Headset Recon 50P Kab

Headset TurtleBeach Recon 50P

Pandhuan Instruksi

KONTEN PAKEJAK

  1. Headset Recon 50P Kab (A)
  2. Mic Boom sing bisa dicopot (B)

KONTEN PAKEJAK

KONTROL INLINE

KONTROL INLINE

  1. Ngalih Bisu Mic
    • Ngalih kanggo bisu mikropon
  2. Volume Master
    • Nyetel volume master game mlebu lan audio chatting

SETUP PS4

SETUP PS4

 

  1. menyang Setelan >> Piranti >> Piranti Audio.
  2. pilih Headset disambungake menyang Controller kanggo input & Piranti Output.
    1. Setel Output menyang Headphone kanggo Kabeh Audio.
    2. Setel Kontrol Volume (Headphone) tingkat kanggo maksimum.
    3. pilih Nyetel Tingkat Mikropon lan tindakake pandhuan ing layar kanggo kalibrasi mikropon sampeyan.

SETUP PC/MAC & MOBILE

SETUP PC/MAC & MOBILE

CATETAN: Yen PC nggunakake konektor Green/Pink sing kapisah (misample kapacak ing ngisor iki) kanggo audio, sampeyan kudu a Kabel Splitter PC Kab.

SETUP 2

SETUP XBOX ONE

SETUP XBOX ONE

  1. Pencet Xbox Button ing controller sampeyan.
  2. Menyang Tab Sistem >> Audio.
    • Setel Volume Headset kanggo maksimal.
    • Setel Headset Chat Mixer menyang tengah setelan.

Persiyapan Swara Surround (Mung kasedhiya ing Xbox)

  1. Pencet Xbox Button ing controller sampeyan.
  2. Menyang Tab Sistem.
  3. pilih Setelan >> Tampilan lan Swara >> Output Audio.
    1. Setel Format Headset kanggo Windows Sonic kanggo Headphone.

CATETAN: Recon 50P mbutuhake Pengontrol Xbox One NEW (karo jack headset 3.5mm). Yen sampeyan duwe pengontrol Xbox One asli/lawas, sampeyan butuh adaptor (kayata Headset Audio Controller) kanggo nggunakake headset karo pengontrol khusus kasebut.


Setelan Playstation

Artikel iki rinci babagan cara paling apik kanggo nyiyapake headset Recon 50P kanggo digunakake karo a PS4  or  PS5  konsol

SETUP PS4

Kanggo nyiyapake headset supaya bisa digunakake karo konsol PS4, tindakake ing ngisor iki.

SETUP PS4

  1. menyang Setelan >> Piranti >> Piranti Audio.
  2. pilih Headset disambungake menyang Controller kanggo input & Piranti Output.
          • Setel Output menyang Headphone kanggo Kabeh Audio.
          • Setel Kontrol Volume (Headphone) tingkat kanggo maksimum.
          • pilih Nyetel Tingkat Mikropon lan tindakake pandhuan ing layar kanggo kalibrasi mikropon sampeyan.
SETUP PS5

Yen sampeyan duwe konsol PS5, tindakake ing ngisor iki.

  1. Pasang mic boom sing bisa dicopot menyang headset, banjur pasang headset menyang port aux ing pengontrol DualSense. Yen sampeyan nindakake iki, fungsi mikropon bakal kanthi otomatis ngalih saka mic terintegrasi controller menyang headset.
  2. menyang Setelan >> Swara >> Output Audio >> Piranti Output
          • pilih Headset disambungake menyang Controller kanggo Piranti Output
          • Setel Output menyang Headphone menyang Kabeh Audio
  3. menyang Setelan >> Swara >> Volume >> Headphone
          • Setel Kontrol Volume (headphone) tingkat kanggo Bukaan
  4. Setel tingkat mikropon kanthi pindhah menyang Setelan >> Swara >> Mikropon >> Setel Tingkat Mic >> Tingkat Mikropon

* Yen dikarepake, sampeyan bisa ngaktifake fungsi Audio 3D kanggo nambah audio liwat headset. Banjur, pindhah menyang Nyetel 3D Audio Profile kanggo milih pro paling apikfile pilihan kanggo game Panjenengan.


Kompatibilitas PC

Nalika headset Recon 50P wiwitane dirancang kanggo digunakake karo konsol PS4, bisa uga digunakake karo PC, ing kahanan sing bener.

Yen komputer sampeyan duwe jack siji kanggo audio headset lan audio mic, sampeyan bakal bisa masang headset langsung menyang jack siji lan nggunakake headset karo komputer.

JACK

Yen komputer sampeyan duwe jacks sing kapisah, siji kanggo audio headset lan audio mic, sampeyan butuh Kabel Splitter PC kanggo fungsi lengkap karo komputer kasebut. Biasane jacks kapisah iki diidentifikasi kanthi warna (Ijo / Jambon), utawa kanthi gambar mic / headset ing jejere jacks individu.

SETUP 2


Windows Sonic Surround Sound

Microsoft bubar ngenalaken Windows Sonic Surround Sound kanggo Xbox One, tegese headset game sing disambungake langsung menyang pengontrol utawa menyang port USB / Optik console saiki bisa ngirim swara surround virtual sing immersive.

Kajaba iku, sampeyan bakal bisa milih antarane Windows Sonic for Headphones (kang free), utawa Dolby Atmos kanggo Headphone (didol kapisah). Apa wae sing sampeyan pilih, duwe swara surround nyedhiyakake pengalaman sing luwih jero, lan malah nawakake advan sing kompetitiftage, dadi priksa manawa sampeyan nyoba.

WINDOWS SONIC SETUP

Mangkene carane nyiyapake sampeyan Rekon 50P headset karo fitur Surround Sound anyar Xbox One:

1. Pencet tombol Xbox ing controller nalika ing Xbox One Layar Ngarep.

2. Menyang sistem tab (ikon gear) >> Setelan >> Umum >> Volume & Output Audio

Setelan_Sidebar

Audio_Output

3. Setel Headset Audio Headset Format kanggo Windows Sonic kanggo Headphone.*

Windows_Sonic

*Ing jalur iki, sampeyan uga bisa milih Dolby Atmos kanggo Headphone, yen ana. (didol kapisah).


Ora Ana Audio Mic Ing PlayStation

Yen pemain liyane ora bisa ngrungokake sampeyan ing obrolan ing Konsol PlayStation, priksa ing ngisor iki:

1. Mic Boom Ora Loose ing Mic Boom Jack.

Pisanan, copot headset saka controller. Banjur, copot sambungan mic boom kanthi narik langsung metu saka headset lan pasang maneh mic boom, priksa manawa sampeyan krungu 'klik' sing nuduhake yen mic boom wis disambungake kanthi aman. (Iki bisa njupuk sawetara nyoba; yen sampeyan ngalami kangelan plug mic boom bali ing, Wigati Alignment tombol logam.) Pungkasan, plug headset bali menyang controller lan nyoba kanggo nggunakake ing chatting.

2. Headset bisa digunakake karo piranti liyane.

Yen mic headset isih ora bisa digunakake, plug headset menyang telpon seluler lan nyoba nelpon. Priksa manawa telpon seluler dhewe ditutupi, kanggo luwih mesthekake yen mic internal telpon ora njupuk swara tinimbang mic headset.

Yen wong liya ora krungu sampeyan ing telpon, bisa uga ana masalah karo boom mic; terus kanggo langkah 3. Yen wong liya bisa ngrungokake sampeyan ing telpon, mula headset lan mikropon bisa digunakake kanthi bener; skip menyang langkah 4.

3. Mic Boom Bisa Digunakake.

Kanggo verifikasi mic boom dhewe bisa digunakake, sampeyan bisa nyambung langsung menyang jack Mikropon ing PC lan nindakake tes rekaman:

1) Copot sambungan mic boom saka headset lan plug menyang Mikropon / Line In Jack ing PC.

2) Ing Windows, klik-tengen lambang speaker ing taskbar banjur klik 'Piranti ngrekam'.

Piranti ngrekam

3) Klik tengen input Microphone / Line In sing mic boom dipasang. Yen sampeyan ora ndeleng mriksa ijo ing jejere piranti, klik 'Setel minangka Default'. Nalika iku piranti gawan, klik 'Properties'.

Properties

4) Klik 'Tataran'tab. Pindhah tingkat 'Mikropon' lan 'Microphone Boost' menyang setengah (utawa cedhak karo). Banjur klik 'OK'.

Tataran

5) Ing layar Setelan Swara, klik tombol 'puter maneh' tab lan priksa manawa speaker Komputer diaktifake supaya sampeyan bisa krungu puter maneh audio.

Playback

6) Bukak Windows Sound Recorder kanthi pindhah menyang Start> Accessories> Sound Recorder utawa goleki 'Perekam swara'

Swara rekaman

7) Miwiti ngrekam, banjur ucapake utawa ketik driji ing cedhak mic boom. Klik 'Stop Rekam', banjur sampeyan bakal dijaluk nyimpen file.

Mandheg Rekaman

8) Simpen ing file menyang Desktop utawa folder liyane sing trep.

folder

9) Klik kaping pindho ing file kanggo mbukak nganggo pamuter media, banjur rungokake swara sing wis direkam sadurunge.

listen

Yen sampeyan ora bisa krungu swara ing rekaman, banjur mic boom kudu diganti. Yen sampeyan bisa krungu swara sing direkam nanging mic ora bisa digunakake sajrone tes ponsel, bisa uga ana masalah karo headset kasebut. Mangga hubungi Tim Dhukungan kita kanggo pitulung tambahan.

4. Setelan Console Dikonfigurasi Bener.

Review setelan konsol sampeyan kanggo mesthekake yen wis dikonfigurasi kaya ing ngisor iki:

  1. menyang Setelan > piranti > Piranti Audio
  2. Setel Piranti Input & Output kanggo Headset disambungake menyang Controller.
  3. Setel Output menyang Headphone kanggo Kabeh Audio.
  4. Setel Kontrol Volume (Headphone) tingkat kanggo maksimum
  5. pilih Nyetel Tingkat Mikropon lan tindakake pandhuan ing layar kanggo kalibrasi mikropon sampeyan.
  • Yen mic sampeyan dideteksi ing Nyetel Tingkat Mikropon layar, banjur headset lan mic bisa digunakake karo PS4 kanthi bener. Yen pemain liyane isih ora bisa krungu sampeyan ing chatting, priksa sambungan jaringan utawa setelan chatting ing game.
  • Yen mic sampeyan ora dideteksi ing Nyetel Tingkat Mikropon layar, hubungi Tim Dhukungan kita.

Masalah Obrolan Swara Kanthi Nintendo Ngalih

Yen sampeyan ngalami gejala ing ngisor iki nalika nggunakake headset karo Fortnite ing Nintendo Switch, coba langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Mic Ora Bisa Ngobrol (sampeyan ora bisa krungu ing chatting)
  • Audio Chat Ora Bisa (sampeyan ora bisa krungu wong liya ing chatting)

Sampeyan bisa uga kudu ngaktifake maneh obrolan ing game. Kajaba iku, sampeyan bisa uga kudu mateni fitur Push-to-Talk.

Kanggo nindakake:

1. Priksa manawa sampeyan wis mlebu menyang profile. Sawise sampeyan mlebu, penet tombol + tombol ing ngalih kanggo mbukak menu Social. Gulung mudhun banjur pilih lambang gear ing sisih ngisor sidebar kiwa.

Gear_Icon

2. Sidebar bakal ngganti tampilan saka dhaptar kanca menyang dhaptar sawetara opsi beda. Pilih opsi "Setelan", kaya sing kapacak ing ngisor iki.

Gear_Icon

3. Sampeyan bakal weruh sawetara tab ing sisih ndhuwur layar. Gulung menyang tab Speaker - iki tab Setelan Audio. Banjur, gulung mudhun menyang bagean kanthi label "Voice Chat".

Bakal ana rong setelan toggle: Voice Chat lan Metode Voice Chat.

  •  Voice Chat is ON kanthi gawan. Supaya bisa krungu lan dirungokake ing chatting, setelan iki perlu ON. Yen setelan iki dipateni, sampeyan ora bakal bisa krungu audio chatting, lan sampeyan ora bakal bisa krungu ing chatting.
  • Metode Voice Chat wis disetel kanggo PUSH-TO-TALK kanthi gawan. Supaya bisa dirungokake ing chatting saben sampeyan ngomong, setelan iki kudu OPEN MIC. Yen setelan iki disetel menyang PUSH-TO-TALK, sampeyan ora bakal keprungu ing chatting kajaba sampeyan menet tombol tartamtu nalika sampeyan ngomong menyang mic.

Obrolan_Setelan

Priksa manawa Voice Chat is On lan Metode Voice Chat wis disetel kanggo Mbukak Mic, banjur tes headset maneh. Sampeyan kudu bisa krungu lan krungu ing chatting.

Yen sampeyan wis ngaktifake maneh obrolan game, nanging sampeyan isih duwe masalah karo pangrungon utawa dirungokake ing chatting, please hubungi tim dhukungan kanggo pitulung luwih lanjut.


download

TurtleBeach Recon 50P Headset Pandhuan Cepet Mulai – [ download PDF ]


 

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *