LOGO WESTA

120V∼60Hz 1500W

Weesta KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-

KA23T Saben dina UDARA FRYER OVEN
instruction Manual

Waca pandhuan iki sak tenane sadurunge nggunakake piranti iki, lan simpen kanggo referensi ing mangsa ngarep. Email Layanan Pelanggan: [email dilindhungi]

OVEN AIR FRYER Saben dina

SAFEGUAR Penting

Nalika nggunakake piranti listrik, pancegahan safety dhasar kudu ditindakake. kalebu:

  • Maca kabeh instruksi
  • Copot stopkontak klakson nalika ora dienggo lan sadurunge ngresiki.
  • Allow cooling rampung sadurunge ngresiki utawa nangani.
  • Gunakake piranti mung ing permukaan sing stabil lan garing.
  • Oo ora nggunakake piranti kanggo apa-apa liyane saka nggunakake dimaksudaké.
  • Oven iki mung kanggo panggunaan kluwarga.
  • Aja nggunakake piranti ing njaba kanggo tujuan komersial.
  • Priksa manawa piranti wis deaned sak tenane bete nggunakake
  • Pengawasan kerang perlu nalika piranti dicekel utawa cedhak karo bocah-bocah. Bocah-bocah kudu ngawasi kanggo mesthekake yen padha ora May karo piranti.
  • Aja Sow appliance unattended nalika Ing kita
  • Copot tas lan kemasan saka piranti sadurunge kita
  • Aja ngidini piranti kasebut ditutupi utawa ndemek bahan sing gampang kobong kayata Cuilekt, draperies, utawa tembok nalika ing operasi. Apa ora MN; sembarang RPM ing ndhuwur piranti nalika Ing Operasi Aja operate ing lemari tembok.
  • Kanggo ngindhari kobong. nggunakake ati-ati nemen nalika lemming accoosorke utawa mbuwang geese panas
  • Piranti iki ora dimaksudake kanggo digunakake dening wong (nyedhiyakake pitik) kanthi fisik sing suda sensori utawa kemampuan mental utawa cah saka pengalaman lan FaxWedge kajaba padha kasedhiya kanthi pengawasan lan instruksi babagan panggunaan piranti dening wong sing tanggung jawab kanggo banjur safety.
  • Nggunakake alat sing ora bener bisa nyebabake kerusakan properti utawa uga cilaka pribadi.
  • Aja nyimpen sembarang meter: * liyane saka Recommen Produsènded Demetrios ing iki
  • Aja ngoperasikake piranti OM kanthi kabel sing rusak. rusak plog. sawise piranti malfunctions, dropped utawa rusak ing sembarang Baliake alat menyang sing paling cedhak fasilitas layanan sah kanggo ujian repack utawa imbuhan
  • Tansah dadi surlyo copot pirantine saka stopkontak sadurunge mowings reresik. pungkasan panyimpenan nalika ora M tee
  • Aja nyoba kanggo dislodge pangan Mien ing piranti wis kepasang menyang stopkontak eleco-Kal
  • Panganan sing gedhe banget. logam tiba paket lan utensils ora kudu dilebokake ing ova ing, lagi bisa nduwe risiko kebakaran utawa kejut listrik.
  • Apa net Dean nulis path scouring logam.
  • Ufa setelan suhu dianjurake kanggo kabeh cocking visaking, broiling, lan online frying.
  • Aja nyelehake piranti ing utawa ing cedhak kompor gm panas, boner listrik panas, utawa ing oven sing digawe panas.
  • Ati-ati banget kudu digunakake nalika njabut Deplane. ngemot lenga panas utawa panas liyane cecair
  • Tocfcconned srengenge sembarang coned o- mati', banjur copot plug saka stopkontak tembok. Aja kabel Akeh twines panas, utawa nyumerepi liwat pojok meja utawa counters.
  • Aja nyelehake bahan ing ngisor iki ing oven: karton kertas, plastik, lan produk sing padha.
  • Piranti kasebut ora dimaksudake kanggo dioperasikake kanthi nggunakake timer eksternal utawa sistem remot kontrol kapisah.
  • Aja nggunakake lampiran sing ora dianjurake dening pabrikan piranti, amarga bisa nyebabake kejut listrik utawa ciloko pribadi.
  • Piranti iki duwe plug polarisasi (siji lading luwih amba tinimbang liyane). Kanggo nyuda resiko kejut listrik, plug iki mung pas karo stopkontak polarisasi. Yen plug ora pas karo stopkontak, mbalikke plug. Yen isih ora cocog, hubungi tukang listrik sing mumpuni. Aja nyoba ngowahi plug-in.
  • Aja nutupi bagean saka oven karo foil logam. Iki bakal nyebabake oven sing panas banget.
  • Pateni alat, banjur cabut plug nalika ora digunakake, sadurunge dipasang utawa mateni bagean, lan sadurunge diresiki. Kanggo nyopot plug, nangkep colokan banjur tarik saka stopkontak.
  • Aja narik kabel listrik. Yen kabel sumber rusak, kudu diganti dening pabrikan, agen layanan, utawa wong sing nduweni kualifikasi sing padha supaya ora ana bebaya.
  • Weesta ora bakal tanggung jawab kanggo kerusakan sing disebabake nggunakake piranti sing ora bener.
  • Lumahing njaba piranti bisa dadi panas sajrone lan sawise operasi oven. Ngidini piranti nganti adhem rampung sadurunge ditangani.
  • WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-ICONati-ati, lumahing panas.
    Pandhuan Set Kabel Khusus:
  • Kabel pasokan listrik sing cendhak kudu disedhiyakake kanggo nyuda resiko sing bakal terjebak utawa tripping kabel sing luwih dawa.
  • Kabel extension bisa digunakake yen nggunakake ati-ati.
  • Yen kabel ekstensi digunakake, rating listrik sing ditandhani saka kabel ekstensi kudu paling sethithik tinimbang rating listrik piranti kasebut.
  • Kabel extension kudu disusun supaya ora drape liwat countertop utawa
  • meja sing bisa ditarik dening bocah-bocah utawa dicemplungake kanthi ora sengaja. Yen piranti kasebut saka jinis ground, set kabel utawa kabel ekstensi kudu dadi kabel 3-kabel jinis grounding.

SAFEGUAR PENTING: PUNCEN BACA LAN SIMPEN MANUAL LAN CARE.

BAGIAN & FITUR

PANEL CONTROL

WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-1

CATETAN: Diagram Scot ing 'Nggunakake Oven Ar Pryor Saben Dina' kanggo awan ponton.

WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-2

NGANGGO OVEN AIR FRYER SABEN

Sadurungé nggunakake OVEN AIR FRYER SABEN:
Copot kabeh bahan kemasan. Sadurunge nggunakake, pindhah Oven Air Fryer Saben dina 2 nganti 4 inci adoh saka tembok utawa saka obyek apa wae ing meja. Aja nggunakake ing lumahing panas-sensitif. Priksa manawa Oven Air Fryer ora ana karusakan sing katon lan ora ana bagean sing ilang. Sadurunge nggunakake Oven Air Fryer sapisanan utawa sadurunge digunakake sawise disimpen kanthi suwe, wisuh lan garingake piranti lan aksesoris liyane. Waca "Reresik & Maintenance" kanggo instruksi.
WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-ICON1CATETAN: Nalika sapisanan sampeyan nggunakake Air Fryer Oven sampeyan bisa uga sok dong mirsani mambu utawa asap entheng. Iki kudu mung 15 menit. Penting kanggo mbukak piranti ing Air Fry sadurunge nggunakake, tanpa pangan.
NGANGGO OVEN AIR FRYER SABEN:
Bagean ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan ngerteni macem-macem aksesoris sing kasedhiya karo Oven Penggorengan Udara Saben Dina lan cara nggunakake.

POSISI RACK
CATETAN: Sadurunge digunakake, selehake Drip Tray ing ngisor unsur pemanas ing ngisor Oven Air Fryer. Aja nyelehake aksesoris langsung ing ndhuwur unsur pemanas.

WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-3

GORENG UDARA

WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-4

Selehake Drip Tray ing sisih ngisor oven (ing ngisor unsur pemanas.) Selehake Basket Air Fry menyang Rack Oven ing Posisi 2 kanggo Air Frying/Broiling.
Cathetan: Kanggo panganan berminyak kaya wings, nyelehake Baking Pan ing ngisor Air Fry Basket nyekel drips.
WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-5

  1. Nutup oven lan setel Tombol Fungsi menyang Air Fry.
  2. Setel Air Fry Knob menyang suhu sing bener. Air Fry Knob mung dianggo karo fungsi air fry. Suhu sing ditampilake ing tombol Suhu ora mengaruhi set Air Fry Knob.
  3. Banjur, nguripake Turner Knob menyang wektu masak sing dikarepake kanggo nguripake oven lan miwiti nggoreng.
  4. Cahya Daya bakal madhangi. Tombol Timer bakal nalika siklus wis rampung.
  5. Kanggo ngendhegake penggorengan udara, nguripake Tombol Timer menyang posisi "mati".

GRILLING / DEFROST

WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-7
Selehake Drip Tray ing sisih ngisor oven (ing ngisor unsur pemanas)
Selehake Baking Pan utawa Oven Rack ing posisi 2 kanggo Grtiling / Defrost

WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-6
Defrost:

Kanggo Defrost, setel Tombol Fungsi kanggo Defrost, banjur muter Turner Knob langsung (no kudu kanggo muter Temperature Knob). Defrost mung bakal ngaktifake penggemar konveksi kanggo nambah aliran udara ing jero rongga oven supaya bisa mbantu panganan defrost.

Panggangan:

  1. Nutup oven lan nyetel Tombol Fungsi kanggo Panggangan; Puter Temperature Knob menyang suhu sing dikarepake.
  2. Puter Knob Timer menyang wektu masak sing dikarepake kanggo nguripake oven.
  3. Indikator Daya bakal madhangi. Timer bakal muni nalika masak wis rampung
  4. Kanggo mungkasi manggang, puterake Tombol Timer searah jarum jam menyang posisi "Mati".

BAKING LAN TOASTINGWEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-8

Selehake Drip Tray ing sisih ngisor oven (ing ngisor unsur pemanas) Kanggo Baking, selehake Rak Oven ing Posisi 1 utawa 2 gumantung saka ukuran panganan.

WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-9

  1. Nutup oven lan nyetel Tombol Fungsi kanggo Baking lan Toasting; Puter Temperature Knob menyang suhu sing dikarepake.
  2. Kanggo Baking, puterake Turner Knob menyang wektu masak sing dikarepake kanggo nguripake oven. Kanggo Toasting, Setel wektu kanggo kira-kira 3 menit yen roti panggang cahya dibutuhake, utawa nyetel wektu kanggo kira-kira 7 menit yen roti panggang peteng dibutuhake.
  3. Indikator Daya bakal madhangi. Turner bakal muni nalika masak wis rampung.
  4. Kanggo mungkasi manggang utawa manggang, puterake Knob Timer searah jarum jam menyang posisi "Mati".

BROILING / KONVECTION BROILING

WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-10
Selehake Netes Tray ing ngisor open Panjenengan (ing ngisor unsur panas.) Selehake Air Fry Basket utawa Baking Pan ing Air Fryer Oven ing Posisi 2 kanggo Broiling. Convection Broil padha karo Broil, nanging bakal ngaktifake kipas konveksi kanggo ngedhunake hawa panas ing saubenge panganan, sing bakal nggawe masak luwih cepet.
WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-ICON2CATETAN: Priksa manawa kanggo nyelehake Air Fry Basket ing Oven Rack Panjenengan.

WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-11

  1. Nutup oven lan nyetel Tombol Fungsi kanggo Panggang utawa Panggang Konveksi; Puter Temperature Knob menyang suhu sing dikarepake.
  2. Puter Knob Timer menyang wektu masak sing dikarepake kanggo nguripake oven.
  3. Indikator Daya bakal madhangi. Timer bakal muni nalika masak wis rampung.
  4. Kanggo mungkasi broiling, puterake Knob Timer searah jarum jam menyang posisi "Mati".

KONVEKSI

WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-12

Selehake Drip Tray ing sisih ngisor oven (ing ngisor unsur pemanas). Selehake Balling Pan utawa Oven Rack ing posisi 1 utawa 2 kanggo Konveksi

WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina-13

  1. Nutup oven lan setel Tombol Fungsi menyang Konveksi; Puter Temperature Knob menyang suhu sing dikarepake.
  2. Puter Knob Timer menyang wektu masak sing dikarepake kanggo nguripake oven.
  3. Indikator Daya bakal madhangi. Timer bakal muni nalika masak wis rampung.
  4. Kanggo mungkasi konveksi, puterake Knob Timer searah jarum jam menyang posisi "Off".

Dianjurake Cooking Guide

Food fungsi
setting
Recommended
jumlah
Wektu Masak Recommended
suhu
Recommended
aksesoris
Posisi Rak
Goreng Prancis Air Goreng 400g 18-22 Minutes 400°F Bakul Goreng Udara Tengah
Nugget Ayam Air Goreng 450g 10 Minutes 400°F Bakul Goreng Udara Tengah
Wing seger Air Goreng 900g 13-16 Minutes 450°F Rak Oven Tengah
Wing Beku Air Goreng 650g 15-18 Minutes 450°F Rak Oven Tengah
Ayam popcorn Air Goreng 600g 15 Minutes 450°F Bakul Goreng Udara Tengah
Steak daging sapi Air Goreng 650g 10 Minutes 400°F Rak Oven Tengah
Roti Toast Cahya: 4 irisan
Tengah: 4 irisan
Peteng: 4 irisan
3.5-6 Minutes 450°F Rak Oven Tengah
Pizza (8 inci) Panggang 400g 10 Minutes 400°F Rak Oven Tengah

Tips kanggo nggunakake saben dina

  • Nyebarake lenga ing panganan lan bahan-bahan bisa nambah crispiness njaba lan coklat.
  • Lenga uga bisa disemprotake utawa disapu ing panganan kanggo digoreng. Kaleng semprotan masak non-stick
    uga digunakake kanggo mesthekake yen panganan goreng ora nempel ing Baking Pan utawa Air Fry Basket
  • Gunakake aluminium foil ing Baking Pan supaya gampang ngresiki.
  • Ngatur panganan ing lapisan siji ing Air Fry Basket supaya ora perlu mbuwang utawa flip panganan nalika masak. Kranjang sing akeh banget bisa nyebabake tektur panganan lan ndawakake siklus masak.
  • Oven iki uga bisa digunakake kanggo memanasake panganan. Kanggo memanasake panganan, puterake Tombol Suhu nganti 300 ° F nganti 10 menit.
  • Lumahing njaba oven bisa dadi panas sajrone lan sawise digunakake. Kanggo nggampangake cooling, setel fungsi kanggo Defrost lan muter kenop Timer kanggo kira-kira 5 menit kanggo ngaktifake penggemar konveksi.

Pangopènan lan Reresik

CATETAN: Tansah ngidini Air Fryer Oven kanggo kelangan rampung sadurunge deaning. tansah copot Oven Air Fryer saka stopkontak sadurunge deaning.

  • Kanggo mbusak crumbs, njupuk metu tray crumb lan mbuang crumbs. Kanggo mbusak grease bandel, nyelehake tray crumb ing banyu panas lan sudsy lan ngilangke nganggo spons alus.
  • Aja nggunakake pembersih abrasif, amarga finish bisa rusak dening pembersih kasebut.
  • Kanggo ngresiki tembok interior, gunakake pariwaraamp kain lan larutan sabun cair sing entheng utawa solusi semprotan ing spons. Aja nggunakake produk abrasif utawa korosif sing atos ing njero oven.
  • Ngilangke njaba oven nganggo iklanamp kain utawa spons lan garing sak tenane.
  • Aja nyelehake kranjang goreng udara, wajan panggang, utawa rak oven ing mesin cuci piring. Aksesoris ora aman kanggo dishwasher. Kanggo ngresiki aksesoris kasebut, sampeyan bisa ngumbah nganggo banyu sabun lan spons alus.
  • Ora perlu ngresiki unsur pemanas. Sembarang ampas pangan utawa lemak sing ana ing kontak karo unsur pemanas bakal kobong dhewe.
  • Priksa manawa piranti wis dicopot lan kabeh bagean lan aksesoris resik lan garing sadurunge
  • Aja mbungkus kabel ing njaba oven.
  • Layanan liyane kudu dilakoni dening perwakilan layanan resmi.
MASALAH SOLUSI MUNGKIN
Oven ora
  1. Priksa manawa oven wis dipasang kanthi bener menyang sumber daya.
  2. Timer ora disetel, muter tombol Timer menyang wektu sing dikarepake.
Panganan kurang masak sawise wektu sing disaranake
  1. Kakehan panganan sing ditambahake ing oven, kurang masak panganan.
  2. Suhu disetel kurang banget.
  3. Priksa manawa tombol suhu sing bener digunakake. Mung nggunakake Air Fry Knob nalika sampeyan nggunakake fungsi online frying. Kanggo kabeh fungsi liyane, gunakake tombol Suhu.
Panganan ora dimasak kanthi rata 1. Kakehan pangan ing open. 2. Barang-barang panganan dilebokake kanthi rapet. 3. Sawetara panganan mbutuhake flipping separo liwat wektu masak kanggo mesthekake malah Browning.
Elemen pemanas dipateni nalika masak Unsur pemanas bakal nguripake lan mateni kanggo ngontrol suhu, iki ora malfunction.
Kumelun putih metu saka pawon.
  1. Oven bisa ngasilake asap putih rada nalika sampeyan nggunakake pisanan. Iki normal.
  2. Lenga utawa panganan lemak sing akeh banget bisa ngasilake asap putih. Priksa manawa sisihane oven wis di resiki kanthi bener lan ora lemu.
Panganan ora crispy sawise nggunakake fungsi Air Fry Crispiness pangan gumantung ing jumlah Kelembapan lan lenga ing pangan; kanggo nambah crispiness, garing pangan bener, utawa nelpon lumahing pangan.

WARANTI LIMITED

Weesta LTD njamin kanggo konsumen utawa panuku asli, Air Fryer Countertop Oven iki bebas saka cacat ing materi utawa workmanship kanggo periode Siji (1) taun saka tanggal tuku. Yen efek kasebut ditemokake sajrone wektu babar pisan, WEESTA LTD kanthi kawicaksanan bakal ndandani utawa ngganti Produk kasebut tanpa biaya. Garansi winates iki mung apik kanggo panuku asli produk lan mung efektif nalika digunakake ing Amerika Serikat.
Kanggo layanan garansi utawa ndandani, Email: [email dilindhungi]. Siapke nomer model Produk, jeneng, alamat, kutha, negara bagian, kode pos, lan nomer telpon.
Ora ana JAMINAN LAIN sing ditrapake kanggo PRODUK IKI. JAMINAN IKI GANTI JAMINAN LAIN, EXPRESS, UTAWA TERSIRAT. Klebu TANPA watesan, ANY JAMINAN MERCHANTABILITY UTAWA FITNESS kanggo tujuan tartamtu. SAMPAI JAMINAN TERSIRAT DIBUTUHKAN DENING HUKUM. Iki winates ing DURASI kanggo wektu JAMINAN EXPRESS Ndhuwur. PRODUSEN Utawa DISTRIBUTOR AS ORA TANGGUNG JAWAB ATAS KERUSAKAN KHUSUS LANGSUNG, KONSEKUENSIAL, LANGSUNG, Utawa PUNITIF KANGGO KANGGO TANPA WATES. REVENUES UTAWA PROFIT sing ilang utawa karusakan liyane apa adhedhasar kontrak, TORT 0 liyane, sawetara negara lan / utawa wilayah ora ngidini pangecualian UTAWA watesan karusakan Incidental UTAWA konsekuensi utawa watesan babagan suwene wektu sing dibutuhake. Ora bisa ditrapake kanggo sampeyan. JAMINAN IKI MEMBERI KOWE PEMBELI ASLI, HAK HUKUM KHUSUS LAN Sampeyan uga bisa duwe HAK LAIN sing beda-beda saka NEGARA NEGARA UTAWA WILAYAH menyang WILAYAH.

JAMINAN winates iki ora ditrapake

  1. Gagal produk kanggo nindakake nalika listrik mati lan gangguan utawa layanan listrik ora nyukupi.
  2. Rusak amarga transportasi utawa penanganan.
  3. Kerusakan nyebabake produk kasebut kanthi ora sengaja, vermin, bledhek, angin, geni, banjir, utawa tumindak Gusti Allah.
  4. Kerusakan akibat kacilakan, pangowahan, penyalahgunaan, penyalahgunaan, utawa instalasi, perbaikan, utawa perawatan sing ora bener. Panggunaan sing ora cocog kalebu nggunakake piranti eksternal sing ngowahi utawa ngowahi volumetage utawa frekuensi listrik.
  5. Sembarang modifikasi produk sing ora sah, ndandani dening pusat perbaikan sing ora sah, utawa nggunakake bagean panggantos sing ora disetujoni.
  6. Reresik lan pangopènan ora normal kaya sing diterangake ing manual pangguna.
  7. Nggunakake aksesoris utawa komponen sing ora kompatibel karo prodhuk iki.
    Biaya ndandani utawa ngganti ing kahanan sing ora kalebu iki kudu ditanggung konsumen.

Perlu bantuan? Hubungi Dhukungan Pelanggan
[email dilindhungi] 

Dokumen / Sumber Daya

WEESTA KA23T Oven Penggorengan Udara Saben Dina [pdf] Instruksi Manual
KA23T, Oven Air Fryer Saben Dina

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.