TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - LOGOTOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - LOGO 2TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLKT17061BLK
4 LITER
MANUAL AIR FRYER
SIRKULASI UDARA RAPID
30% luwih cepet karo 99% * kurang lenga
ILANG LEMAK dudu RASA
TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - ICON

MANUAL SAFETY lan INSTRUKSI
KANGGO MAWEN BENER
* Subyek kanggo ndhaptar Jaminan Lengkap online www.pengantenan.co.uk.
Hubungi kita dhisik, kita bisa mbantu.
Kanthi saran, suku cadang, lan bali
Ngunjungi kita websitus: CaII:+44 (0)333 220 6066
towerhousewares.co.uk (8.30 nganti 6.00 sore Senin-Jumat)

specifications:

Kothak iki ngemot: Instruksi Manual 4L Air Fryer Grill Plate

TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - GAMBAR 1

1. Lampu indikator (power on/ready) 5. Stopkontak (mburi unit)
2. Suhu kontrol suhu 6. Panggangan piring
3. Pencet wektu 7. Nangani laci
4. Saluran mlebu udara 8. Laci

Data Teknis:

Description: Fryer Udara 4L
model: T17061BLK
Dinilai Voltage: 220-240V ~
Frekuensi: 50 / 60Hz
Konsumsi Daya: 1400W

Dokumentasi
Kita wara-wara manawa produk iki selaras karo undang-undang produk ing ngisor iki sing cocog karo pandhuan ing ngisor iki:

2014/30 / UE Kompatibilitas Elektromagnetik (EMC)
2014/35 / UE Low Voltage Direktif (LVD)
1935 / 2004 / EC Materi & Artikel ing Kontak Kanthi Panganan (bagean LFGB 30 & 31)
2011/65 / UE Watesan Petunjuk Bahan Berbahaya. (Kalebu amandemen (EU) 2015/863).
2009 / 125 / EC Desain Eko Produk sing gegandhengan karo Energi (ERP)

Jaminan Kualitas LTD Grosir RK, Inggris.

Keamanan Kabel Mung Kanggo Inggris

TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - GAMBAR 2

Kata
Amarga werna ing timbal utama piranti iki bisa uga ora cocog karo tandha werna sing ngenali terminal ing plug, mangga tindakake ing ngisor iki:
Kabel ing timbal utama diwenehi label miturut kode ing ngisor iki: Biru netral [N] Coklat urip [L] Ijo/Kuning [BUMI]TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - ICON 2

Rincian Fitting Plug (Yen Ditrapake).
Kawat kanthi label biru iku netral lan kudu disambungake menyang terminal sing ditandhani [N].
Kawat kanthi label coklat minangka kabel urip lan kudu disambungake menyang terminal sing ditandhani [L].
Kawat kanthi label ijo / kuning kudu disambungake menyang terminal sing ditandhani nganggo huruf [E].
Ora nganggo akun apa wae coklat utawa kabel biru kasebut disambungake menyang terminal [EARTH].
Tansah priksa manawa genggeman kabel diikat kanthi bener.
Steker kudu dipasang sekring kanthi rating sing padha sing wis dipasang lan sesuai karo BS 1362 lan disetujoni ASTA.
Yen ora ragu, konsultasi karo listrik sing mumpuni sing bakal seneng menehi sampeyan.

Plug Mains Non-Rewireable.
Yen piranti diwenehake karo plug nonrewireable dipasang ing timbal utama lan yen sekring kudu diganti, sampeyan kudu nggunakake ASTA-disetujoni (cocog karo BS 1362 saka rating padha).
Yen ora ragu, konsultasi karo listrik sing mumpuni sing bakal seneng menehi sampeyan.
Yen sampeyan kudu nyopot steker - copot saka stopkontak - banjur copot kabel listrik lan langsung dibuwang kanthi cara sing aman. Aja nyoba nggunakake maneh plug utawa masang menyang stopkontak amarga ana bebaya kejut listrik.
PÈNGET: Piranti iki Kudu dipotong!

PEMBUARAN UNIT

Piranti sing nggawa simbol ing kene bisa uga ora dibuwang ing sampah domestik.
Sampeyan kudu mbuwang peralatan listrik lan elektronik lawas kaya iki kanthi kapisah.
Kunjungi www.recycle-more.co.uk utawa www.recyclenow.co.uk kanggo akses informasi babagan daur ulang barang-barang listrik.
bukaken www.weeeireland.ie kanggo akses menyang informasi babagan daur ulang barang-barang listrik sing dituku ing Irlandia.
Arahan WEEE, sing diwiwiti ing wulan Agustus 2006, negesake manawa kabeh barang listrik kudu didaur ulang, tinimbang digawa menyang landfill.
Coba atur alat iki menyang situs Civic Amenity lokal kanggo didaur ulang, yen wis tekan pungkasan umur.

TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - PEMBUANGAN

Informasi Keamanan Penting:

Waca cathetan kasebut kanthi tliti sadurunge nggunakake alat Menara

  • Priksa manawa voltage sirkuit utama cocog karo rating perkakas sadurunge dioperasikake.
  • Yen kabel suplai utawa alat wis rusak, aja langsung nggunakake piranti banjur golek saran saka pabrikan, agen layanane utawa wong sing padha mumpuni.
  • PÈNGET: OJO supaya ari nyumerepi liwat pojok meja utawa counter, Burns serius bisa kasil saka fryer online ditarik saka counter ngendi iku bisa dicekel bocah utawa dadi entangled karo pangguna.
  • OJO nggawa prabot nganggo kabel listrik.
  • OJO gunakake kabel ekstensi apa wae karo piranti iki.
  • OJO narik plug metu dening ari iki bisa ngrusak plug lan / utawa kabel.
  • Pateni lan copot sadurunge masang utawa nyopot alat / lampiran, sawise digunakake, lan sadurunge diresiki.
  • Pengawasan sing cedhak perlu nalika alat digunakake dening bocah utawa cedhak.
  • Bocah-bocah ora kena dolanan alat kasebut.
  • Piranti iki bisa digunakake dening bocah-bocah umur 16 taun utawa luwih lan wong sing duwe kemampuan fisik, sensorik utawa mental utawa kurang pengalaman lan ilmu yen diwenehi pengawasan utawa instruksi babagan panggunaan alat kasebut kanthi cara sing aman lan ngerti bebaya kasebut melu.
  • Reresik lan pangopènan pangguna ora kudu ditindakake dening bocah tanpa pengawasan.
  • Ati-ati nalika perabotan digunakake ing cedhak kéwan ingon.
  • OJO nggunakake prodhuk iki kanggo apa-apa liyane saka nggunakake dimaksudaké.
  • Piranti iki mung kanggo keperluan rumah tangga.
  • Piranti kasebut kalebu fungsi panas. Priksa manawa alat kasebut digunakake ing permukaan sing stabil, level, lan tahan panas.
  • OJO kecemplungake kabel, colokan utawa bagean piranti apa wae ing banyu utawa cairan liyane.
  • OJO gunakake alat ing njobo.
  • OJO selehake fryer ing utawa cedhak karo bahan sing gampang kobong kayata taplak meja utawa langsir.
  • OJO selehake fryer ing tembok utawa ing piranti liyane. Ninggalake paling sethithik 10 cm ing sisih mburi lan sisih lan 10 cm ing ndhuwur piranti.
  • Biarkan fryer udhara adhem udakara 30 menit sadurunge nangani utawa ngresiki.
  • Priksa manawa panganan sing disiapake ing fryer metu kuning emas tinimbang coklat peteng. Mbusak remnants obaran.
  • Sajrone nggoreng hawa panas, uap panas dibebasake liwat bukaan stopkontak udara. Jaga tangan lan pasuryan sampeyan ing jarak sing aman saka kukus lan saka bukaan outlet udara.
  • Uap lan udhara panas bisa uwal nalika nyopot laci saka fryer udara.
  • Piring utawa aksesoris sing digunakake ing fryer udhara bakal dadi panas. Tansah nggunakake sarung tangan oven nalika nangani utawa nyopot apa wae saka fryer udara.
  • PARNGET: ORA isi laci fryer udara karo lenga amarga bisa nyebabake bebaya geni.
  • Selehake terus panganan kanggo digoreng ing laci.
  • OJO nyelehake apa wae ing ndhuwur fryer.
  • Yen kedadeyan sing ora mungkin, piranti kasebut ngalami kesalahan, mandheg nggunakake piranti kasebut lan njaluk saran saka Tim Dhukungan Pelanggan. + 44 (0) 333 220 6066

Sadurunge Gunakake Pisanan:
Waca kabeh instruksi lan informasi keamanan kanthi tliti sadurunge digunakake pisanan. Nyimpen informasi iki kanggo referensi mbesuk.

  1. Copot alat saka bungkus.
  2. Priksa manawa ora ana kerusakan ing ari-ari utawa karusakan awak sing katon.
  3. Buwang bungkus kanthi tanggung jawab.
  4. Copot stiker utawa label apa wae saka alat
  5. Ngresiki laci kanthi banyu panas, sawetara cairan cuci lan spons sing ora abrasif.
  6. Usap bagian njero lan njaba perkakas nganggo gombal lembab.
  7. Aja ngisi laci nganggo lenga utawa wajan. Iki minangka fryer tanpa minyak sing bisa digunakake ing udara panas.

Catetan: Piranti iki nggunakake minyak utawa minyak.

Nggunakake Piranti Sampeyan.
Nyiyapake kanggo digunakake:

  1. Selehake alat ing permukaan sing stabil, horisontal, lan rata. Aja nyelehake alat ing permukaan sing ora tahan panas.
  2. Aja ngisi laci nganggo minyak utawa cairan liyane.
  3. Aja nyelehake apa-apa ing ndhuwur piranti, amarga iki bakal ngganggu aliran udara lan nggoreng hawa panas bakal kena pengaruh.

Pateni Otomatis:
Tower Air Fryer duwe timer internal, sing bakal kanthi otomatis mateni fryer udara nalika wektu tekan nol.
Sampeyan bisa mateni penggorengan udara kanthi manual kanthi ngowahi dial timer berlawanan arah jarum jam dadi nol.
Penggorengan udara banjur bakal mati kanthi otomatis sajrone 20 detik.

Saklar Keamanan Laci Fryer Udara:
Kanggo keamanan sampeyan, fryer udhara iki ngemot saklar safety ing laci, sing dirancang supaya ora sengaja diuripake kapan laci kasebut ora mapan ing njero alat utawa timer ora disetel. Sadurunge nggunakake fryer udhara, priksa manawa laci ditutup lan wektu masak wis disetel.

Mbusak Laci:
Laci bisa dicopot kanthi lengkap saka fryer. Narik gagang kanggo geser laci metu saka air fryer.
Catetan: Yen laci dicopot saka awak utama fryer nalika operasi, unit kasebut bakal kanthi otomatis mandheg sajrone 5 detik kedadeyan kasebut.

Nggoreng Udara:

  1. Sambungake plug utama menyang soket tembok earthed.
  2. Tarik laci kasebut kanthi tliti saka fryer hawa.
  3. Lebokake panganan ing laci.
  4. Geser laci bali menyang fryer udhara kanthi tliti kanthi tliti karo pandhuan ing awak fryer.
    AWAS: Aja enggal tutul laci sawise digunakake, amarga dadi panas banget. Ngidini akeh wektu kanggo adhem. Mung tahan laci nganggo gagang.
  5. Temtokake wektu masak sing dibutuhake kanggo panganan sing dikarepake (deleng bagean 'Setelan' ing ngisor iki).
  6. Kanggo nguripake piranti, puter tombol wektu kanggo wektu masak sing dibutuhake. Kipas angin bakal wiwit digunakake lan lampu pilot loro ing awak fryer bakal ditampilake kanggo nuduhake yen unit kasebut wis digunakake.
  7. Puter tombol kontrol suhu menyang suhu sing dibutuhake. Deleng bagean 'Setelan' ing bab iki kanggo mangerteni carane nemtokake suhu sing bener. Tambah 2 menit kanggo wektu masak nalika piranti wis kadhemen.
    Catetan: Yen pengin, sampeyan uga bisa ngidini prabot dadi panas tanpa ana panganan ing njero. Ing kasus iki, puter tombol pamblokiran luwih saka 2 menit lan ngenteni nganti lampu dadi panas. Banjur, tambahi panganan menyang laci banjur puter tombol wektu kanggo wektu masak sing dibutuhake.
  8. Timer wiwit ngetang wektu masak sing wis ditemtokake.
    Catetan: Sajrone proses nggoreng udhara, lampu sing bisa digunakake bakal diuripake lan dipateni saben wektu. Iki nuduhake manawa elemen pemanas diuripake lan dipateni kanggo njaga suhu sing disetel.
    Catetan: Keluwihan minyak saka panganan dikumpulake ing sisih ngisor laci.
  9. Sawetara panganan mbutuhake goyang separo wektu masak (waca tabel setelan). Kanggo goyangake panganan, tarik laci metu saka piranti nganggo gagang lan goyangake. Banjur geser laci bali menyang wajan.
    Tip: Setel wektu kanggo setengah wektu masak. Nalika bel otomatis muni, goyangake panganan.
    Banjur, atur wektu maneh menyang wektu masak sing isih ana lan nerusake nggoreng.
  10. Yen keprungu bel wektu, wektu masak sing ditemtokake wis kliwat. Tarik laci saka perkakas lan pasang ing permukaan kerja sing cocog.
  11. Priksa manawa panganan wis siyap. Yen panganan durung siyap, cukup geser laci menyang alat banjur atur wektu sawetara menit.
  12. Kanggo nyopot panganan (contone, gorengan), copot laci saka penggoreng lan kosongake panganan ing piring. Aja nguripake laci, amarga lenga keluwihan bisa netes ing panganan. Ati-ati: Ing njero laci lan panganan bakal panas banget.
    Gumantung saka jinis panganan sing ana ing gorengan, kukus bisa uwal nalika dibukak mula prelu dijaga.
    tip: Kanggo mbusak panganan sing gedhe utawa rapuh, angkat panganan metu saka laci nganggo sepasang penjepit
  13. Fryer udhara siap nggawe panganan sing enak liyane.
    Pilihan Suhu:
    Kanggo milih suhu sing bener kanggo saben panganan kanthi manual, puter tombol suhu. Nguripake tombol jam iki kanggo nambah suhu utawa lawan jam kanggo nyuda.

Setelan:
Tabel ing kaca sabanjure bakal mbantu sampeyan milih setelan dhasar kanggo macem-macem panganan umum.
Catetan: Elinga yen setelan kasebut minangka indikasi. Amarga panganan beda-beda ing asal, ukuran, wangun, lan merek, kita ora bisa njamin setelan sing paling apik kanggo panganan sampeyan. Amarga teknologi Rapid Air langsung panasake hawa ing njero piranti, narik laci metu saka piranti sajrone nggoreng hawa panas meh ora ngganggu proses kasebut.

tips:

  • Wektu masak bakal gumantung karo ukuran panganan sampeyan. Ukuran sing luwih cilik bisa uga mbutuhake wektu masak sing luwih cekak.
  • Gonjang-ganjing panganan sing luwih cilik ing wayah masak dadi asil pungkasan lan bisa nyegah panganan sing ora rata.
  • Tambah minyak ing kentang seger kanggo asil sing garing. Goreng panganan ing wajan udakara sawetara menit sawise nambah lenga.
  • Ati-ati nggunakake panganan sing lemu banget kayata sosis ing fryer udhara.
  • Cemilan sing bisa disiyapake ing oven uga bisa disiyapake ing fryer udhara
  •  Jumlah optimal kanggo nyiyapake kentang goreng yaiku 500 gram.
  • Gunakake adonan sing wis digawe kanggo nyiyapake cemilan sing diisi kanthi cepet lan gampang. Adonan sing wis digawe uga butuh wektu masak sing luwih cekak tinimbang adonan krasan.
  • Lebokake wajan utawa sajian oven ing laci fryer udara yen sampeyan pengin nggawe kue utawa quiche, utawa yen pengin nggoreng panganan sing rapuh utawa panganan sing wis diisi.
  • Sampeyan uga bisa nggunakake fryer udhara kanggo muter maneh panganan. Kanggo nggunakake maneh panganan, atur suhu nganti 150 ° C nganti 10 menit.

Tabel Setelan:

Jumlah Min-max (g) Wektu (min.) Suhu (ºC) Informasi tambahan

Gesang

Kentang & goreng
Goreng beku sing lancip 400-500 18-20 200 Ya
Goreng beku sing kenthel 400-500 20-25 200 Ya
Gratin kentang 600 20-25 200 Ya
Daging & unggas
Steak 100-600 10-15 180
Daging babi 100-600 10-15 180
hamburger 100-600 10-15 180
Gulung sosis 100-600 13-15 200
Stik drum 100-600 25-30 180
Dada pitik 100-600 15-20 180
cemilan
Gulung musim semi 100-500 8-10 200 Gunakake oven- Ya
siap
Ayam pitik 100-600 6-10 200 Gunakake oven- Ya
nugget siap
Driji iwak beku 100-500 6-10 200 Gunakake oven-
siap
Cemilan keju roti bakar beku 100-500 8-10 180 Gunakake oven-
siap
Diiseni sayuran 100-500 10 160
baking
cake 400 20-25 160 Gunakake wajan
Quiche 500 20-22 180 Gunakake sajian wajan / oven
Muffins 400 15-18 200 Gunakake wajan
jajanan manis 500 20 160 Gunakake sajian wajan / oven

Ngatasi masalah:

PROBLEM Sebab Bisa SOLUSI
Air fryer ora bisa Piranti ora dipasang. Pasang alat menyang stopkontak tembok sing dibumiki.
Piranti ora diuripake. Pencet tombol On/Off kanggo nguripake piranti.
Cemilan goreng ora renyah nalika metu saka fryer udhara. Jenis cemilan sing salah digunakake. Gunakake cemilan oven utawa sikat sikat minyak menyang cemilan kanggo asil sing luwih renyah.
Fryer ngemot minyak saka panggunaan sadurunge. Asap putih disebabake grease dadi panas ing njero fryer. Priksa manawa sampeyan wis ngresiki wajan kanthi bener sawise nggunakake.
Panganan goreng durung rampung. Kakehan panganan wis ditambahake ing fryer udhara. Lebokake panganan sing luwih cilik ing fryer udhara. Kumpulan cilik digoreng kanthi merata.
Suhu sing disetel sithik banget. Setel suhu menyang setelan suhu sing dibutuhake.
(waca 'Tabel Setelan).
Panganan kasebut durung cukup dimasak. Setel unit menyang wektu masak sing dibutuhake (waca 'Tabel Setelan).
Goreng seger digoreng kanthi ora merata ing fryer udhara. Jinis kentang sing salah digunakake. Gunakake kentang seger lan priksa manawa tetep mantep sajrone nggoreng.
Tongkat kentang ora dikumbah kanthi cukup sadurunge digoreng Bilas teken kentang kanthi bener kanggo mbusak pati saka njaba.
Goreng seger ora renyah nalika metu saka fryer udhara. Goreng kentang kasebut gumantung saka jumlah minyak lan banyu sing digoreng. Priksa manawa sampeyan wis garing teken kentang sadurunge nambah lenga.
Potong teken kentang luwih cilik kanggo asil crispier.
Tambah minyak liyane kanggo asil sing luwih renyah.

Reresik & Perawatan:

PARNGET! ORA KANGGO APLIKASI ING AIR UTAWA CAIRAN LAIN.
Resiki alat sawise dienggo.
Reresik piranti.

  1. Aja nggunakake piranti pawon logam utawa bahan pembersih kasar kanggo ngresiki, amarga bisa ngrusak lapisan sing ora nemplek.
  2. Copot plug utama saka soket tembok lan adhem alat kasebut adhem.
    Catetan: Copot laci supaya penggoreng hawa adhem luwih cepet.
  3. Ngusap bagian njaba alat nganggo gombal lembab.
  4. Ngresiki laci nganggo banyu panas, cairan sing wisuh ngumbah lan spons sing ora kasar.
  5. Sampeyan bisa nggunakake cairan degreasing kanggo mbusak rereget sing isih ana.
  6. Ngresiki piring Panggangan ing banyu panas soapy banyu.
    Catetan: Laci ora aman kanggo mesin cuci piring. Aja nyelehake laci ing mesin cuci piring.
    tip: Yen rereget macet ing ngisor laci, isi laci karo banyu panas karo sawetara cairan ngumbah. Ngidini laci kanggo rendhem kira-kira 10 menit.
  7. Resiki bagian njero alat nganggo banyu panas lan spons sing ora kasar.
  8. Resiki elemen pemanas nganggo sikat reresik kanggo mbusak residu panganan.

Kanggo nyimpen piranti:

  • Pesthekake yen fryer hawa adhem, resik, lan garing sadurunge disimpen.
  • Simpen alat ing papan sing adhem lan garing.

Bobot & Ukuran:
Priksa diagram iki kanggo konversi bobot kekaisaran dhasar kanggo bobot.

Metrik

Imperial

Cangkir US

250ml

8 luh 1 cup
180ml 6 fl oz

Piala 3 / 4

150ml

5 luh Piala 2 / 3
120ml 4 luh

Piala 1 / 2

75ml

2 1/2 ml Piala 1 / 3
60ml 2 luh

Piala 1 / 4

30ml

1 luh Piala 1 / 8
15ml 1/2 floz

1 sithik

Imperial

meteric

1/2 ons

15g

1 oz

30g
2 oz

60g

3 oz

90g
4 oz

110g

5 oz

140g
6 oz

170g

7 oz

200g
8 oz

225g

9 oz

255g
10 oz

280g

11 oz

310g
12 oz

340g

13 oz

370g
14 oz

400g

15 oz

425g
1 lb

450g

Alergi pangan
Wigati Penting: Sawetara resep sing ana ing dokumen iki bisa uga ngemot kacang lan / utawa alergen liyane. Ati-ati nalika nggawe sample resep-resep sing ORA alergi kanggo samubarang úa. Kanggo informasi luwih lengkap babagan alergi, bukak Badan Standar Pangan websitus ing: www.food.gov.uk

Goreng Krasan

Úa
2 kentang gedhe
½ sendhok paprika
Jupuk uyah
Jiwit saka mrico
1 sendhok Minyak kembang srengenge
cara
1. Cuci, kupas, lan irisan kentang.
2. Garing nganggo kertas pawon.
3. Cut kentang menyang dawa lan kekandelan sing dikarepake.
4. Nggawa panci gedhe banyu kanggo godhok karo jiwit saka uyah. Tambahake kripik lan ngidini godhok nganti 10 menit.
5. Saring gorengan lan langsung mlayu ing banyu adhem supaya ora masak maneh.
6. Tuangake lenga ing mangkuk, kanthi paprika, uyah, lan mrico. Sijine goreng ing ndhuwur lan aduk nganti kabeh gorengan ditutupi.
7. Copot gorengan saka mangkuk nganggo driji utawa piranti pawon supaya keluwihan lenga tetep ana ing mangkuk.
8. Selehake goreng ing air fryer lan banjur nyetel fryer kanggo masak minangka saben wektu disaranake / suhu ing Tabel Setelan. Variasi: Coba ganti ½ tbsp. saka paprika karo ½ tbsp. wêdakakêna papak, utawa ½ tbsp. saka grated keju parmesan.

Bacon lan Egg Sarapan Muffin

Úa
1 endhog jembar gratis
1 strip daging babi
1 muffin Inggris
Keju kanggo irisan
Jiwitake mrico lan uyah secukupe
cara
1. Pecah endhog dadi ramekin cilik utawa sajian tahan oven.
2. Cut muffin Inggris ing setengah lan lapisan keju ing setengah.
3. Selehake muffin, daging babi lan endhog (ing ramekin) menyang laci Air Fryer.
4. Nguripake Air Fryer nganti 200 ° C suwene 6 menit.
5. Yen wis masak, ngumpulake muffin sarapan lan nikmati.
tip: Coba tambah sawi ing muffin kanggo rasa tambahan.

Sayap Ayam Jeruk Nipis Madu

Úa
12 swiwi pitik
Kicap santen 2
2 sendhok madu
1 ½ sdt uyah
¼ sdt mrico putih
¼ sendhok mrico ireng
2 sendhok jus jeruk seger
cara
1. Selehake kabeh úa ing Bowl nyawiji gedhe utawa tas sealing zip-dikunci lan nyampur uga. Marinate ing kulkas paling sethithik 4 jam (luwih becik sewengi)
2. Lapisi loyang nganggo kertas manggang lan rata-rata swiwine pitik.
3. Masak wings, ngowahi setengah dalan kaya sing disaranake
wektu lan suhu paling cocok ing Tabel Setelan.

Salmon Bawang Putih Lemon

Úa
4 isi salmon kulit
4 sendhok butter
1 cengkeh bawang putih, cincang
1 tsp garam
1 sendhok teh dill seger, disigar
1 sendhok peterseli seger, disigar
Jus saka 1 lemon
cara
1. Nyawiji butter lan nyampur bahan sing isih ana kanggo nggawe saus mentega.
2. Lebokake iwak ing saus ing sisih loro lan dilebokake ing loyang sing dilapisi kertas manggang.
3. Selehake tray baking nang fryer online lan cook liwat, minangka saben wektu lan suhu disaranake paling cocok ing Tabel Setelan.

Kue Lava Coklat Molten

Úa
Kripik coklat peteng 100g
100g mentega tanpa garam
1 ½ sendhok. glepung ngundhakake awake dhewe
Endhog 2
2 ½ sendhok. gula
cara
1. Nyawiji coklat lan mentega, aduk kabeh.
2. Aduk glepung menyang campuran, aduk kanthi entheng lan sisihake campuran kasebut.
3. Ing mangkuk campuran sing kapisah, nyampur endhog lan gula nganti padhang lan buih. Campur saus coklat alon-alon nganti bahan-bahan kasebut dicampur kanthi apik.
4. Tuang adonan menyang cangkir utawa ramekin sing aman kanggo oven lan lebokake ing wajan.
5. Nguripake air fryer nganti 190ºC suwene 6 menit.
6. Yen wis siap, ndhuwur karo es krim lan langsung sajikan.

Tambah resep dhewe ing kene

Úa: cara

TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - LOGOTOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - LOGO 2TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - ICONSIRKULASI UDARA RAPID
30% luwih cepet karo 99% * kurang lenga
ILANG LEMAK dudu RASA

matur nuwun!
Muga-muga sampeyan seneng karo alat sampeyan suwene wis pirang-pirang taun.
Produk iki dijamin 12 wulan wiwit tanggal tuku asli.
Yen ana cacat amarga bahan sing salah utawa gaweyane, produk sing salah kudu dikembalikan menyang papan sing dituku.
Pembayaran maneh utawa panggantos miturut kabijakan saka pengecer.
Syarat ing ngisor iki Ndhaptar:
Produk kasebut kudu dibalekake menyang toko kanthi bukti tuku utawa kuitansi.
Produk kasebut kudu diinstal lan digunakake sesuai karo pandhuan sing ana ing pandhuan pandhuan iki.
Sampeyan mung kudu digunakake kanggo keperluan domestik.
Ora nutupi nyandhang nyuwek, ngrusak, nyalahi panggunaan, utawa bagean sing bisa dikonsumsi.
Menara nduweni tanggung jawab winates kanggo kerugian utawa karusakan sing disebabake utawa disebabake.
Garansi iki digunakake mung ing Inggris lan Eire.
Garansi setaun standar mung ditambah nganti maksimal sing kasedhiya kanggo saben produk tartamtu sawise pangguna produk sajrone 28 dina sawise tuku. Yen sampeyan ora ndhaptar produk karo kita sajrone 28 dina, produk sampeyan dijamin mung 1 taun.

Kanggo validasi garansi lengkap, bukak www.pengantenan.co.uk lan ndhaptar karo kita kanthi online.

Elinga yen dawa garansi lengkap sing ditawakake gumantung karo jinis produk lan saben produk kualifikasi kudu didaftarkan kanthi individu supaya bisa nambah garansi sajrone 1 taun standar.
Garansi lengkap mung ditrapake kanthi bukti tuku utawa kuitansi.
Garansi sampeyan dadi batal yen sampeyan mutusake nggunakake suku cadang non-Tower.
Suku cadang bisa dituku saka www.pengantenan.co.uk
Yen sampeyan duwe masalah karo alat, utawa butuh alat ganti, hubungi Tim Dhukungan Pelanggan ing:
+ 44 (0) 333 220 6066

revolusioner
Teknologi Vortex AirBlast
Masak panganan sing enak emas lan garing ing njaba,
nanging isih jus lan lembut ing njero.
0620
TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - FLAGDESIGN BRITISH gedhe. INOVASI LAN KEUNGGULAN WIWIT 1912

Dokumen / Sumber Daya

TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK [pdf] Instruksi
TOWER, 4 Liter, Manual, Air Fryer, T17061BLK

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.