Pandhuan Panganggo Kulkas Sisih-Whirlpool
Kulkas Sisih-Whirlpool

ARAHAN OPERASI

Kata: Sadurunge ngoperasikake alat iki, priksa manawa wis diinstal kanthi bener miturut Manual Pamilik Piranti.

Kanggo penak, kontrol kulkas wis disetel ing pabrik. Nalika pisanan nginstal kulkas, priksa manawa kontrol isih wis disetel. Kontrol kulkas lan mesin pembeku kudu disetel menyang "setelan tengah.
ARAHAN OPERASI

KEMASAN

Kata: Kontrol kulkas nyetel suhu kompartemen kulkas. Saben klik tombol "Setelan Temp" nggawe kompartemen kulkas luwih adhem (Indikator LED ing 1 kepingan salju kurang Indikator Dingin / LED ing 2, 3, utawa 4 kepingan salju luwih adhem / Kabeh indikator LED paling adhem), yen wis tekan level pungkasan, sistem bakal bali menyang level awal.
KEMASAN

FREEZER

Kontrol beku nyetel suhu kompartemen beku. Setelan ing sisih ngarep setelan tengah nggawe suhu dadi kurang adhem. Setelan ing sisih mburi setelan tengah nggawe suhu luwih adhem.

Ngenteni 24 jam sadurunge nempatno panganan menyang kulkas. Yen sampeyan nambah panganan sadurunge kulkas wis adhem, panganan bisa rusak.

CATETAN: Nyetel kontrol kulkas lan mesin pembeku menyang sing luwih dhuwur (adhem) tinimbang sing disaranake ora bakal adhem kompartemen luwih cepet.
FREEZER

POIN SET TEMPERATUR

Wenehake kulkas supaya adhem kabeh sadurunge ditambahake panganan. Luwih becik ngenteni 24 jam sadurunge nempatno panganan menyang kulkas. Setelan sing dituduhake ing bagean sadurunge kudu bener kanggo panggunaan kulkas biasa. Kontrol disetel kanthi bener nalika susu utawa jus adhem kaya sing sampeyan karepake lan nalika es krim isih kuwat.

Yen sampeyan kudu nyetel suhu ing kulkas utawa mesin pembeku, gunakake setelan sing didhaptar ing grafik ing ngisor iki minangka pandhuan. Ngenteni paling ora 24 jam antarane pangaturan

KONDISI ADJUSTMEN SUHU
Kulkas adhem banget Kulkas ngontrol kepingan salju luwih murah
Kulkas anget banget Kulkas ngontrol kepingan salju luwih dhuwur
Freezer adhem banget Kontrol beku kontrol siji kepingan salju luwih murah
Mesin pembeku banget anget / es sing sithik Freezer ngontrol kepingan salju luwih dhuwur

Informasi Pesenan Online

Kanggo informasi lengkap babagan instruksi lan pangopènan instalasi, panyimpenan mangsa, lan tips transportasi, waca Manual Pamilik sing kalebu karo alat sampeyan.

Kanggo informasi babagan item ing ngisor iki, pandhuan siklus lengkap, dimensi produk rinci, utawa kanggo instruksi lengkap babagan panggunaan lan instalasi, bukak https://www.whirlpool.com/owners, utawa ing Kanada https://www.whirlpool.ca/owners. Iki bisa ngirit biaya telpon layanan. Nanging, yen sampeyan kudu ngubungi, gunakake informasi ing ngisor iki kanggo wilayah sing cocog.

Amerika Serikat:
telpon: 1-800–253–1301
Piranti Ruangan Whirlpool
Pusat pengalaman pelanggan
553 Benson Road Benton Harbour, MI 49022–2692

Kanada:
telpon: 1-800–807–6777
Piranti Ruangan Whirlpool
Pusat pengalaman pelanggan
200–6750 Century Ave.
Mississauga, Ontario L5N 0B7

Dokumen / Sumber Daya

Kulkas Sisih-Whirlpool [pdf] Pandhuan pangguna
Kulkas Sisihan

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.