Logo ULINERATCHET TIE-Downs

ULINE Ratchet Dasi-Downs

INSTRUKSI PENGGUNAAN

  1. Ganti pancing pungkasan supaya titik ikat sing aman ana ing pangkal (Titik Bantalan) pancing.
    Aja mbukak pucuk pancing.
    ULINE Ratchet Tie-Downs - CATATAN TANGANCATETAN: Nangani kudu mesthi selaras karo arah sing narik supaya bisa Batas Beban Kerja. (Deleng Gambar 1)
    ULINE Ratchet Tie-Downs - Gbr1
  2. Lebokake pucuk tali sing gratis liwat slot mandrel ing ratchet banjur tarik nganti tali kasebut dipasang ing saubengé beban. (Deleng Gambar 2)
    ULINE Ratchet Tie-Downs - Gambar 2.
  3. Yen gagang ditutup lan dikunci, pilih Kunci Rilis Kunci kanggo nyopot. (Deleng Gambar 3)
    Banjur kencengake tali nganggo pompa gagang nganti taline kenceng. (Deleng Gambar 4)
    ULINE Ratchet Tie-Downs - CATATAN TANGANCATETAN: Minimal rong bungkus saka webbing watara mandrel dibutuhake
    ULINE Ratchet Tie-Downs - Gbr3 ULINE Ratchet Tie-Downs - Gbr4
  4. Kunci kumpul ratchet kanthi narik Kunci Rilis Kunci lan dorong gagang utama nganti ditutup kanthi lengkap.
  5. Kanggo ngeculake ketegangan utawa nyopot, pilih Kunci Rilis Kunci lan putar gagang utama 180 ° kanggo ngunci ing posisi sing mbukak.
    mandrel bakal bebas nguripake lan ngeculake webbing. (Waca Gambar 5)
    ULINE Ratchet Tie-Downs - Gbr6

Logo ULINE1-800-295-5510
uline.com

Dokumen / Sumber Daya

ULINE Ratchet Dasi-Downs [pdf] Instruksi Manual
Ratchet Dasi-Downs

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.