Logo ZAOFEPUZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo EarbudsProduk ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbuds

IN Kothak
ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbud gambar 1ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbud gambar 2

Pènget:

  1. ngrungokake konser nganggo headphone ing volume dhuwur kanggo dangu bakal ngrusak pangrungon. Setel volume headphone dadi volume sedheng, lan supaya kuping ngaso 10 menit sawise ngrungokake luwih saka jam.
  2. Kanggo safety sampeyan, gunakake headset siji nalika nyopir.
  3. Kanggo nggedhekake kualitas swara prodhuk iki, mangga muter musik kualitas dhuwur.
  4. Mangga nyimpen peralatan lan kabeh aksesoris saka tekan anak lan pets. Kesalahan ngulu bagean cilik bisa sesak lan nyebabake ciloko serius.
  5. Sawise nampa produk, bukak kompartemen pangisi daya kanthi alon lan copot lem insulasi ing ngisor headset sadurunge digunakake

Product Description

  • Nama Produk: ZAOFEPU True Wireless Stereo Earbuds
  • Model produk: lWSl00
  • Jeneng Bluetooth: lWSl00
  • Versi Bluetooth: 5.2
  • Protokol Bluetooth: HSP / HFP / A2DP / AVRCP
  • Format Dekoding Audio Bluetooth SBC/AAC
  • Jarak Transmisi Bluetooth: 10-20 meter (bebas alangan)
  • Kapasitas Baterei Chamber Pengisian: 380mAh
  • Kapasitas Baterei Earphone: 45mAh (tombol)
  • Durasi Ngrungokake Lagu Tunggal: sekitarS.5 jam (volume medium)
  • Total Wektu Ngrungokake (kalebu ruang pangisi daya): kira-kira 20 jam (volume level aplikasi) Wektu Ngisi Daya Terus-terusan: sekitar 1.5 jam
  • Bobot: 4.Sg (headset tunggal) 52g (mesin lengkap)

Fungsi dhasar saka produk:

ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbud gambar 3

ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbud gambar 4

 

ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbud gambar 5

 

Garansi Sawise Sales

Layanan Garansi:

  1. Yen produk duwe masalah fungsi, sampeyan bisa nikmati layanan garansi 90 dina
  2. Nanging Kabeh karusakan gawean kayata akses ora cocok daya, nggunakake aksesoris cecek, sangsoro saka nggunakake manual;

Kanggo transportasi lan kacilakan liyane nyebabake karusakan, tiba lan ngeruk ora dijamin dening babar pisan
Yen sampeyan duwe masalah kualitas produk, hubungi layanan pelanggan ZAPFEPU ing JSCWKN202ll2@outlook.com Gambaran foto utawa video wis jelas, tulung dirampungake kanthi cepet
Yen sampeyan duwe pitakon babagan panggunaan headphone, hubungi layanan pelanggan ZAPFEPU, sing bakal menehi layanan sing paling apik.

Aturan FCC

Piranti iki tundhuk karo bagean 15 saka Aturan FCC. Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:

  1. Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan, lan
  2. piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.

Pangowahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.
Catetan: Peralatan iki wis diuji lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut bagean 15 Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake panggunaan lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

Dokumen / Sumber Daya

ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbuds [pdf] Pandhuan pangguna
TWS, 2A739-TWS, 2A739TWS, TWS100 True Wireless Stereo Earbuds, True Wireless Stereo Earbuds

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *