ULINE - LOGOH-1562 KANGGO MANAGER
1-800-295-5510
uline.comKetua Manajer ULINE H-1562

BageanKursi Manajer ULINE H-1562 - bagean

PETUNJUK Déwan

  1. Gunakake telung bolt gedhe lan telung mesin cuci sudhut kanggo ngencengi saben lengen ing sisih ngisor pangkalan. (Deleng Gambar 1)
  2. Gunakake patang bolts cilik lan mesin cuci sudhut kanggo ngamanake rakitan dipasang kursi. (Deleng Gambar 2)
  3. Selaras bolongan ing kursi kanthi bolongan ing rak dipasang kursi. (Deleng Gambar 3)
  4. Gunakake kunci pas Allen kanggo ngamanake kursi kanthi telung bolt persegi lan XNUMX mesin cuci lancip.
  5. Geser limang kastor menyang ujung wheelbase. (Deleng Gambar 4)
  6. Pasang pos kursi ing sisih ndhuwur garis roda.
  7. Selehake kursi sing dipasang ing sisih ndhuwur kursi. (Deleng Gambar 5)

Kursi Manajer ULINE H-1562 - gambar 1Kursi Manajer ULINE H-1562 - gambar 2

0421 IH-1562

Dokumen / Sumber Daya

Ketua Manajer ULINE H-1562 [pdf] Instruksi Manual
H-1562, Kursi Manajer

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.