TRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-for-49-Inch-to-70-Inch-Screens-LOGO

TRIPP-LITE DMPDS4970 Portable Digital Signage Stand kanggo Layar 49-Inch nganti 70-Inch

TRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-for-49-Inch-to-70-Inch-Screens-PRODUCT

Pandhuan Aman

  • Aja miwiti instalasi nganti sampeyan wis maca lan ngerti instruksi lan bebaya sing ana ing manual iki. Yen sampeyan duwe pitakon babagan pandhuan utawa bebaya, bukak tripplite.com/support.
  • Mount iki dirancang kanggo diinstal lan digunakake ONLY kaya sing kasebut ing manual iki. Instalasi produk sing ora bener iki bisa nyebabake kerusakan utawa cilaka serius.
  • Produk iki mung kudu diinstal dening wong sing duwe katrampilan mekanik sing apik, kanthi pengalaman bangunan dhasar lan pangerten babagan manual instruksi iki.
  • Priksa manawa permukaan sing dipasang kanthi aman bisa ndhukung beban gabungan saka peralatan lan kabeh hardware lan komponen sing dipasang.
  • Tansah nggunakake alat bantu angkat utawa mekanik kanggo ngangkat lan posisi peralatan kanthi aman.
  • Kencengi sekrup kanthi kenceng, nanging ora kenceng banget. Sekrup sing bisa ngencengi bisa ngrusak barang kasebut, nyuda kekuwatan nyekeli.
  • Produk iki mung digunakake kanggo njero ruangan. Nggunakake produk iki ing njaba ruangan bisa nyebabake kegagalan produk lan cilaka pribadi.

Garansi lan Registrasi Produk

Waranti Terbatas 5-Taun
Penjual njamin produk iki, yen digunakake sesuai karo kabeh instruksi sing ditrapake, supaya ora kena cacat asli ing materi lan pakaryan sajrone 5 taun wiwit tanggal tuku dhisik. Yen produk kasebut mesthine wis cacat ing materi utawa pakaryan sajrone periode kasebut, Penjual bakal ndandani utawa ngganti produk kasebut, miturut kabijaksanaan dhewe.
JAMINAN INI ORA APLIKASI KANGGO NGANGGO BIASA UTAWA NGANGGO RESULING RESMI, SALAH, PELUPUK UTAWA GAMPANG. SELLER TANPA JAMINAN EXPRESS Luwih saka JAMINAN sing jelas digawe ing kene. KANGGO EXTENT dilarang dening ukum sing ditrapake, ALL JAMINAN sing ditrapake, kalebu ALL JAMINAN MERCHANTABILITY UTAWA FITNESS, diwatesi sajrone mandhiri JAMINAN JAMINAN sing digawe ing ndhuwur; LAN JAMINAN INI GOLEK NGUWIT KABEH KABEH KABEH LANJUTAN LANJUTAN. (Sawetara negara ora ngidini watesan babagan suwene garansi sing diwenehake, lan sawetara negara ora ngidini pengecualian utawa watesan saka kerusakan insiden utawa akibat, mula watesan utawa pengecualian ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan. Garansi iki menehi hak legal tartamtu , lan sampeyan bisa uga duwe hak liyane sing beda-beda gumantung saka yurisdiksi menyang yurisdiksi.)
PARNGET: Pangguna individu kudu tliti sadurunge nggunakake apa piranti iki cocog, nyukupi utawa aman kanggo panggunaan sing dienggo. Amarga aplikasi individu tundhuk variasi sing gedhe, pabrikan ora nuduhake perwakilan utawa jaminan bab kecocokan utawa fitness piranti kasebut kanggo aplikasi tartamtu.

Pendaftaran Produk
Dolan maring tripplite.com/warranty dina iki kanggo ndhaptar produk Tripp Lite anyar sampeyan. Sampeyan bakal kanthi otomatis nulis gambar supaya bisa menang produk Tripp Lite GRATIS! *
Ora prelu tuku. Batal yen dilarang. Sawetara watesan ditrapake. Waca websitus kanggo rincian.
Tripp Lite duwe kabijakan perbaikan sing terus-terusan. Spesifikasi bisa diganti tanpa kabar. Foto lan ilustrasi bisa beda-beda saka produk asli.

Dhaptar Priksa Komponen

PENTING: Priksa manawa sampeyan wis nampa kabeh bagean miturut dhaptar mriksa komponen sadurunge nginstal. Yen ana bagean sing ilang utawa rusak, bukak tripplite.com/support kanggo layanan.

Paket W - F nganti HTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-kanggo-49-Inci-nganti-70-Inci-Layar-FIG-1
Paket PTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-kanggo-49-Inci-nganti-70-Inci-Layar-FIG-2
Paket MTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-kanggo-49-Inci-nganti-70-Inci-Layar-FIG-3

Ngumpul StandTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-kanggo-49-Inci-nganti-70-Inci-Layar-FIG-4
Masang Kurung menyang TampilanTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-kanggo-49-Inci-nganti-70-Inci-Layar-FIG-5

Priksa manawa klip kabel (PB) dipasang ing krenjang ndhuwur kanggo instalasi keamanan ing ngisor iki:TRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-kanggo-49-Inci-nganti-70-Inci-Layar-FIG-6

Masang Tampilan menyang NgadegTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-kanggo-49-Inci-nganti-70-Inci-Layar-FIG-7

Kanggo nyegah tampilan tipping, tali kawat anti-tiba kudu dipasang.

MAINTENANCE

Priksa kanthi interval biasa (paling ora saben 3 sasi) kanggo mesthekake yen tampilan aman lan aman kanggo digunakake.

Dokumen / Sumber Daya

TRIPP-LITE DMPDS4970 Portable Digital Signage Stand kanggo Layar 49-Inch nganti 70-Inch [pdf] Pedoman Pemilik
DMPDS4970, Portable Digital Signage Stand kanggo Layar 49-Inch nganti 70-Inch

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *