YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board LOGO

YEAZ AQUATREK Ngadeg Papan Paddle YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board PRODUKDELIVERY ISI

  • Papan Stand Up Paddle (SUP).
  • pungkasan
  • Pompa udara
  • kit ndandani

GENERAL

Mangga waca manual iki kanthi tliti.
Manual ora nyakup kursus babagan pedoman safety. Kanggo safety sampeyan, entuk pengalaman ing nangani lan operasi sadurunge trip paddling pisanan. Entuk informasi babagan sekolah olahraga banyu utawa mlebu kelas yen perlu. Priksa manawa ramalan angin lan swell cocok kanggo paddleboard sampeyan lan sampeyan bisa nggunakake ing kahanan kasebut.
Mangga priksa peraturan lokal utawa ijin khusus ing saben negara sadurunge operasi. Tansah njaga paddleboard kanthi bener. Sembarang paddleboard bisa rusak banget amarga nggunakake sing ora bener. Coba negara segara nalika nyepetake lan setir Papan. Saben pangguna papan kudu nganggo alat bantu apung sing cocog (jaket penyelamat/pelindung nyawa).
Wigati dimangerteni manawa ing sawetara negara wajib nganggo alat bantu apung sing tundhuk karo peraturan nasional. Mangga simpen manual iki ing panggonan sing aman lan pasrahake menyang pemilik anyar nalika didol.
AWAS: GAGAL kanggo tindakake pandhuan lan PÈNGET safety ing manual utawa karo PRODUK bisa nyebabake ciloko UTAWA, ing kasus nemen, pati.

  • Priksa lan netepi kapasitas beban maksimal papan.
  • Tansah nganggo ngambang penyelamat Coast Guard sing disetujoni.
  • Papan set mung cocok kanggo wong sing bisa nglangi.
  • Papan mbutuhake kemampuan kanggo ngimbangi. Gunakake papan mung kanthi katrampilan sing cocog.
  • Aja nggunakake papan ing angin lepas pantai (angin ndamu saka darat menyang banyu).
  • Aja nggunakake papan ing arus lepas pantai (arus sing adoh saka pesisir).
  • Aja nggunakake papan ing ombak.
  • Jaga jarak aman saka pesisir 50m.
  • Tansah nganggo tali safety (mung kalebu minangka pilihan). Angin lan arus bisa nyebabake papan mabur luwih cepet.
  • Aja mlumpat saka sirah papan dhisik menyang banyu.
  • Ati-ati marang karang; ora numpak jeram.
  • Aja nyambungake paddleboard menyang prau lan narik.
  • Stand Up Paddleboard ora dolanan lan ora cocok kanggo bocah-bocah ing umur 14. Aja ngidini bocah cilik nggunakake papan tanpa pengawasan.
  • Aja nggunakake papan kasebut sawise srengenge surup, sadurunge subuh, utawa ing wayah surup.
  • Priksa undang-undang lan peraturan lokal kanggo nggunakake produk iki kanthi bener lan aman.
  • Aja mbukak paddleboard kanggo langsung suryo srengenge nalika metu saka banyu.
  • Tansah papan adoh saka obyek sing landhep.
  • Inflate kamar udara menyang tekanan sing tepat.
  • Aja ngobong nganggo kompresor.
  • Kencengake tutup sadurunge ngetokake papan. Ngeculake tekanan sawise digunakake.
YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 2 AWAS / BAHAYA / WARNING
Ora ana perlindungan saka klelep
YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 1 dilarang
Dilarang digunakake ing banyu putih Dilarang digunakake ing pemecah gelombang Dilarang Dilarang digunakake ing arus Dilarang Dilarang digunakake ing angin lepas pantai
YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 3 PEDOMAN WAJIB
Waca pandhuane dhisik Ngembangake kabeh kamar udara Mung cocok kanggo perenang

KESLAMETAN

  • Aja ngayuh tanpa wong liya ing cedhak kajaba sampeyan ana ing papan adus sing aman.
  • Aja nggunakake set Papan yen sampeyan lagi kena pengaruh obat, alkohol utawa obat-obatan.
  • Ngleksanani foresight lan ati-ati nalika nggunakake Papan lan aja overestimate kabisan dhewe. Nalika ngayuh, gunakake otot-otot supaya sampeyan bisa ngayuh maneh ing jarak sing wis ditempuh.
  • Mung dayung ing banyu cedhak pesisir.
  • Tansah kadohan saka sumber daya, flotsam lan alangan liyane.
  • Familiarize dhewe karo peraturan safety lokal, bebaya lan aturan kanggo aktivitas prahu sadurunge arep metu ing banyu.
  • Priksa informasi cuaca lokal kanggo kondisi banyu lan cuaca saiki sadurunge metu ing banyu. Aja dayung ing cuaca sing abot.
  • Nalika paddling, priksa manawa bobot ing Papan tansah roto-roto mbagekke.
  • Nalika ngayuh, pesthekake yen sikilmu ora kejiret ing tali lampiran utawa gagang gawan.
  • Aja nggunakake papan yen bocor lan kelangan hawa. Ndandani bocor kaya sing diterangake ing bab "Repair" utawa hubungi pabrikan liwat alamat layanan.
  • Aja ngidini luwih saka siji wong nggunakake papan ing wektu sing padha. Iki dirancang kanggo nindakake beban wong diwasa mung siji.
  • Ngandhani wong liya kanthi sak tenane babagan aturan lan instruksi safety sadurunge ngidini nggunakake papan kasebut.

PÈNGET

  • Paddles, sirip lan papan inflated hard lan bisa nimbulaké ciloko.
  • Watch metu kanggo bystanders nalika ngangkut pesawat Papan.
  • Waspada marang wong liya ing banyu nalika ngayuh.
  • Yen sampeyan tiba ing banyu ing suhu sing adhem, sampeyan bisa ngalami hipotermia.
  • Nganggo setelan termal nalika ngayuh papan ing suhu sing adhem.
  • Bebaya strangulasi! Bocah-bocah cilik bisa kejiret ing tali papan lan garis pengaman lan nyedeki awake dhewe.
  • Jaga papan adoh saka bocah cilik!

CATETAN

  • Resiko karusakan! Papan kasebut disetujoni kanggo tekanan ngisi maksimal 1bar (15 PSI). Ing tekanan sing luwih dhuwur, materi kasebut overstretched lan bisa nyuwek.
  • Inflate papan menyang tekanan ngisi maksimal 1bar (15 psi).
  • Yen tekanan ing ndhuwur 1bar (15 psi), bukak tutup lan ngeculake hawa.
  • Kulit njaba papan bisa rusak yen kena kontak karo obyek lan bahan liyane.
  • Tetep adoh saka pesisir rocky, dermaga utawa shoals karo Papan.
  • Aja ngidini lenga, cairan korosif utawa bahan kimia kayata pembersih rumah tangga, asam baterei utawa bahan bakar kanggo kontak karo kulit njaba. Yen kedadeyan kasebut, priksa cangkang kanthi teliti kanggo bocor utawa karusakan liyane.
  • Jaga papan adoh saka geni lan obyek panas (kayata rokok sing surem).
  • Aja ngangkut papan ing kendharaan kanthi kembung.
  • Bebaya mundhut tekanan! Yen katup ora ditutup kanthi bener, tekanan ing papan bisa mudhun kanthi ora sengaja utawa katup bisa dadi kontaminasi.
  • Tansah tutup tutup nalika sampeyan ora nggedhekake papan utawa ngeculake.
  • Priksa manawa wilayah ing sakubenge tutup tansah resik lan garing.
  • Nyegah wedhi utawa rereged liyane supaya ora mlebu ing tutup.
  • Yen kelangan tekanan, priksa uga katup yen ana bocor. Mangga tindakake langkah ing instruksi ndandani.
  • Bahaya drifting! Tanpa garis safety, papan bisa mabur lan ilang.
  • Gunakake garis safety karo papan kajaba sampeyan ana ing wilayah sing aman lan bisa tekan pantai kanthi aman kanthi nglangi.
    Cathetan nalika papan ora digunakake ing banyu
  • Aja nyedhiyakake papan kanggo sinar srengenge langsung kanggo wektu sing suwe, utamane ing suhu panas, nalika ora ana ing banyu. Amarga pemanasan sing kuat lan ekspansi udhara ing njero papan (nganti 100 derajat), tekanan bisa saya tambah akeh lan nyebabake karusakan ing papan lan malah bledosan lapisan. Nalika digunakake ing banyu, panas dibubarake kanthi kontak langsung karo banyu. Transportasi ing rak gendheng uga ora mbebayani nalika kendaraan obah. Panas dibubarake dening aliran udara.
  • Simpen papan ing iyub-iyub yen ora digunakake lan supaya sinar srengenge langsung.
  • Ngurangi tekanan kanthi ngeculake hawa.
  • Inflate papan maneh sadurunge digunakake miturut pandhuan umum.

ASSEMBLY

Aja nggunakake alat sing cetha!

Mbukak Papan
Golek lumahing Gamelan lan resik kanggo mbukak awak tabung.
Kanggo inflasi awal lan kanggo familiarize dhewe karo produk YEAZ anyar, disaranake supaya inflate ing suhu kamar. Bahan PVC alus, sing luwih gampang dirakit. Yen papan paddleboard wis disimpen ing suhu ngisor 0°C, simpen ing 20°C suwene 12 jam sadurunge mbukak.

OPERASI VALVEYEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 4

Kanggo inflate Papan, copot tutup safety saka tutup. Kanggo nindakake iki, nguripake counterclockwise. Katup dibukak (nalika deflating ing ngisor) utawa ditutup (nalika inflating ing ndhuwur) dening insert spring-loaded. Sadurunge miwiti inflating, priksa manawa jarum insert katup ana ing posisi "munggah". Yen jarum ana ing posisi "mudhun", monggo pencet jarum inti tutup nganti muncul.

INFLASIYEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 5
Lebokake nozzle selang menyang tutup Papan lan nguripake lampiran searah jarum jam. Sawise inflasi, copot selang lan tutup tutup safety tutup kanggo nutup kanthi permanen.
Nggunakake kompresor bisa ngrusak barang sampeyan; kabeh pratelan babar pisan ora sah yen kompresor digunakake.
AWAS: IYen sampeyan mbukak paddleboard menyang srengenge panas, priksa tekanan udara lan ngeculake hawa sing sithik, yen ora, materi kasebut bisa overstretched. Suhu sekitar mengaruhi tekanan internal kamar: penyimpangan 1 ° C nyebabake panyimpangan tekanan ing kamar +/-4 mBar (.06 PSI).

MOUNTING THE FIN

Selarasake sirip kanthi cara sing padha karo sirip sing tetep. Loosen meneng rampung saka fin. Banjur alon-alon ngawut-awut maneh menyang nut kothak. Iki nggawe luwih gampang kanggo posisi nut ing ril. Saiki lebokake menyang bukaan ing tengah ril. Banjur gunakake sekrup kanggo push nut kothak menyang posisi sing dikarepake lan saiki ngeculake sekrup kanthi lengkap. Nut tetep ing ril panuntun. Saiki lebokake sirip nganggo bolt kuningan dhisik ing bukaan ril ing posisi miring, banjur lurusake lan push sirip nganti bolongan kasebut langsung ing ndhuwur kacang persegi lan ndandani sirip kasebut nganggo sekrup.YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 6

Mbusak sirip
Copot sekrup saka kacang persegi. Geser sirip banjur nut kothak metu saka ril kanthi bantuan sekrup. Langsung pasang maneh sekrup lan kacang kothak menyang sirip.

MELEPAS UDARA YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 7

Pencet alon-alon jarum insert klep kanggo ngeculake tekanan saka papan kanthi alon. Nalika ngeculake udhara, priksa manawa ora ana wedhi utawa rereget ing saubengé tutup utawa mlebu.

Ati-ati: Mung copot tutup tutup kanggo inflate / deflate udhara. Iki bakal nyegah bocor udara sing ora disengaja lan mlebu partikel apa wae menyang katup.
Saiki wiwiti alon-alon gulungake papan saka ngarep menyang tutup kanggo ngeculake hawa sing isih ana saka papan. Ganti tutup tutup lan tutup kanthi rapet kanggo nyegah rereget lan kelembapan mlebu. Saiki bukak maneh papan paddle ngadeg lan wiwiti gulung saka sisih liya ing ngendi tutup kasebut. Kanthi cara iki, papan luwih gampang dilipat lan sirip luwih apik ing wektu sing padha. Selehake bantalan umpluk sing diwenehake ing sirip tetep kanggo proteksi.

NGANGGO PAPAN

  • Gunakake kabel bagasi kanggo nggawa lan ngamanake barang tambahan ing papan.
  • Gunakake gagang gawan yen sampeyan pengin ngeterake papan ing dharatan.
  • Tansah nggawa paddle sing diwenehake nalika nggunakake papan.
  • Yen papan sampeyan gulung mudhun lan glethakaken ing ndhuwur papan ing lumahing banyu, bali nganggo tangan loro supaya ndhuwur madhep munggah maneh. Yen perlu, pindhah menyang pantai yen sampeyan ora bisa nindakake saka banyu.

CLEANING

  • Reresik papan sing ora bener utawa ora teratur bisa nyebabake karusakan.
  • Aja nggunakake agen pembersih sing agresif, sikat nganggo bulu logam utawa nilon utawa barang reresik sing cetha utawa logam kayata lading, spatula keras lan liya-liyane. Padha bisa ngrusak lumahing.
  • Aja nggunakake solvents kanggo ngresiki pesawat Papan.
  • Ngresiki Papan sak tenane sawise saben nggunakake.
  • Sampeyan bisa ngresiki Papan nalika inflated utawa nalika udhara wis kempis.
  1. Selehake papan ing permukaan sing rata lan garing.
  2. Semprotan papan nganggo selang kebon utawa resiki nganggo spons alus sing dibasahi banyu resik.
  3. Ngilangke papan kanthi resik nganggo kain sing garing lan alus lan ngidini nganti garing.

LUMBUNG

  • Resiko karusakan! Panyimpenan papan lan aksesoris sing ora bener bisa nyebabake jamur.
  • Ngidini kabeh bagean saka papan sing disetel nganti garing sadurunge disimpen.
  • Deflate Papan rampung lan priksa manawa tutup tetep ing posisi mbukak.
  • Simpen papan sing digulung ing tas sing digawa.
  • Simpen papan sing disetel ing papan sing ora bisa diakses bocah lan ditutup kanthi aman.
  • Aja nyelehake barang sing abot utawa landhep ing papan.
  • Priksa papan pesawat kanggo pratandha saka nyandhang utawa tuwa sawise panyimpenan ingkang dipun danguaken.

Ndandani

  • Priksa papan kanggo mundhut tekanan, bolongan utawa retak sadurunge saben nggunakake.
  • Tansah kempis sadurunge ndandani papan.

LECKS SEARCH

  1. Priksa manawa ora ana wedhi utawa impurities liyane ing tutup.
  2. Inflate Papan rampung kaya sing diterangake ing bagean "Inflating".
  3. Cuci papan, kalebu area ing saubengé tutup, kanthi banyu sabun sing lembut. Yen gelembung katon, bocor kudu didandani.

Katup bocor
Yen umpluk katon ing saubengé tutup, mbokmenawa tegese tutup ora nutup kanthi nyenyet. Ing kasus iki, kenceng klep searah jarum jam nggunakake spanner klep kasedhiya ing kit repair.

Katup rusak
Yen umpluk ora ana ing cangkang utawa ing sakubenge tutup nalika papan dikembangake, iki bisa uga tegese katup kasebut rusak:

  1. Sijine tutup tutup ing tutup lan nguripake searah jarum jam kanggo ngencengi. 2.
  2. Basahi tutup tutup tutup nganggo banyu sabun.
  3. Yen gelembung saiki dibentuk, tutup kudu diganti kanthi lengkap (pirsani bab "Ngganti tutup").

Festival
Yen umpluk mbentuk ing kulit njaba, sampeyan bisa nutup bocor karo lim khusus lan tembelan materi kasedhiya ing repair kit (ndeleng bab "Sealing bocor"). Yen papan inflated ilang kaku, bocor ora kudu sabab. Fluktuasi suhu uga bisa nyebabake penurunan tekanan.

SEALING LEAKS

  • Risiko karusakan!
  • Ora saben adesif cocok kanggo ndandani papan. Ndandani nganggo lem sing ora cocog bisa nyebabake karusakan luwih lanjut.
  • Mung nggunakake lim khusus kanggo prau inflatable. Sampeyan bisa entuk lem kasebut saka pedagang spesialis.
  • Sampeyan bisa nutup bolongan utawa retak nganggo lem lan tambalan materi sing diwenehake ing kit ndandani.
  • Deflate papan sadurunge ndandani.

Bocor sing luwih cilik (kurang saka 2 mm)
Bocor sing luwih cilik tinimbang 2 mm bisa didandani nganggo lem.

  1. ngresiki sak tenane wilayah sing arep didandani.
  2. Allow wilayah kanggo didandani kanggo garing rampung.
  3. Aplikasiake tetes cilik saka adhesive menyang bocor.
  4. ngidini adesif kanggo garing kanggo approx. 12 jam.

Bocor luwih gedhe (luwih saka 2 mm)
Bocor sing luwih gedhe tinimbang 2 mm bisa didandani kanthi tambalan adesif lan bahan.

  1. Ngresiki wilayah sing arep didandani sak tenane lan supaya garing rampung.
  2. Cut metu Piece saka tembelan materi sing tumpang tindih bocor dening kira-kira. 1.5 cm ing saben sisih.
  3. Pasang lem ing sisih ngisor patch sing dipotong.
  4. Lebokake lapisan tipis lim menyang bocor lan kulit njaba ing saubengé ing kabeh ukuran patch materi.
  5. Ngidini adesif kanggo nyetel kanggo 2-4 menit nganti katon norak.
  6. Pasang tambalan bahan sing dipotong ing bocor banjur pencet kanthi kuat.
  7. Allow adesif kanggo garing kanggo approx. 12 jam.
  8. Kanggo nutup area kasebut kanthi lengkap, lebokake adhesive maneh ing pinggir tembelan materi sawise wis garing.
  9. Allow adesif kanggo garing kanggo approx. 4 jam.

Sadurunge nggunakake papan ing banyu maneh, priksa manawa bocor kasebut bener-bener disegel. Yen bubbling isih ana, njupuk Papan menyang bengkel spesialis kanggo ndandani utawa hubungi alamat layanan sing diwenehi ing pandhuan iki.

Ngganti katup

Yen katup kudu diganti, sampeyan bisa njaluk katup panggantos saka alamat layanan sing diwenehake.

  1. Ngeculake hawa saka papan.
  2. Puter tutup tutup searah jarum jam lan copot.
  3. Selehake spanner klep saka kit repair kasedhiya ing ndhuwur tutup lan nguripake counterclockwise kanggo loosen. Nalika nindakake iki, ndandani bagean ngisor tutup ing papan kanthi tangan lan priksa manawa ora mlebu ing papan.
  4. Selehake tutup panggantos ing sisih ngisor lan nguripake searah jarum jam kanggo ngencengi. Priksa manawa katup kasebut tengah.
  5. Njupuk spanner klep lan ngencengi ndhuwur klep searah jarum jam.
    Sadurunge nggunakake papan maneh, priksa manawa tutup kasebut bener-bener nutup.

Pembuangan

Buang kemasan miturut jinis. Sijine karton lan karton ing koleksi kertas sampah. Foil menyang koleksi daur ulang.
Buang papan sing disetel miturut peraturan lan hukum lokal.

WARANTI
Garansi kanggo cacat materi lan manufaktur yaiku 2 taun kanthi panggunaan sing tepat

MANUFACTURER

YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 8

VEHNSGROUP GmbH
Theatinerstraße 40-42
80333 Munich
Jerman
service@vehnsgroup.com
www.vehnsgroup.com, www.yeaz.eu
Tunduk marang owah-owahan lan kesalahan
Pabrikan ora tanggung jawab kanggo karusakan sing disebabake dening panggunaan produk sing salah, ora cocog utawa ora cocog.
© VEHNS GROUP GmbH

www.yeaz.eu

Dokumen / Sumber Daya

YEAZ AQUATREK Ngadeg Papan Paddle [pdf] Manual pangguna
AQUATREK, Stand Up Paddle Board, AQUATREK Stand Up Paddle Board

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *