Logo kembar.JPG

Pembersih vakum Robot Twins 3 ing 1 kanthi Manual pangguna aplikasi cerdas

Twins Robot vacuum cleaner 3 ing 1 karo pinter application.jpg

Gbr 1 Unduh App.JPG

Pelanggan sing dihormati, matur nuwun kanggo tuku produk kita. Mangga maca instruksi operasi
kasebut kanthi teliti, sadurunge sijine piranti menyang operasi lan tetep instruksi kalebu
babar pisan, panrimo lan, yen bisa, kothak karo packing internal.

 

1. PETUNJUK KESELAMATAN UMUM lambang peringatan

  • Coba pandhuan panggunaan minangka bagean saka piranti kasebut lan kirimake menyang pangguna piranti liyane.
  • Priksa manawa data ing label jinis cocog karo voltage ing soket listrik.
  • Aja nggunakake piranti yen kabel daya adaptor rusak, yen ora bisa digunakake kanthi bener, yen ambruk lan rusak. Ing kasus iki, nggawa piranti menyang layanan khusus kanggo mriksa safety lan fungsi sing bener.
  • Prodhuk dimaksudaké kanggo panggunaan omah lan sing padha (ing toko, kantor lan papan kerja sing padha, ing hotel, motel lan lingkungan omah liyane, ing fasilitas sing nyedhiyakake akomodasi karo sarapan). Iku ora dimaksudaké kanggo nggunakake komersial!
  • Piranti iki bisa digunakake dening bocah-bocah umur 8 taun utawa luwih lan wong sing kurang kapabilitas fisik, sensorik utawa mental utawa kurang pengalaman lan ilmu yen diwenehi pengawasan utawa instruksi babagan panggunaan alat kanthi aman lan ngerti bebaya kasebut melu. Bocah-bocah ora bakal dolanan alat kasebut. Reresik lan pangopènan pangguna ora bakal ditindakake dening bocah tanpa pengawasan.
  • Sadurunge ngganti aksesoris utawa bagean sing bisa diakses, sing obah sajrone operasi, sadurunge perakitan lan disassembly, sadurunge ngresiki utawa pangopènan, mateni piranti kasebut!
  • Yen kabel listrik piranti rusak, kudu diganti dening pabrikan, teknisi layanan utawa wong sing nduweni kualifikasi sing padha.
  • Aja nggunakake piranti yen kabel listrik utawa steker listrik rusak, yen piranti ora bisa digunakake kanthi bener utawa yen tiba ing lantai lan rusak, utawa yen tiba ing banyu.
  • Kanggo njamin keamanan lan fungsi piranti sing bener, gunakake mung suku cadang lan aksesoris asli sing disetujoni pabrikan.
  • CATETAN: Gunakake mung dock pangisi daya sing disedhiyakake bebarengan karo unit iki kanggo ngisi daya.
  • Kanggo daya piranti, mung aplikasi aman vol ciliktage sesuai karo jinis piring.
  • Aja nyelehake tangan menyang bagean sing muter.
  • Aja nyemplungake penyedot debu menyang banyu (malah bagean-bageane)!
  • Aja nggawe vakum tanpa sistem filtrasi lan saringan mikro sing dipasang kanthi bener.
  • Aja nyedhot barang landhep (kayata kaca, pecah), barang panas, gampang kobong, mbledhos (kayata awu, puntung rokok panas, bensin, pengencer lan uap aerosol) utawa pelumas (umpamane lemak, lenga), agen kaustik (contone, asam, pelarut) . Nyedhot barang kasebut bisa nyebabake karusakan saringan bledug, utawa panyedhot vakum.
  • Pori-pori saringan bisa mampet nalika ngresiki vakum bledug sing apik banget (umpamane pasir sing alus, bledug semen, plester). Mangkono, permeabilitas udara bakal suda lan kinerja nyedhot bakal mudhun. Ing kasus iki, ngresiki saringan sanajan wadhah bledug durung kebak.
  • Tansah mateni vakum luwih dhisik lan copot kabel listrik saka sumber daya banjur kosongake wadhah bledug, ngresiki / ngganti saringan mikro, ngresiki vakum utawa aksesoris.
  • Aja ninggalake penyedot debu ing kahanan cuaca (udan, es, radiasi srengenge langsung, lsp).
  • Aja nggunakake piranti kanggo tujuan liyane kajaba kanggo tujuan sing diterangake ing pandhuan kanggo nggunakake!
  • Copot piranti saka sumber daya yen ora digunakake kanggo dangu.
  • Amanake celah ing lantai (contone, Threshold Strip) supaya ora ngrusak sikat sing muter. Sambungan kasebut uga bisa mbatesi bulu sikat sing macet ing vakum menyang celah.
  • Piranti iki ora bisa digunakake ing karpet sing dawa tumpukan luwih saka 1 cm. Ing wektu sing padha, panyedhot vakum bisa uga ora bisa digunakake kanthi bener ing sawetara jinis karpet peteng sing permukaan "ngapusi" sensor lan bisa nyebabake gerakan kacau saka pembersih vakum utawa gagal tekan sawetara bagean ing lantai. Robot vacuum cleaner bisa ngliwati lantai
    Strip transisi / ambang kira-kira. 2 cm ing dhuwur.
  • Nggawe pancegahan kanggo ngatasi masalah sing bisa nyebabake reresik, kayata:
    • Simpen obyek sing gampang ngalahake ing panggonan sing aman.
    • Permian pinggiran karpet.
    • Kain meja gantung lan gorden ora kena ing lemah.
    • Objek sing gampang kobong kudu dipotong saka sumber geni.
    • Urut kabel daya kusut ing lantai.
    • Pick munggah koran, buku, majalah lan Piece gedhe saka kertas kasebar ing lantai.
  • Priksa manawa sikat utama wis dipasang kanthi bener ing robot sadurunge ngresiki.
  • Priksa manawa tong sampah kosong lan priksa manawa wis didandani sadurunge bisa digunakake.
  • Delengen yen sensor dhuwur munggah-lemah wis dibusak resik.
  • Yen sampeyan mung kudu ngresiki siji kamar, tutup lawang.
  • Yen kamar sing kudu diresiki pengin partisi, sampeyan bisa nyelehake tembok virtual,
    ing wektu sing padha, mriksa jembaré mbukak madhep.
  • Wigati dimangerteni manawa piranti mbutuhake jarak 11 cm ing ngisor prabot supaya bisa
    ora dadi kepepet.
  • Aja nyelehake Robot, yen iki kelakon, mbukak Robot kanggo ndeleng manawa kabeh oke
    sadurunge ngidini operasi dhewe tanpa sampeyan ana.
  • Yen baterei bocor, copot langsung; bisa ngrusak vacuum cleaner.
  • Supaya baterei ora bisa diakses bocah lan wong sing ora bisa. Wong, sing bakal ngulu baterei, kudu langsung njaluk bantuan medis.
  • Mbuwang baterei kosong kanthi cara sing cocog.
  • Aja nggunakake piranti kanggo maksud apa wae kajaba kanggo tujuan sing diterangake ing pandhuan iki! Piranti iki ora dimaksudake kanggo panggunaan ruangan.
  • Pabrikan ora tanggung jawab kanggo karusakan sing disebabake nggunakake piranti sing ora bener
    lan aksesoris lan jaminan kanggo piranti ora ditrapake ing kahanan nalika bebaya safety ing ndhuwur ora dituruti. Gagal ngganti utawa njaga kabeh saringan kanthi reguler lan uga nggunakake saringan non-asli, sing sifate nyebabake kegagalan utawa karusakan saka panyedot vakum uga dimangerteni minangka panggunaan piranti sing ora bener.

Sambungan nirkabel lan kompatibilitas

  • Perusahaan ETA ora bisa tanggung jawab kanthi cara apa wae kanggo kerusakan insidental, ora langsung utawa konsekuensial, utawa kanggo mundhut data utawa mundhut amarga kebocoran informasi sajrone komunikasi nirkabel.
  • Komunikasi nirkabel sing sukses ora bisa dijamin 100% ing kabeh piranti Smart lan jaringan Wifi (router). Amarga macem-macem piranti ing pasar, bisa uga ana kasus ing ngendi karakter utawa spesifikasi piranti pinter sing diwenehake utawa jaringan Wifi (router) ndadekake sambungan ora bisa ditindakake utawa ana gangguan. Kajaba iku, sawetara faktor, kalebu konfigurasi hardware lan piranti lunak, uga mengaruhi sukses komunikasi nirkabel liwat jaringan Wifi. Sambungan antarane robot lan jaringan Wifi sampeyan uga bisa kena pengaruh ing jaringan Wifi ing saubengé sing bisa disetel menyang saluran sing padha lan ngganggu sambungan (contone, ing omah, bangunan apartemen, lsp.). Kasunyatan kasebut dudu alasan kanggo ngaku piranti kasebut.

Aplikasi iki diduweni lan dilakokno dening pihak katelu (sabanjuré "Subject") beda saka
HP TRONIC Zlín, Ltd. (sabanjuré "Penjual"). Ora ana informasi pribadhi sing ditularake antarane Subjek lan Penjual. Nalika ndhaptar aplikasi kasebut, pelanggan ngirim data pribadhi langsung menyang Subjek, sing dadi pengontrol data pribadhi. Aplikasi lan kabijakan privasi sing gegandhengan diatur dening Aturan Subjek.

Gbr 2 Sambungan nirkabel lan kompatibilitas.JPG

Gbr 3 Sambungan nirkabel lan kompatibilitas.JPG

 

2. APLIKASI

Prodhuk, utamané ditrapake kanggo ngarep, kamar hotel lan kantor cilik, iku apik kanggo reresik kanggo macem-macem karpet short-rambut, lantai kayu, lantai hard, kothak Keramik, etc.

Wiwit pembersih vakum bisa mlaku kanthi bebas ing papan omah sampeyan, mula kudu adaptasi lingkungan kanggo kasunyatan kasebut. Sadurunge digunakake, copot kabeh obyek sing ora dikarepake (kabel sing ditarik, sandhangan sing kasebar, kertas, tas, lan liya-liyane) saka lantai sing bisa ngalangi obahe vakum utawa, kosok balene, obyek sing rapuh (contone, kaca lan vas keramik) sing bisa rusak. dening vacuum cleaner.

Yen sampeyan nggunakake piranti ing apartemen karo sawetara storeys, iku perlu kanggo nindakake stasiun pangisian daya bebarengan karo piranti saka siji lantai kanggo liyane.

 

3. KOMPONEN PRODUK

3.1 ISI PAKET

Gbr 4 ISI PAKET.JPG

Gbr 5 ISI PAKET.JPG

Gbr 6 ISI PAKET.JPG

3.2 ROBOTIK VACUUM CLEANER

Gbr 7 ROBOTIC VACUUM CLEANER.JPG

Gbr 8 ROBOTIC VACUUM CLEANER.JPG

A - Robotic vacuum cleaner
A1 - bumper ngarep
A2 - Sensor marang Mudhun ngisor
A3 - Ngisi daya kontak
A4 - Tutup kompartemen baterei panyimpenan
A5 - Roda Drive (Kiri / Kanan)
A6 - Roda ngarep
A7 - sikat sisih
A8 - tutup sikat utama
A9 - modul laser
A10 - Sensor IR dock pengisian daya

A11 - Sensor IR anti tabrakan
A12 – Loudspeaker
A13 - Kisi-kisi knalpot
A14 – Tombol RESET
A15 - Tombol kunci sikat utama
A16 - sikat utama

B - Hopper rereget / tangki banyu
C - Panel kontrol

3.3 TONGKONG / TANK AIR

Gbr 9 BULUNG Utawa TANK AIR.JPG

3.4 PANEL KONTROL

Gbr 10 PANEL KONTROL.JPG

3.5 DOCK ngisi daya karo unit ekstraksi rereget

Gbr 11 DOCK PENGISIAN KARO UNIT EXTRACTION DIRT.JPG

D - Dock ngisi daya karo unit ekstraksi rereget
D1 – tombol START (reresik otomatis) /
SPOT (pembersihan lokal) / STOP (PAUSE)
D2 - Bali menyang tombol dock ngisi daya
D3 – Indikator dust bag lamp
D4 – Pengisian lamp
D5 – Indikator kipas ekstraksi rereget lamp
D6 - Ngisi daya kontak
D7 - sensor IR
D8 - Bukaan sambungan vakum robot

D9 - Panutup
D10 - Filter pangayoman
D11 - Konektor sumber daya
D12 - Panggangan saringan knalpot
D13 - Filter exhaust

E - Kabel Suplai
F - Dustbag
F1 - Ngalahake

3.6 REMOTE CONTROL

Gbr 12 REMOTE CONTROL.JPG

 

3.7 MOP EXTENSION

Gbr 13 MOP EXTENSION.JPG

3.8 DAFTAR Bagean SPARE
sikat utama: ETA624000190
Sikat sisih (2x): ETA624000140
Setel saringan HEPA lan saringan busa: ETA624000260
Mop: ETA624000220
Dustbag: ETA624000280

 

4. PREPARATION kanggo nggunakake

Copot kabeh bahan pengepakan, copot vakum lan aksesoris.
Copot lem, stiker, utawa kertas saka panyedot vakum.

4.1 Nyiyapake vakum cleaner
Pasang wadhah rereget B utawa unit pel H, miturut tujuane digunakake.

4.2 INSTALASI DOCK PENGISIAN KARO UNIT EKSTRAKSI KOTOR

  1. Selehake dock pangisi daya karo unit ekstraksi rereget ing lantai, ing jarak kira-kira. 6 cm saka tembok. Priksa manawa ana papan sing cukup ing sisih pinggir dermaga pangisi daya (paling ora 0.5 m) lan sadurunge dermaga pangisi daya (paling ora 1.2 m). Aja cahya saka dock pangisi daya karo unit ekstraksi bledug menyang srengenge.
  2. Sambungake kabel sumber E menyang dock pangisi daya, banjur menyang sumber listrik.

Gbr 14 INSTALASI DOCK PENGISIAN KARO UNIT EXTRACTION DIRT.JPG

 

5. VACCUM CLEANER nggunakake

ngomong
Piranti kasebut nduweni fungsi kabar swara sing bisa disetel ing macem-macem basa (fungsi iki bisa dipateni).

Lebokake baterei menyang remot kontrol, mirsani polaritas bener (2 bêsik, jinis baterei AAA).

5.1 NGALIH ING VACUUM CLEANER

  1. Pencet tombol C1 kira-kira. 3 detik.
  2. Tombol cahya bakal urip, sinyal swara wiwitan, banjur pesen swara sing diuripake bakal dirungokake.

5.2 ngisi daya baterei

  1. Priksa sambungan sing bener saka dock pangisi daya karo unit ekstraksi bledug menyang listrik
    (tombol backlit D1, D2 lan indikator lamp D4 kudu aktif).
  2. Selehake vakum robot cedhak dermaga pangisi daya, pencet tombol C2 / D2 / G8 lan ngenteni nganti
    vakum robot wis nyedhaki kontak pangisi daya kanthi bener. Yen baterei banget
    kurang, selehake piranti cedhak karo kontak pangisi daya.

Gbr 15 ngisi daya baterei.JPG

Gbr 16 ngisi daya baterei.JPG

* Cathetan: Wektu operasi kasebut adhedhasar tes internal ETA lan mung ditrapake kanggo baterei sing anyar lan kebak. Gumantung ing umur lan nyandhang baterei, wektu operasi suda.

ujar

  • Wektu pangisian daya standar kira-kira. 6 jam.
  • Sawise ngresiki, piranti bakal kanthi otomatis pindhah menyang dock pangisi daya.
  • Aplikasi "ETA SMART" nggawe gampang ngerteni status baterei. Aplikasi kasebut uga bisa dikirim maneh menyang stasiun pangisi daya sawayah-wayah.

5.3 MULAI / MODE SIAGA / MODE SLEEP
Mulai (Reresik)
Ngaktifake vakum robot nggunakake sembarang tombol C1/D1/G1/G2/G5 utawa metu saka mode turu.

Mode siyaga (Ngaso)
Pencet sembarang tombol C1/D1/G1 kanggo ngganggu operasi reresik lan nguripake mode stand by. Nalika ing mode stand-by, vakum robot ora obah, tombol backlit biru C1 lan C2 urip

Mode turu
Sawise kira-kira. 20 menit ora aktif, vakum robot kanthi otomatis pindhah menyang mode turu. Pencet sembarang tombol C1/G1 kanggo ngalih menyang mode stand by (tombol backlit biru C1 lan C2 metu.

Cathetan
Piranti kudu metu saka dock pangisi daya kanggo ngresiki. Selehake dock pangisi daya kanthi tepat, miturut pandhuan ing ndhuwur, lan aja ganti panggonane supaya piranti bisa bali menyang dock pangisi daya sawise ngresiki.

5.4 MODE RESIK lan FUNGSI PIRANTI TANPA MENGGUNAKAN APLIKASI ETA SMART

Operasi manual
Sampeyan bisa ngoperasikake piranti kanthi manual nggunakake tombol arah G2 lan mung ngresiki area sing perlu kanggo ngresiki.

cathetan
Nalika ngontrol piranti kanthi manual, ngawasi operasine. Perhatian khusus kudu dibayar nalika ngoper arah BACK, amarga piranti kasebut ora duwe sensor ing sisih mburi supaya ora tiba ing undhak-undhakan.

Smart cleaning otomatis
Pencet sembarang tombol C1/D1/G1. Sajrone reresik, pembersih vakum mindhah kanthi bertahap lan sistematis ing papan miturut rute sing wis diprogram. Iki mbagi spasi dadi segmen individu. Sanalika pembersih vakum ngresiki kabeh papan sing kasedhiya, kanthi otomatis nggoleki stasiun pangisi daya. Iki minangka cara reresik sing paling akeh digunakake

Reresik lokal
Pencet tombol G5 utawa penet terus (kira-kira 3 detik) tombol D1. Piranti bakal diuripake kanthi daya lengkap lan mirsani rute sing diprogram nalika ngresiki wilayah kasebut (persegi 1.8 x 1.8 m). Yen reresik wis rampung, piranti bakal bali menyang dock pangisi daya kanthi otomatis. Nalika reresik wis rampung, vakum luwih resik mandheg lan pindhah menyang mode siyaga. Mode reresik iki cocok kanggo ngresiki area cilik sing kotor.

Setelan tingkat daya nyedhot
Daya nyedhot bisa diganti nggunakake tombol G3. 3 level dipilih.

Ngalih damptingkat intensitas ening
Gunakake tombol G6 kanggo ngalih liwat macem-macem damptingkat intensitas ening. 4 level dipilih. Fungsi iki mung kasedhiya karo unit mop H (ndeleng ngisor).

Ngaktifake / mateni sinyal akustik (pesen swara)
Gunakake tombol G4 kanggo nguripake / mateni sinyal akustik lan pesen swara.

Bali menyang dock pangisi daya kanthi unit ekstraksi bledug
Sawise rampung reresik, piranti bisa kanthi otomatis bali menyang dock pangisi daya. Sampeyan uga bisa ngirim piranti bali menyang dock pangisi daya nggunakake tombol C2 / D2 / G8.

Tombol RESET
Pencet tombol RESET A14 nggunakake alat cocok kanggo ngalih mati vakum robot.

Ekstraksi rereget otomatis ing unit ekstraksi
Sawise rampung ngresiki lan bali menyang dermaga pangisi daya kanthi unit ekstraksi, rereget sing akumulasi ing wadhah B saka vakum robot bakal diekstrak kanthi otomatis. Uga, priksa status ngisi kantong bledug F lan ganti kanthi rutin.

5.5 Nggunakake LAMPIRAN MOPING

Gbr 17 NGANGGO LAMPIRAN MOPING.JPG

4. Uripake piranti banjur pilih mode reresik sing dibutuhake.

Cathetan

  • Nalika ngepel, disaranake ngresiki kamar individu.
  • Nalika ngepel, priksa vacuum cleaner lan tambahake banyu menyang lampiran moping, yen perlu, utawa mbilas pel.
  • Aja nggunakake lampiran pel ing karpet lan nyegah panyedhot vakum saka nggebug karpet.
  • Sawise digunakake, copot unit mop, resiki lan copot banyu sing akeh banget. Aja ninggalake dipasang ing vacuum cleaner nalika ngisi daya.

5.6 LiwatVIEW OF SIGNAL LAMPU

ngomong
Sawetara sinyal cahya bisa duwe sawetara makna. Makna sinyal cahya didhukung dening kabar swara utawa, miturut kasus, kabar sing relevan ing aplikasi "ETA SMART".

ROBOT VACUUM CLEANER

Gbr 18 ROBOT VACUUM CLEANER.JPG

DOCK PENGISIAN DENGAN UNIT EXTRACTION DEBU

Gbr 19 DOCK PENGISIAN KARO UNIT EXTRACTION DEBU.JPG

ngomong
Kanggo katrangan lengkap kabeh pesen kesalahan, waca bab 8. NANGTANGKE MASALAH.

 

6. APLIKASI ETA SMART

Ing mode operasi prasaja, piranti bisa dikontrol nggunakake tombol ing panel kontrol C utawa remot kontrol F (ndeleng ndhuwur). Kanggo nggunakake kabeh fungsi piranti, sampeyan kudu nginstal lan nggunakake aplikasi pinter "ETA SMART", ngidini extension fungsi vakum luwih resik lan nambah kenyamanan pangguna.

Kabeh informasi liyane, instruksi operasi app, instruksi lan pitunjuk kanggo sukses
pasangan karo jaringan asal bisa ditemokake ing:

www.etasince1943.com/robot
Aplikasi kasedhiya saka Apple Store utawa database Google Play (utawa gunakake kode QR ing ngisor iki supaya gampang diinstal:

Gbr 20 APLIKASI ETA SMART.jpg

ujar
Yen kode QR ora aktif, temokake app kanthi manual (kanthi jenenge).

 

7. VACUUM CLEANER MAINTENANCE

Nindakake pangopènan lan reresik kanthi rutin, gumantung saka frekuensi panggunaan lan jumlah reresik. Ing lingkungan sing luwih polusi (kluwarga kewan), pangopènan sing luwih kerep bakal dibutuhake. Gagal nindakake pangopènan bisa ngrusak panyedot vakum lan komponene!

7.1 MEMBERSIHKAN KONTAK ngisi daya
Copot sambungan piranti saka sumber daya lan copot dock pangisi daya! Resik kontak pangisi daya (A3, B2, D6) nganggo kain sing resik. Resik paling sethithik sapisan sasi. Aja nggunakake agen pembersih utawa lenga sing agresif kanggo ngresiki kontak.

Gbr 21 MEMBERSIHKAN KONTAK PENGISIAN.JPG

7.2 RESIK KONTAINER / TANK AIR, FILTER DAN UNIT MOP
1. Copot wadhah rereget B karo unit mop ditempelake H saka vakum robot. Pencet tombol H1 lan copot unit mop saka wadhah rereget. Mbuwang rereget bebarengan karo sampah rumah tangga biasa.

Gbr 22 RESIK KONTAINER REGED.JPG

2. Copot banyu sing isih ana saka tangki.

Gbr 23 RESIK KONTAINER REGED.JPG

3. Ngresiki tank rereget karo alat I (utawa cocok liyane).
4. Copot saringan saka tank rereget lan ngresiki karo alat I (utawa cocok liyane). Tiup utawa ketuk saringan HEPA B4 alon-alon. Filter busa plastik B5 lan tutup B3 bisa dibilas nganggo banyu sing mlaku.

Gbr 24 RESIK KONTAINER REGED.JPG

5. Copot pel H1 saka unit pel H. Lap permukaan unit pel nganggo kain alus lan mbilas.
mop H1 ing banyu mlaku.

Gbr 25 RESIK KONTAINER REGED.JPG

Kabar

  • Kanggo reresik saringan aja nggunakake deterjen agresif utawa agen pembersih utawa banyu panas
  • Reresik garing dianjurake kanggo njaga paramèter filter HEPA.
  • Yen sampeyan milih ngumbah saringan HEPA nganggo banyu, kemampuan nyaring bakal suda.
  • Jumlah maksimum ngumbah saringan yaiku 3x. Banjur perlu tuku sing anyar.
  • Disaranake ngganti filter HEPA paling ora kaping pindho saben taun.
  • Filter-filter kasebut ora dimaksudake kanggo digunakake ing mesin cuci piring.
  • Gagal ngresiki lan bisa uga ngganti saringan bisa nyebabake kerusakan vakum!

6. Sawise rampung operasi pangopènan, ngidini kabeh bagean kanggo garing sak tenane. Banjur nyimpen
bebarengan karo vakum robot ing panggonan sing cocok lan aman.

7.3 RESIK BRUSH UTAMA

  1. Pencet tombol kunci A15 lan copot tutup A8. Banjur copot sikat utama A16 saka vakum robot.
  2. Ngresiki sikat utama nganggo alat reresik I (utawa cocog liyane). Sampeyan uga bisa nggunakake gunting kanggo mbusak rambut / rambut sing kusut. Lap tutup sikat utama lan kompartemen sikat utama nganggo kain sing alus lan garing.

Gbr 26 PEMBERSIH BUS UTAMA.JPG

7.4 RESIK SISI

  1. Copot sekrup safety nggunakake screwdriver.
  2. Ekstrak sikat sisih lan copot rambut sing dibungkus ing sikat.
  3. Pasang sikat maneh ing vakum robot.

Gbr 27 MEMBERSIH SISI SISI.JPG

7.5 RODA CLEANING
Ngresiki ngarep, gembong kiwa lan tengen karo alat I. Caster ngarep A6 karo prewangan bisa dismounted kanggo pangopènan luwih gampang, nggunakake screwdriver warata. Lebokake obeng ing sangisore kastor karet lan uculake kastor kanthi meksa munggah. Sawise ngresiki, pas caster ing panggonan maneh (klik kudu krungu).

Gbr 28 RODA RESIKIN.JPG

Kabar
Sawetara rambut / rambut kewan bisa dibungkus ing sumbu roda lan rereget liyane bisa nempel. Priksa lan ngresiki roda kanthi rutin.

7.6 RESIK SENSOR
Sawise saben reresik, ngresiki sensor nganggo alat I (utawa liyane sing cocog).

Gbr 29 PEMBERSIH SENSOR.JPG

7.7 MEMBERSIHKAN DOCK PENGISIAN KARO UNIT EXTRACTION DEBU
1. Flip munggah tutup D9 lan copot tas F kapenuhan bledug. Mbuwang tas menyang sampah kotamadya. Pasang dustbag anyar.

Gbr 30 MEMBERSIHKAN DOCK PENGISIAN KARO UNIT EXTRACTION DEBU.JPG

2. Copot grille exhaust D12 lan saringan exhaust D13. Cuci gril lan panyaring ing banyu sing mlaku, ngidini supaya garing lan pas ing papan.

ngomong
Debu lan rereget bisa dikumpulake ing sekitar orifice D8. Ati-ati nalika njaga utawa nangani dock pangisi daya.

 

8. MASALAH SOLUTIONS

Gbr 31 SOLUSI MASALAH.JPG

8.1 INDIKATOR LAMPS DOCK PENGISIAN DENGAN UNIT EKSTRAKSI DEBU – PESAN KESALAHAN

Gbr 32 SOLUSI MASALAH.JPG

Gbr 33 SOLUSI MASALAH.JPG

 

9. SPESIFIKASI TEKNIK

Gbr 34 SPESIFIKASI TEKNIS.JPG

kompatibilitas:
Sistem operasi piranti cerdas - Android 4.1 lan luwih dhuwur
- IOS 9.0 lan luwih dhuwur
jaringan Wifi - 2.4 Ghz
– Keamanan WPA1 lan WPA2 (WPA2 sing disaranake)

Kabar
Piranti kasebut ora bisa dioperasikake ing jaringan Wifi sing diamanake IEEE 802.1X (biasane jaringan Wifi perusahaan).

Gbr 35 Stasiun pengisian.JPG

Kanthi iki, ETA minangka nyatakake yen jinis peralatan radio ETA6240 tundhuk karo Directive 2014/53/EU. Teks lengkap deklarasi kesesuaian EU kasedhiya ing
alamat internet ETA.

Pabrikan duwe hak kanggo ngganti spesifikasi teknis kanggo model kasebut. Produsen duwe hak kanggo ngganti / nganyari aplikasi ETA SMART tanpa kabar sadurunge. Amarga karakter owah-owahan / nganyari kasebut, sawetara informasi utawa tata cara ing manual iki bisa dadi lungse utawa ilang.

Njamin 24 sasi ora ditrapake kanggo ngurangi kapasitas efektif accumulator sing disebabake nggunakake utawa umur. Kapasitas efektif mboko sithik mudhun gumantung saka cara panggunaan akumulator.

Pangopènan utawa pangopènan sing luwih ekstensif sing mbutuhake intervensi ing bagian njero piranti kudu ditindakake dening layanan profesional! Gagal tundhuk karo pandhuan saka pabrikan bakal nyebabake kadaluwarsa hak kanggo njamin perbaikan!

 

10. Proteksi Lingkungan

FIG 36 LINGKUNGAN LINGKUNGAN.jpg

Yen dimensi ngidini, ana label bahan sing digunakake kanggo produksi pengepakan, komponen lan aksesoris uga daur ulang ing kabeh bagean. Simbol sing ditemtokake ing produk utawa ing dokumentasi sing dilampirake tegese produk listrik utawa elektronik sing digunakake ora kudu dibuwang bebarengan karo sampah kotamadya. Kanggo mbuwang prodhuk sing tepat, pasrahake ing panggonan koleksi khusus sing bakal ditampa kanthi gratis. Pembuangan produk sing cocog bisa mbantu njaga sumber daya alam sing larang regane lan nyegah dampak negatif ing lingkungan lan kesehatan manungsa, sing bisa dadi akibat saka pembuangan sampah sing ora bener. Denda bisa dileksanakake kanggo pembuangan sing ora bener saka jinis sampah iki miturut peraturan nasional. Piranti kasebut dilengkapi baterei Li-Ion kanthi umur dawa. Kanggo nglindhungi lingkungan, baterei kudu dicopot saka piranti sawise umur layanan lan baterei lan piranti kudu dibuwang kanthi aman nggunakake jaringan koleksi khusus. Takon rincian liyane ing panguwasa lokal utawa ing situs pengumpulan sampah lokal. Kanggo nglindhungi lingkungan, baterei kudu dicopot saka piranti sawise umur layanan lan baterei lan piranti kudu dibuwang kanthi aman nggunakake jaringan koleksi khusus. Takon rincian liyane ing panguwasa lokal utawa ing situs pengumpulan sampah lokal.

Baterei nyopot
Bukak 8 sekrup tutup baterei ing sisih ngisor vakum robot. Copot baterei lan copot konektor. Copot baterei lan copot konektor. Kanggo nyopot konektor nggunakake pasukan luwih kanggo advantage saka ngatasi sekring safety marang pedhot spontan.

Simbol 1MUNG GUNA RUMAH TANGGA. Aja nyemplungake ing banyu utawa cairan liyane. KANGGO NGEDARI BAHAYA KESEHATAN, KANTONG PLASTIK IKI JAUH SAKA BAYI LAN ANAK. Aja nggunakake tas iki ing CRIBS, kasur, gerbong utawa playpens. TAS IKI dudu dolanan.

Simbol 2.JPG

 

Waca Liyane babagan Manual iki & Download PDF:

Dokumen / Sumber Daya

Pembersih vakum Robot Twins 3 ing 1 kanthi aplikasi cerdas [pdf] Manual pangguna
Robot vacuum cleaner, Robot vacuum smart application, vacuum cleaner 3 in 1

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.