Pandhuan Instalasi Lampu String Surya V-TAC
Lampu String Surya V-TAC

PURWAKA

Matur nuwun kanggo milih lan tuku produk V-TAC. V-TAC bakal nglayani sampeyan paling apik. Waca pandhuan iki kanthi tliti sadurunge miwiti nginstal lan tetep manual iki kanggo referensi mbesuk. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, hubungi dealer utawa vendor lokal sing sampeyan wis tuku produk. Dheweke wis dilatih lan siyap nglayani paling apik.

Isi Paket

  1. Panel surya kanthi lampu senar LED
  2. Totoan Lemah
KEY
  1. Posisi panel surya ing lokasi sing bisa nampa radiasi surya kanthi maksimal nalika awan.
  2. Jaga panel surya tetep bersih kanthi rutin ngilangke permukaan kanthi damp kain. Panel sing kotor bakal nyuda jumlah radiasi surya sing dibutuhake kanggo ngisi batere.
  3. Coba ora pasang panel surya ing lokasi sing radiasi surya bakal suda, kayata ing ngisor wit utawa grumbul.

Instructions

OPERASI

  1. Tum ing lamp kanthi meksa ngalih lan pasang miturut pandhuan ing ndhuwur.
  2. Panel surya kudu ditinggalake ing sunshine langsung 6-8 jam supaya batere bisa diisi / diisi ulang kanthi lengkap.
  3. Ing lamp otomatis bakal urip ing wayah surup lan mati nalika esuke.

WARANTI

Garansi kasebut sah nganti 1 taun wiwit tanggal tuku. Garansi kasebut ora ditrapake kanggo kerusakan sing disebabake amarga salah instalasi utawa nyandhang ora normal. Perusahaan ora menehi jaminan babagan kerusakan ing permukaan apa wae amarga ngilangi salah instalasi lan instalasi produk. Produk iki dijamin mung kanggo cacat produksi.

 

Dokumen / Sumber Daya

Lampu String Surya V-TAC [pdf] Panduan Instalasi
V-TAC, Lampu String Surya

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.