logo telesistem

Yealink T46G High End Layar Warna IP Phone

Yealink T46G High End Layar Warna IP Phone

Fitur sing kasedhiya bisa beda-beda. Set fitur tartamtu adhedhasar urutan asli lan panjaluk administrator sistem kanggo saben panyebaran. Hubungi administrator sistem utawa Telesystem langsung kanggo ngrembug babagan tambahan ing sistem kasebut.

Yealink T46G High End Layar Warna IP Phone 1

Panggunaan Panggilan Dasar

Njawab telpon
Angkat handset banjur wiwiti ngomong karo sing nelpon. Utawa, tombol alus Jawab, tombol Speaker, utawa tombol Headset bisa dipencet kanggo njawab telpon mlebu.
Selehake telpon
Angkat handset banjur ketik nomer telpon, ekstensi, utawa kode sing pengin ditelpon. Pencet Kirim kanggo miwiti telpon utawa ngenteni nganti liwat.
Mungkasi telpon
Tutup telpon utawa penet tombol alus Pungkasi Telpon.
Bisu
Tekan bisu
tombol kanggo bisu audio nalika nelpon. Pencet maneh kanggo ngilangi.

speaker
Pencet tombol speaker kanggo nggunakake mode audio speaker.

Headset
Pencet tombol headset kanggo nggunakake audio mode headset (kudu duwe headset dipasang).

volume
Pencet tombol volume kanggo nyetel volume kanggo dering nalika nganggur utawa mode audio nalika nelpon langsung.

terus

Pencet tombol Tahan utawa tombol alus kanggo nahan telpon aktif.

Kanggo nerusake telpon: 

  • Yen mung siji sing ditahan, pencet tombol utawa Resume tombol alus.
  • Yen ana luwih saka siji ditahan, gunakake tombol lan kanggo milih telpon sing dipengini banjur pencet utawa tombol alus Resume.

Penanganan Telpon Lanjut

Transfer Buta (Ora diumumake)
Transfer wuta ngliwati ID panelpon saka panelpon asal menyang pihak katelu.

  • Pencet tombol alus Transfer kanggo nahan telpon pisanan
  • Ketik ekstensi tujuan utawa nomer telpon
  • Pencet tombol Transfer utawa tombol alus kanggo ngrampungake transfer

Transfer langsung menyang kothak surat swara internal kanthi mencet 7 plus extension minangka nomer tujuan
Diumumake Transfer 

  • Pencet tombol Transfer utawa tombol alus kanggo nahan telpon pisanan
  • Ketik ekstensi tujuan utawa nomer telpon. Tetep ing baris nalika telpon kapindho nyambung.
    •  Kanggo ngrampungake transfer sawise ngomong karo pihak katelu, tutup telpon, penet tombol Transfer utawa Transfer tombol alus.
    • Kanggo mbatalake transfer lan bali menyang pihak pisanan, penet tombol alus Batal utawa EndCall. Telpon pisanan sampeyan isih bakal ditahan.

Konferensi (Tiga Way) Telpon

  • Pencet tombol lunak Konferensi kanggo nahan telpon pisanan
  •  Ketik ekstensi utawa nomer telpon pihak katelu. Tetep ing baris nalika telpon kapindho nyambung.
  • Pencet tombol lunak Konferensi kanggo nggabungake telpon bebarengan.

Nalika nelpon konferensi, sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki: 

  • Nyumerepi: iki mbusak sampeyan saka konferensi lan nransfer pihak loro liyane kanggo saben liyane.
  • Ngatur: Pencet tombol alus iki kanggo mbusak wong saka konferensi utawa Bisu siji wong ing konferensi (disebut "Adoh Bisu").
  • Pisah: Pencet tombol alus iki kanggo nahan telpon loro-lorone ing telpon kanthi kapisah.

Fitur lanjutan

Panggil ulang
Pencet tombol Panggil maneh kanggo ngetik dhaptar telpon sing diselehake banjur gunakake tombol lan kanggo milih telpon sing dikarepake. Kanggo nelpon sing dipilih, angkat telpon utawa pencet tombol alus Kirim.

Voicemail
Kanggo ngakses surat swara, penet Pesen menyang pesen, utawa ganti salam. tombol. Tindakake pituduh kanggo nyetel surat swara, ngrungokake.

Yen pesen dikirim menyang telpon, lampu indikator tunggu pesen bakal kedhip kanggo menehi tandha yen pesen anyar wis ditampa.

Sajarah
Pencet tombol lunak Sejarah kanggo ngakses dhaptar telpon paling anyar. Gunakake tombol lan kanggo navigasi dhaptar kabeh, ora kejawab, diselehake, ditampa, lan diterusake telpon.

Jangan Ganggu
Pencet tombol alus DND banjur tindakake pituduh layar kanggo nguripake utawa mateni aja ganggu. Nalika diaktifake, kabeh telpon langsung menyang ekstensi utawa nomer telpon langsung bakal langsung menyang kothak surat swara. Sampeyan bisa nelpon metu biasane.
Park
Park minangka 'dituduhake'. Telpon sing diparkir bisa dideleng lan diakses dening kabeh telpon meja ing situs kasebut.

  • T opark telpon, pencet salah siji saka tombol Park kasedhiya. Iki nransfer telpon menyang orbit parkir kasebut lan nuduhake cahya sing surem ing tombol sing gegandhengan.
  • Kanggo njupuk telpon diparkir, pencet tombol Park cocok.

page
Yen diaktifake, fitur kaca ngirim pesen sing diucapake liwat klompok telpon, kabeh telpon, utawa peralatan paging overhead.

Nelpon Terusake
Terusake telpon saka saluran pribadi / ekstensi bisa ditindakake saka telpon.

  • Kanggo nguripake nerusake: Pencet *72 banjur nomer ekstensi utawa nomer telpon kanggo nerusake telpon. Pick munggah telpon kanggo ngirim printah.
  • Kanggo mateni nerusake: Pencet *73 banjur angkat telpon kanggo ngirim printah.

Aplikasi Telpon CommPortal

Yealink T46G minangka telpon SIP sing nyedhiyakake akeh layanan kanthi nyambungake menyang antarmuka CommPortal. Antarmuka iki ngirim sawetara aplikasi telpon menyang pelanggan:

  •  Kontak Jaringan (Direktori)
  •  Hot Desking (Log Out/In)*
  • Distribusi Telpon Otomatis (ACD)*

Penting kanggo dicathet yen panggunaan aplikasi kasebut mbutuhake jeneng pangguna lan sandhi sing bener kanggo akun telpon. Kredensial iki bisa uga kudu dilebokake nalika nggunakake aplikasi.
Jeneng pangguna lan sandhi kaya ing ngisor iki:

  • Jeneng pangguna: langsung nelpon nomer telpon sing digandhengake karo telpon sampeyan
  • Sandi: sandhi CommPortal (aplikasi) saiki Mangga hubungi administrator sistem utawa Telesystem yen sampeyan ora ngerti nomer telpon utawa tembung sandhi langsung.

Kontak Jaringan (Direktori)
Pencet tombol lunak Direktori kanggo ngakses direktori telpon. Direktori ndownload kabeh ekstensi grup bisnis, Multi Line Hunt Groups (MLHGs), lan Kontak CommPortal ing akun sampeyan.
Hot Desking (tombol Log Out)*
Ing sawetara kasus, ora kabeh karyawan ing kantor ing wektu sing padha, supaya karyawan iki bisa 'nuduhake' telpon fisik, nanging saben duwe kredensial akun individu. Iki dikenal minangka Hot Desking. Hot Desking ngidini karyawan mlebu lan metu saka telpon, saéngga njupuk kredensial menyang meja apa wae sing bakal ditindakake ing dina kasebut. Wigati dimangerteni, sampeyan mung kudu mlebu menyang telpon siji-sijine.

Kanggo metu saka telpon: 

  • Pencet tombol Log Out.
  • Layar LCD bakal menehi bebaya, "Apa sampeyan yakin arep metu?"
  • Pencet tombol alus OK kanggo metu.
  • Telpon bakal urip maneh banjur nuduhake layar metu. Ora ana telpon sing bisa ditindakake nganti pangguna mlebu menyang telpon.

Kanggo mlebu menyang telpon:

  •  Pencet tombol lunak Login.
  • Ketik Jeneng Pangguna lan Sandi kanggo akun kasebut (pirsani cathetan sadurunge)
  • Pencet tombol alus OK
  • Telpon urip maneh lan nganyari nganggo konfigurasi pangguna sing wis mlebu

Distribusi Telpon Otomatis (ACD)*
Yen sampeyan minangka bagean saka Multi Line Hunt Groups sing digunakake kanggo pusat telpon utawa grup dering liyane, administrator sistem telpon sampeyan bisa menehi hak kanggo mlebu lan metu saka grup kasebut kanthi nggunakake tombol ACD.
Kanggo mlebu utawa metu saka grup: 

  • Tekan tombol ACD.
  • Dhaptar kabeh klompok mburu sing sampeyan anggota bakal katon. Ing sisih tengen saben, sampeyan bakal weruh apa sampeyan Mlebet utawa Metu. Pilih grup sing pengin diganti status kanthi nggunakake tombol lan.
  • Pencet tombol alus Login utawa Logout kanggo ngganti status login kanggo grup kasebut.

Yen sampeyan dadi anggota saka pusat telpon sejatine Multi Line Hunt Group (antrian), administrator sampeyan bisa uga njaluk supaya sampeyan ngatur kasedhiyan nalika sampeyan mlebu. Fitur iki diarani My State. Kanggo ngganti kasedhiyan kanggo kabeh telpon Multi Line Hunt Group:

  • Sawise mlebu menyang paling ora siji call center Multi Line Hunt Group, penet tombol alus Negaraku.
  • Gunakake tombol lan menyang status sing pengin dipilih, banjur pencet tombol OK kanggo ngalih menyang status kasebut.
  • Status saiki bakal katon ing layar telpon. Status kasebut mung ditrapake kanggo telpon liwat Multi Line Hunt Groups.

Elinga ngganti kasedhiyan sampeyan kasedhiya sadurunge metu saka kabeh grup mburu. Tombol baris nuduhake macem-macem negara ACD kaya ing ngisor iki:

  • Log metu
  • Mlebet, kasedhiya
  • Mlebet, Ora kasedhiya
  • Bungkus

* Wigati dimangerteni manawa fitur-fitur canggih iki wiwitane kudu disiyapake dening tim Telesystem. Hubungi Telesystem kanggo rincian liyane. 

Dokumen / Sumber Daya

Yealink T46G High End Layar Warna IP Phone [pdf] Pandhuan pangguna
T46G, T46S, T46U, Telpon IP Layar Warna High End, Telpon IP Layar Warna Dhuwur T46G

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.