Yamaha-700-Ténéré-Rear-ABS-Sensor-Protection-LOGO

TOURATECH Yamaha 700 Ténéré Rear ABS Sensor Protection

Yamaha-700-Ténéré-Rear-ABS-Sensor-Protection-PRODUCT

Part motor asli

  • Pandhuan kasebut ditulis adhedhasar kawruh kita saiki. Informasi diwenehake tanpa njamin akurasi. Tundhuk modifikasi teknis.
  • Urutan langkah perakitan kudu ditindakake.
  • Touratech ora tanggung jawab kanggo bagean sing salah dipasang lan nyebabake karusakan materi utawa ciloko pribadi!
  • Mangga tindakake peraturan kendaraan dalan (konstruksi lan panggunaan) sing ditrapake uga Petunjuk EC/ECE lan hukum sing ditrapake ing negara sampeyan. Yen bagean dipasang sing mbutuhake pengawasan lan / utawa
  • disetujoni sawise pas, langsung nggawa kendaraan menyang stasiun tes lan nganyari dokumen kendaraan.
  • Priksa lan yen perlu kenceng kabeh sambungan bolted sawise 50 km.
  • torsi tightening standar ing Nm kanggo sambungan bolted karo kelas kekuatan 8.8.
  • Kanggo torsi tightening khusus deleng bengkel spesialis sampeyan!
  • Elinga manawa pannier sing pas, bar kacilakan, kit ngedhunake pasak sikil (penunggang lan pembonceng), piring pembesaran Kickstand, spoiler ngarep lan penjaga mesin bisa mbatesi sudut ramping mancal!
  • Yen modifikasi digawe kanggo fairing, stem, stang, bagean fairing, lan sapiturute, priksa manawa kabel listrik, garis rem, akselerator lan kabel kopling dipasang maneh kanthi bener. Priksa reresik, loro-lorone
  • kanthi kunci setir lengkap.
  • Tansah copot baterei nalika nggarap listrik!
  • Disaranake nglereni film protèktif kanggo ukuran lan aplikasi menyang impact wilayah sing kamungkinan kanggo chipped dening watu.
  • Nggarap sistem rem lan suspensi kudu ditindakake kanthi a
  • bengkel spesialis.
  • Beban maksimal ing rak bagasi yaiku 5 kg! Rak bagasi Zega Pro TC 10 kg!
  • Yen aksesoris asli utawa aksesoris aftermarket liyane digunakake, mesthekake clearance1 fitment lan aja kontak karo bagean liyane!
  • Aplikasi pelumas konvensional menyang baut baja tahan karat sadurunge dipasang.
  • Instruksi pas PDF uga bisa diundhuh saka Touratech webtoko.

Pandhuan sing dipasangYamaha-700-Ténéré-Rear-ABS-Sensor-Protection-FIG-1

Dokumen / Sumber Daya

TOURATECH Yamaha 700 Ténéré Rear ABS Sensor Protection [pdf] Instruksi Manual
Yamaha 700 T nr Rear ABS Sensor Protection, Rear ABS Sensor Protection, Sensor Proteksi, Yamaha 700 T nr, Proteksi

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *