TZS-logo

TZS TP-BF02 Bluetooth Headset

TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Produk

Ing Box

TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-1

 

Swaraview

TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-2

Cara nyandhang

  1. Lebokake Mikropon Boom sing bisa dicopot menyang wadhah 2.5mm sing ana ing headset.
    Catetan: Mangga lebokake mikropon boom kanthi lengkap sadurunge digunakake.TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-3
  2. Mikropon boom bisa pindhah kanggo nampung pilihan pangguna kanggo nyandhang sisih tengen utawa kiwa.TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-4
  3. Posisi mikropon miturut pilihan sampeyan.TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-5

operasi

Kuwasa ingTZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-6
Power OffTZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-7

Nyambungake

Cara nyambungake karo piranti BluetoothTZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-8

Geser saklar daya menyang "TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-anjir-18“ posisi terus nganti 'pasangan' keprungu utawa pasangan LED kelip-kelip. Aktifake "Bluetooth" ing setelan piranti banjur pilih "TZS TP-BF02".

Led bakal sumunar biru kanggo nunjukake headphone wis nyambung, lan 'nyambung' dirungokake.TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-9

Telpon nganggo Smartphone

TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-10

Siri / Cortana / PitulungTZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-11

Ngisi daya Headset

Sajrone ngisi daya bakal LED abang. Yen wis kebak, LED bakal mati. Headset tetep urip nalika ngisi daya. Kanggo mateni, saklar daya headset kudu digeser menyang posisi mati.TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-12

Operasi Liyane

Mateni Mic Boom: Pencet terus tombol nganti 2 detik.TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-13

Mute mic internal: (Nalika mikrofon boom ora digunakake) Pencet terus volume '-' 2 detik.TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-14

Status Baterai: Sawise headset diuripake, penet terus tombol telpon 2 detik kanggo krungu status baterei saiki 100% -75% -50% -25%.TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-15

Mbusak pasangan: Nalika headset diuripake, penet terus tombol trek sadurunge lan sabanjuré bebarengan kanggo 10 detik. LED jambon bakal madhang suwene 2 detik lan headset bakal mlebu mode pasangan.TZS-TP-BF02-Bluetooth-Headset-Gbr-16

Spesifikasi Produk

  • Versi Bluetooth: Bluetooth V5.0
  • Pro Bluetoothfile: A2DPv1.3.1; AVRCPv1.6; HFPv1.7; HSPv1.2; SPP v1.2; DID v1.3; HID v1.1; PXP v1.0.1; FMP v1.0; BAS v1.0
  • Frekuensi Kerja: 2.402GHz-2.480GHz Response Frekuensi: 99±3dB
  • Nampa sensitivitas: >-89dBm
  • Tipe baterei: Lithium polimer
  • Tipe lan sensitivitas mikrofon: Mikropon Virtual -42±3dB Headphone Driver Ukuran: 30mm
  • kapasitas batere: 410mAh
  • Input DC: 5V_500MA
  • ID FCC: 2AKI8-TP-BF01
  • Ngisi daya voltage: 5V / 2A
  • Kisaran kerja Bluetooth: Nganti 10m
  • Dhiskusi: Nganti jam 40
  • Ngisi waktu: Kira-kira 2 jam
  • Wektu siyaga: Kira-kira 273 jam Kompatibilitas: Windows 10, mac OS 10.14 utawa luwih anyar, iOS lan Android

PÈNGET

Headset bisa ngirim swara kanthi volume banter lan nada dhuwur. Aja nggunakake headset ing tingkat tekanan swara sing akeh banget. Waca pandhuan safety ing ngisor iki sadurunge nggunakake headset iki.

Informasi safety

Panganggone headset bakal ngrusak kemampuan kanggo ngrungokake swara liyane. Ati-ati nalika nggunakake headset nalika sampeyan nindakake kegiatan apa wae sing mbutuhake perhatian lengkap. Paket iki ngemot bagean cilik sing bisa mbebayani kanggo bocah-bocah lan kudu dijauhake saka bocah-bocah.
Aja nyoba: Mbusak utawa servis produk amarga bisa nyebabake korsleting utawa kerusakan liyane sing bisa nyebabake geni utawa kejut listrik. Aja mbabarake produk sampeyan menyang udan, kelembapan, utawa cairan liyane supaya ora ngrusak produk utawa cilaka sampeyan. Tansah kabeh produk, kabel, lan kabel saka mesin operasi. Aja nggunakake nalika ngoperasikake kendaraan bermotor.
Perawatan baterei sing dibangun: Mangga mirsani ing ngisor iki yen produk ngandhut baterei. Produk sampeyan didhukung dening baterei sing bisa diisi ulang. Kinerja lengkap saka baterei anyar bisa digayuh mung sawise loro utawa telung siklus pangisian daya lan discharge lengkap. Baterei bisa diisi lan dibuwang atusan kaping nanging pungkasane bakal rusak. Tansah nyoba njaga baterei ing antarane 15°C lan 25°C (59°F lan 77°F). Produk kanthi baterei panas utawa adhem bisa uga ora bisa digunakake kanggo sementara, sanajan baterei wis kebak. Kinerja baterei diwatesi utamane ing suhu sing kurang saka beku.
Peringatan batere!
Ati-ati - Baterei sing digunakake ing prodhuk iki bisa nyebabake kobongan geni utawa bahan kimia yen disalahake. Aja nyoba mbukak produk utawa ngganti baterei. Iki bakal mbatalake garansi.

Ngatasi masalah & Dhukungan

Headphone ora bakal urip:

  • Priksa manawa headphone wis kebak.

Piranti selulerku ora bisa nemokake headphone Bluetooth

  • Konfirmasi headphone ana ing mode pasangan (lampu indikator biru/abang sumunar).
  • Copot "TZS TP-BF02" saka dhaptar piranti Bluetooth telpon lan coba maneh.
  • Yen model isih ora katon, urip maneh headset lan telpon, banjur coba maneh.

Sawise kasil dipasangake, headphone pedhot

  • Priksa manawa baterei nduweni daya lan ngisi daya sing cukup.
  • Headphone kudu ana ing jarak 10m saka umume piranti seluler.
  • Sambungan bisa kena pengaruh saka alangan kayata tembok utawa piranti elektronik liyane. Coba nyedhaki piranti sing disambungake.

Nalika mangsuli telpon, aku ora bisa krungu apa-apa

  • Priksa manawa piranti seluler disambungake menyang headphone TZS TP-BF02 lan ora ing speaker telpon utawa pilihan audio liyane.
  • Tambah volume ing piranti seluler sampeyan.

Ora ana swara nalika ngrungokake musik

  • Tambah volume ing headphone utawa piranti seluler.
  • Gawe maneh sambungan nirkabel Bluetooth ing antarane headphone lan piranti seluler sampeyan.
  • Priksa manawa app audio wis ngaso utawa mandheg muter maneh.

Headphone ora bakal diisi daya

  • Konfirmasi yen kabel pangisi daya bisa digunakake utawa ora rusak.
  • Priksa manawa kabel pangisi daya USB wis dipasang kanthi lengkap ing headphone lan port pangisi daya tembok.
  • Konfirmasi yen port USB ngasilake daya. Sawetara port USB mati nalika PC mati.

Pratelan FCC

Pangowahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut. Piranti iki tundhuk karo Bagian 15 saka Aturan FCC. Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:

  1. piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan, lan
  2. piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.

Catetan: Piranti kasebut wis dites lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut Bagian 15 saka Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake, nggunakake, lan bisa ngetokake energi frekuensi radio, lan yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi ing radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

Dokumen / Sumber Daya

TZS TP-BF02 Bluetooth Headset [pdf] Pandhuan pangguna
TP-BF02, TPBF02, 2AKI8-TP-BF02, 2AKI8TPBF02, Headset Bluetooth, Headset Bluetooth TP-BF02

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *