cara apa wae.
  • Aja nyelehake klambi menyang prabot sing wis kena kontak kobong, kayata bensin, alkohol, lsp. Nalika narik colokan, aja narik kawat. Iki bakal nyegah kemungkinan mogok listrik utawa bahaya kebakaran.
  • Yen alat ora digunakake suwene suwe, disaranake nyopot mesin kasebut ing stopkontak AC. Uga, aja narik colokan yen tangan sampeyan udan utawa lembab supaya ora ana risiko stroke listrik.

 

DIAGRAM CIRCUIT

PÈNGET: kanggo nyuda risiko kobongan utawa kejut listrik, mung personel berwenang sing kudu ndandani.

DIAGRAM CIRCUIT 2 GAMBAR

 

ARAHAN OPERASI

Preparation operasi:

  1. Outlet AC kudu didhasarake.
  2. Lebokake pipa got (tabung debit) kanggo mesthekake ngeculake sing apik.
  3. Lebokake colokan menyang stopkontak AC.
  4. Sambungake tabung inlet banyu menyang titik inlet banyu ing mesin kanggo isi banyu menyang
    bak umbah-umbah. (Utawa, sampeyan bisa ngangkat tutup lan ngisi bak kanthi tliti kanthi langsung saka
    bukaan.)

 

DARTA OPERASI NGumbah sing disaranake

Standar Wektu Ngumbah:

GAMBAR 3 Standar Wektu Ngumbah

 

Ngumbah Bubuk (DETERGEN)

  1. Sadurunge miwiti operasi ngumbah, priksa manawa kranjang siklus muter wis dicopot
    bak. (Kranjang siklus puteran digunakake sawise cuci lan bilas.
  2. Lebokake deterjen nganggo banyu ing bak sing kurang sithik.
  3. Ngidini deterjen larut ing bak.
  4. Nguripake tombol Pamilih Pencuci menyang posisi Wisuh.
  5. Setel Wash Timer sajrone siji (1) menit supaya deterjen bisa larut.

 

FABRIK lan BLANKET KAYU

Sampeyan ora nyaranake ngumbah kain wol murni, kemul wol lan / utawa kemul listrik ing mesin kasebut. Kain wol bisa rusak, bisa uga abot banget sajrone operasi mula ora cocog karo mesin kasebut.

 

OPERASI SIKLIK CUCI

  1. Isi banyu: wiwitane isi bak ing banyu ing sangisore separo dalan bak. Yaiku
    penting ora kakehan bak.
  2. Lebokake bubuk cuci (deterjen) banjur pilih wektu ngumbah miturut jinis sandhangan.
  3. Lebokake klambi sing arep dikumbah, nalika sampeyan lebokake sandhangan ing bak, level banyu bakal mudhun. Tambah banyu maneh nalika sampeyan kudu ati-ati supaya ora kakehan / kakehan.
  4. Priksa manawa tombol Pamilih Pencuci wis disetel menyang posisi Wisuh ing mesin cuci.
  5. Setel wektu sing cocog miturut jinis sandhangan nggunakake tombol Wash Timer. (Bagan P.3)
  6. Ngidini wektu siklus Cuci supaya rampung ing mesin cuci.
  7. Sawise alat wis rampung siklus ngumbah, copot tabung pembuangan saka posisine ing sisih sisih piranti lan lay ing lemah utawa lebokake saluran / sink ing sangisore level dhasar mesin.

Manungsa waé:

  1. Yen akeh banyu ing bak, mula bakal metu saka bak. Aja kakehan banyu.
  2. Kanggo nyegah karusakan utawa deformasi sandhangan, disaranake diikat sawetara
    klambi, kayata rok utawa selendang, lsp.
  3. Narik / zip kabeh zipper sadurunge dilebokake ing wisuh supaya ora ngrusak kain liyane utawa
    mesin dhewe.
  4. Gunakake pandhuan (P.3) kanggo metode pretreating lan kaping siklus sing disaranake.
  5. Priksa manawa kabeh isi ing kanthong dicopot sadurunge dilebokake ing mesin. Mbusak wae
    koin, kunci lsp saka sandhangan amarga bisa nyebabake kerusakan mesin.

 

RISIKO KOPERASI CYCLE

  1. Isi banyu: Angkat tutup lan setengah isi bak nganggo banyu liwat salah sawijining saluran mlebu banyu sing ana ing
    ndhuwur umbah-umbah utawa nggunakake ember kanggo langsung diwutahake ing bak. Ati-ati banget supaya ora
    wenehi banyu mili menyang panel kontrol utawa komponen listrik ing piranti.
  2. Kanthi artikel ing bak lan lengkap isi bak karo banyu ing level sing dipengini
    tanpa kebak mesin. Aja lebokake deterjen cair utawa bubuk ing bak.
  3. Tutup tutup lan putar tombol Wash Timer ing arah jarum jam lan aturake wektu cuci sing padha digunakake ing operasi ngumbah. Cuci lan bilas kaping siklus padha.
  4. Ngidini operasi siklus Bilas rampung ing mesin cuci.
  5. Sawise alat wis rampung siklus mbilas, copot tabung pembuangan saka posisine
    ing sisih sisih alat lan lay ing lemah utawa menyang saluran / sink ing sangisore level
    dhasar mesin.

 

OPERASI SIKLIK SPIN

  1. Priksa manawa kabeh banyu wis lemes lan sandhangan wis dicopot saka bak alat.
  2. Sejajarake kranjang kanthi rata ing sisih ngisor bak menyang bukaan tab papat (4) banjur tekan mudhun nganti keprungu tab papat (4) klik ing panggonane.
  3. Setel tombol Cuci Pamilih menyang Spin.
  4. Lebokake klambi ing kranjang. (Kranjang luwih cilik lan bisa uga ora pas karo sakabehe dicuci.)
  5. Lebokake tutup plastik kanggo kranjang puter ing sangisore kranjang putar lan tutup tutup mesin cuci.
  6. Setel Wash Timer nganti maksimal 3 menit.
  7. Nalika siklus puteran diwiwiti, tahan terus gagang sing ana ing loro-lorone alat
    kanggo nambah stabilitas nganti siklus puter rampung.
  8. Sawise siklus puteran wis mandheg, copot klambi banjur gantung garing.

 

PUNGGILAN KESELAMATAN PENTING

  1. Pengawasan sing cedhak perlu nalika alat digunakake dening bocah utawa cedhak.
  2. Priksa manawa copot alat saka stopkontak AC nalika ora digunakake lan sadurunge diresiki. Biarkan adhem sadurunge dipasang utawa dicopot bagean, lan sadurunge diresiki alat.
  3. Aja ngoperasikake perabot kanthi bagean sing rusak, ora duwe fungsi utawa wis rusak.
  4. Supaya ora ana risiko kejut listrik, aja nyoba dhewe ndandani barang kasebut. Gawanen menyang stasiun layanan resmi kanggo mriksa lan ndandani. Pemasangan maneh sing salah bisa uga duwe risiko kejut listrik nalika barang digunakake.
  5. Aja nggunakake njobo utawa kanggo tujuan komersial.
  6. Aja nganti kabel listrik digantung ing pojok meja utawa meja, utawa tutul permukaan panas.
  7. Aja nyelehake utawa cedhak kompor gas panas utawa listrik utawa oven sing digawe panas.
  8. Cabut unit nalika rampung digunakake.
  9. Aja nggunakake piranti kanggo liyane kajaba panggunaan sing dimaksud.
  10. Aja dienggo beroperasi kanthi nggunakake timer eksternal utawa sistem remot kontrol sing kapisah.
  11. Kanggo medhot sambungan, puter tombol Pencuci Wash Selector menyang setelan OFF, banjur copot plug saka stopkontak.
  12. Piranti iki ora kanggo panggunaan individu (kalebu bocah) sing diwatesi
    kemampuan fisik, fisiologis utawa intelektual utawa kekurangan pengalaman lan / utawa ilmu kajaba diawasi dening wong sing tanggung jawab kanggo safety utawa nampa instruksi saka wong iki babagan cara nggunakake alat kasebut kanthi bener. Bocah-bocah kudu diawasi supaya ora bisa muter alat kasebut.

 

MAINTENANCE

  1. Nyopot plug ing stopkontak AC (aja ndemek / nangani colokan utawa soket yen tangan udan) banjur pasang ing posisi sing bener.
  2. Sawise ngeculake banyu ing bak, coba tombol Wash Selector menyang setelan ngumbah.
  3. Simpen tabung inlet banyu banjur pasang tabung saluran ing sisih sisih perabotan.
  4. Kanthi alat sing wis dipedhot saka input AC, kabeh permukaan njaba lan internal bisa diusap
    resik nganggo iklanamp kain utawa spons nganggo banyu sabun anget. Aja nganti banyu mlebu panel kontrol.
  5. Tutup tutup, lebokake mesin ing ventilasi ing kamar.

 

TETEMBUNGANE

  1. Banyu ora diidini mlebu ing sisih njero (omah panel listrik lan kontrol) saka
    mesin langsung. Yen ora, motor listrik bakal ditindakake kanthi listrik. Iki yaiku
    alesan manawa stroke listrik bisa uga
  2. Amarga ana perbaikan produk, spesifikasi lan aksesoris bisa diganti tanpa
    wara-wara. Produk sing sejatine bisa beda-beda beda karo sing digambarake.
  3. Ikon pembuanganLINGKUNGAN Bener Mbusak produk iki Tandha iki nuduhake manawa produk iki ora bakal dibuwang sampah liyane ing saindenging negara. Kanggo nyegah kerusakan lingkungan utawa kesehatan manungsa saka sampah sing ora dikendhaleni, daur ulang kanthi tanggung jawab kanggo ningkatake panggunaan sumber daya materi kanthi berkelanjutan.

 

Waca Liyane babagan Manual iki & Download PDF:

Dokumen / Sumber Daya

Mesin Cuci Portabel ZENY [pdf] Manual pangguna
Mesin Cuci Portable, H03-1020A

Nggabungake obrolan

2 Komentar

  1. Aku nyoba ngumbah akeh sandhangan ing mesin cuci Zeny kanggo pisanan lan mung nggawe swara kaya siklus ganti nanging ora ngumbah utawa muter, mung muni humming.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.