instruction Manual

TruMedic InstaShiatsu + Pijet Kaki

Manual Instruksi TruMedic InstaShiatsu + Massager [IS-4000i]

Pernyataan FCC:
AWAS: Pangowahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut
CATHETAN: Piranti iki wis dites lan ditemokake tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut bagean 15 saka Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake, nggunakake lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi ing radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

INSTRUKSI KESELAMATAN PENTING

Waca kabeh instruksi sadurunge nggunakake alat kluwarga iki.
CATHETAN: Nalika nggunakake alat listrik, pancegahan dhasar kudu diterusake, kalebu ing ngisor iki:

BAHAYA:
kanggo nyuda risiko kejut listrik:

  • Tansah cabut alat iki saka stopkontak sawise nggunakake lan sadurunge diresiki.
  • Aja nganti golek prabot sing tiba ing banyu. Langsung copot.
  • Aja nganggo nalika adus utawa adus.
  • Aja nyelehake utawa nyimpen alat sing bisa tiba utawa ditarik menyang bak utawa wastafel. Aja nyelehake utawa nyelehake banyu utawa cairan liyane.

PÈNGET
Kanggo nyuda resiko kobongan, geni, kejut listrik, utawa cilaka kanggo wong:

  • Piranti ora kena ditinggalake nalika ora dipasang. Copot plug saka stopkontak nalika ora digunakake, lan sadurunge masang utawa nyopot bagean.
  • Aja operasi ing sangisore kemul utawa bantal. Pemanasan sing berlebihan bisa kedadeyan lan nyebabake geni, kejut listrik, utawa cilaka kanggo wong.
  • Pengawasan sing cedhak perlu nalika alat iki digunakake dening, kanggo, utawa cedhak bocah, invalida, utawa wong cacat.
  • Gunakake alat iki mung kanggo panggunaan sing dituju kaya sing diterangake ing manual iki. Aja nggunakake lampiran sing ora dianjurake dening pabrikan.
  • Aja ngoperasikake alat iki yen duwe kabel utawa colokan sing rusak, yen ora mlaku kanthi bener, yen dicopot utawa rusak, utawa dicelupake ing banyu. Baliake alat menyang pusat layanan kanggo mriksa lan didandani.
  • Aja nggawa alat iki nganggo kabel suplai utawa nggunakake kabel minangka gagang.
  • Jaga kabel kasebut saka permukaan sing digawe panas.
  • Aja ngoperasikake alat kanthi bukaan hawa sing diblokir. Jaga bukaan udhara bebas saka rambut, rambut, lan sapanunggalane. Aja operasi ing permukaan sing alus kayata amben utawa sofa ing endi bukaan udhara bisa diblokir.
  • Aja nyelehake utawa masang obyek menyang bukaan apa wae.
  • Aja nggunakake njobo.
  • Aja operate ing endi produk aerosol (semprotan) digunakake utawa ing endi oksigen diterbitake.
  • Kanggo medhot sambungan, puter kabeh kontrol menyang posisi mati, banjur copot plug saka stopkontak.
  • Aja nggunakake pijet ing jarak sing cedhak karo sandhangan utawa perhiasan sing longgar.
  • Jauhake rambut dawa saka pijet nalika digunakake.

SAVE INSTRUKSI INI

TruMedic InstaShiatsu + Pijet Kaki

PUNCI BACA LAN Delengen ING KABEH, PERINGATAN SAFETI sadurunge digunakake lan tetepake pandhuan pandhuan iki.

Kabar: Unit iki ngirim macem-macem tekanan pijet saka MILD nganti SANGAT Kuat. Tansah wiwiti nggunakake truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager ing setelan INTENSITAS sing RENDAH ing MODE 1 (diwenehi tandha kanthi LED biru sing tetep ngubengi MODE MASSAGE lan tombol INTENSITAS MASSAGE kaya sing ditampilake ing kaca 9 nganti 10). Yen tekanan wiwit krasa kuwat banget, coba langsung pencet tombol daya kanggo ngeculake tekanan kasebut.

  • Aja ngadeg ing TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager.
  • Aja ngoperake TruMedic® InstaShiatsu® + Pijet Kaki ing lingkungan udan, kayata cedhak renang
    kolam utawa ing jedhing.
  • Aja ngoperake TruMedic® InstaShiatsu® + Pijet Kaki ing lingkungan sing mbledug utawa reged.
  • Aja ngoperake truMedic® InstaShiatsu® + Pijet Kaki ing njobo.
  • Jaga truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager adoh saka sumber panas kayata kompor listrik, radiator,
    utawa pemanas ruangan.
  • Aja nyelehake truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager ing sinar srengenge langsung utawa simpen ing lingkungan sing panas
  • Mung gunakake sumber daya sing diwenehake kanthi volume sing benertage.
  • Aja ngoperake truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager yen plug, outlet, utawa chord daya rusak
  • TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager sampeyan duwe fitur proteksi termal otomatis. Yen unit dadi panas banget nalika digunakake, bakal mati kanggo nyegah karusakan internal. Copot unit lan ngenteni supaya adhem sadurunge nyoba digunakake.
  • Fungsi panas bisa nyebabake unit dadi panas. Ati-ati nalika nggunakake fungsi panas, lan ngidini unit adhem kabeh ing antarane panggunaan.
  • Jauhake obyek sing landhep saka TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager. Yen tutup sikil kain dadi rusak, aja nggunakake unit banjur hubungi truMedic® kanggo layanan.
  • Aja nutupi TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager nganggo kemul utawa tutup liyane nalika digunakake. Iki bisa nyebabake unit dadi panas banget.
  • Aja nganti unit dadi teles, lan aja nganggo unit nganggo tangan utawa sikil sing teles.
  • Aja nyoba ndandani truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager utawa nggunakake suku cadang sing ora diwenehake dening truMedic®. Yen unit sampeyan rusak, hubungi truMedic® kanggo layanan.
  • Aja lebokake obyek asing ing truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager.
  • Aja nggawa unit kanthi chord listrik utawa sisipan sikil.
  • Aja nggunakake truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager yen bukaan udara diblokir. Supaya bukaan udara bebas lint, rambut lan obyek asing liyane.
  • Aja nggunakake truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager sing digunakake produk aerosol utawa oksigen.

TruMedic InstaShiatsu + Pijet Kaki

CONSULT PHYSICIAN ANDA sadurunge nggunakake PRODUK INI.

  • TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager ora ditrapake kanggo panggunaan kahanan medis tartamtu, kalebu tekanan darah tinggi, diabetes, penyakit jantung, arteriosclerosis serebrum, trombosis serebrum, tumor ganas utawa osteoporosis. Hubungi dokter profesional yen sampeyan duwe kahanan ing ndhuwur utawa sing padha sadurunge nggunakake piranti iki.
  • TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager ditrapake kanggo digunakake sajrone 15 menit saben sesi. Aja nggunakake truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager luwih saka 30 menit. Aja
    gunakake truMedic® InstaShiatsu® + Pijet Kaki nalika turu.
  • Aja nggunakake truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager nalika kena alkohol.
  • TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager ora ditrapake kanggo bocah utawa wong sing duwe kemampuan fisik, mental, utawa sensorik. Wong kaya ngono mung kudu nggunakake unit kasebut kanthi pengawasan sing ati-ati utawa kanthi ijin dhokter.
  • TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager ora bisa digunakake dening wong sing duwe alat pacu jantung utawa piranti medis liyane.
  • Aja nganti bocah dolanan karo truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager, lan aja nganti tekan bocah nalika ora digunakake.
  • Yen sampeyan ngalami rasa nyeri utawa rasa ora nyaman nalika nggunakake truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager, aja langsung nggunakake unit kanthi pencet tombol daya.
  • TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager dudu piranti medis lan ora kanggo ngobati penyakit utawa penyakit tartamtu. Kanggo perawatan medis sing tepat, hubungi panyedhiya layanan kesehatan utawa profesional medis.
  • Aja nggunakake truMedic® InstaShiatsu® + Massager yen sadurunge dirawat amarga ciloko utawa penyakit, saiki lagi nampa perawatan medis utawa ngalami disfungsi sendi kalebu rematik.

Klebu ing kothak

  • truMedic® InstaShiatsu® +
    Sikil Massage
  • Adaptor A / C

TruMedic InstaShiatsu + Pijet Kaki

* Foto lan gambar mung kanggo ilustrasi.

fitur
TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager ngidini sampeyan nikmati shiatsu profesional
pijet sikil ngono wae sing sampeyan senengi. Desain ergonomis lan unik kanthi sampurna nglengkapi
struktur sikil sampeyan lan nyedhiyakake pijet sikil sing nyenengake lan nyenengake. Selaras karo
prinsip pijet wétan, unit iki nduweni telung pengaturan intensitas, wiwit entheng nganti
SANGAT KUAT. Ati-ati milih mode sing cocog karo toleransi sampeyan
pijet lan wiwiti kanthi setelan kekuwatan sing luwih murah nganti biasa karo sensasi kasebut.
TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager duwe piranti proteksi sirkuit kanggo nyegah
panas banget, uga proteksi sing saiki kakehan.

TruMedic InstaShiatsu + Pijet Kaki

operasi

  • Pasang unit menyang stopkontak kanggo daya. Unit kasebut bakal ana ing "Mode Siap" lan tombol daya
    LED bakal murup.

TruMedic InstaShiatsu + Pijet Kaki

  • Pencet tombol daya kanggo miwiti nggunakake unit kasebut. TruMedic® InstaShiatsu® + Pijet Kaki
    ditrapake kanggo digunakake sajrone 15 menit saben sesi. Aja nggunakake truMedic® InstaShiatsu® + Foot
    Pijet luwih saka 30 menit ing sawijining sesi.
  • Gunakake tombol Mode kanggo milih mode pijet. TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager nampilake telung mode pijet cerdas:
  1. Pencet tombol Mode Pijet sapisan kanggo ngetikTruMedic InstaShiatsu + Pijet Kaki
    Mode 1, dituduhake nganggo lampu biru. Mode 1 yaiku a
    pijet sikil sing muter lan tekanan udhara sing entheng.
  2. Pencet tombol Mode Pijet kaping pindho
    kanggo ngetik Mode 2, dituduhake nganggo lampu abang. Mode
    2 yaiku pijet sikil sing muter kanthi luwih asring
    panggunaan tekanan udara.
  3. Pencet tombol Mode Pijet kaping telune kanggo
    ketik Mode 3, dituduhake kanthi warna abang lan
    lampu biru. Mode 3 nggunakake tekanan udara sing asring
    lan panggunaan sithik banget kanggo pangguna.
  • Pencet tombol panas kanggo nguripake utawa mateni fungsi panas. Unit bakal kanthi otomatis miwiti
    fungsi dadi panas nalika tombol Daya dipencet lan dituduhake nganggo lampu biru. Pencet panas
    tombol kanggo mateni fungsi pemanas

TruMedic InstaShiatsu + Pijet KakiGunakake tombol intensitas kanggo nyetel intensitas fungsi kompresi udara. Nalika
truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager diaktifake, fungsi kompresi udara bakal diaktifake
kanthi otomatis gawan nganti kurang intensitas, dituduhake nganggo lampu biru. Pencet tombol intensitas menyang
mlebu intensitas medium, dituduhake kanthi lampu ijo. Pencet tombol intensitas maneh menyang
mlebu intensitas dhuwur, dituduhake nganggo lampu abang.

TruMedic InstaShiatsu + Pijet Kaki

• TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager duwe wektu operasi 15 menit, lan bakal
mati kanthi otomatis sawise saben sesi

TruMedic InstaShiatsu + Pijet Kaki

Ngurus truMedic® InstaShiatsu® + Pijet sikil sampeyan

  • Priksa manawa truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager dipateni lan dicabut saka
    sumber listrik sadurunge diresiki.
  • Aja nggunakake reresik sing korosif utawa kasar. Gunakake kain garing kanggo ngresiki lumahing truMedic®
    InstaShiatsu® + Pijet Kaki.
  • Aja nyimpen truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager kanthi panas, damp, utawa lingkungan sing lembab.
    Simpen unit sampeyan ing kothak nalika ora digunakake, lan simpen ing panggonan sing asri lan garing.

specifications
Jeneng Produk: truMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager
Model Produk: IS-4000i
Dinilai Voltage: 12V
Daya Rated: 36W
Rating Durasi Dienggo: 15 menit saben sesi

Ngatasi masalah
Masalah: TruMedic® InstaShiatsu® + Foot Massager ora dienggo ..
Solusi: Mesthekake unit kasebut dipasang kanthi bener ing stopkontak sing cocog lan diuripake. Yen lampu unit
munggah, nanging pijet ora bisa digunakake, hubungi truMedic® kanggo layanan.
Masalah: TruMedic® InstaShiatsu® + Pijet Kaki dumadakan mati.
Solusi: Priksa manawa unit dipasang lan urip.
Solusi: Watesan wektu wis kasedhiya. Unit bakal mati kanthi otomatis sawise panggunaan 15 menit.
Solusi: Unit wis panas banget lan fitur proteksi suhu wis mateni unit kasebut. Ngenteni
nganti unit adhem kabeh sadurunge diterusake digunakake.
Solusi: Kakehan kekuwatan kanggo bagean pijet ing njero truMedic® InstaShiatsu® +
Pijet sikil. Priksa manawa sikil sampeyan tetep santai nalika dilebokake ing truMedic® InstaShiatsu® +
Pijet sikil. Aja ngadeg nalika nggunakake unit utawa nyebabake kekuwatan sing ora bener ditrapake kanggo internal
mekanisme unit.

Warranty
truMedic® njamin produk iki tumrap cacat bahan lan / utawa pakaryan sajrone 6 Wulan saka tanggal iki
tuku saka panuku asli. Yen ana klaim sing sah sajrone Periode Warranty, truMedic® bakal ndandani
cacat utawa ganti unit tanpa mbayar biaya, nggunakake bagean panggantos anyar utawa sing wis dianyarake miturut pamrentah. Bukti tuku yaiku
dibutuhake sadurunge nampa layanan miturut jaminan iki.
Layanan garansi kasedhiya kanthi nelpon layanan truMedic® ing 888.264.1766 utawa liwat email ing [email dilindhungi] Ndandani /
panggantos kudu diidini dening truMedic® sadurunge layanan diwenehake. Sampeyan tanggung jawab kanggo pangiriman lan
biaya pangiriman produk menyang lan saka pusat layanan truMedic® kanggo ngganti utawa ndandani, miturut pandhuan.
Garansi iki ora nutupi karusakan sing disebabake amarga ora nuruti instruksi, utawa karusakan sing disebabake dening kacilakan, penyalahgunaan,
nyalahi panggunaan, geni, banjir, gempa utawa sebab njaba utawa karusakan liyane sing disebabake amarga perbaikan sing ora sah.
TRUMEDIC® ORA KANGGO tanggung jawab amarga kerusakan sing ora disengaja utawa konsekuensi sing diasilake saka panggunaan
PRODUK IKI, Utawa Muncul Saka Jaminan Jaminan Iki. TO THE EXTENT DITETAPI DENGAN APLIKASI
HUKUM, TRUMEDIC® NOLAK APA APA APA lan APA JAMINAN UTAWA GAMPANG, KECIL, TANPA Watesan,
JAMINAN MERCHANTABILITY, FITNESS KANGGO TUJUAN lan JAMINAN KHUSUS NGANGGO HIDDEN UTAWA
Cacat pungkasan. Yen TRUMEDIC® ora bisa nyalahake statutori utawa jaminan sing ditrapake, mula
SING DIKENAL DENING UNDANG-UNDANG, KABEH JAMINAN KAYA Watesan ING WIS WIS
JAMINAN EXPRESS.
Sawetara negara ora ngidini pengecualian utawa watesan kerusakan insiden utawa akibat utawa suwene babar pisan
tahan, mula, pengecualian utawa watesan ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan. Garansi iki menehi hak legal tartamtu lan sampeyan bisa
uga duwe hak liyane, sing beda-beda gumantung saka negara liyane

DISTRIBUTOR TRUCORE, INC
LOKASI 252 India Head Rd. Kings Park, NY 11754
Telpon (888) 264-1766
E-MAIL [email dilindhungi]
WEBSITUS www.truMedic.com

 

Waca Liyane babagan Manual iki & Download PDF:

 

TruMedic InstaShiatsu + Pijet Kaki Manual Dioptimalake

TruMedic InstaShiatsu + Pijet Kaki Manual Asli

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.