Dokumen

TOURATECH 09-050-0793-0 Inner Bag kanggo ZEGA Pro utawa EVO Topcase Tutup

Disaranake supaya aksesoris dipasang ing bengkel spesialis.

Simbol Keamanan

ati-ati
cathetan
Warning
Liquid
Torque
cithakan
2 Wong
Part motor asli

Instruksi Produk

Pandhuan kasebut ditulis adhedhasar kawruh kita saiki. Informasi punika
kasedhiya tanpa jaminan babagan akurasi. Tundhuk modifikasi teknis.

Urutan langkah perakitan kudu ditindakake.

Touratech ora tanggung jawab kanggo bagean salah dipasang lan karusakan materi asil utawa
ciloko pribadi!

Mangga tindakake peraturan kendaraan dalan (konstruksi lan panggunaan) sing ditrapake uga Petunjuk EC/ECE lan hukum sing ditrapake ing negara sampeyan. Yen bagean dipasang sing mbutuhake inspeksi lan/utawa disetujoni sawise dipasang, langsung nggawa kendaraan menyang stasiun tes lan nganyari dokumen kendaraan.

Priksa lan yen perlu kenceng kabeh sambungan bolted sawise 50 km.
torsi tightening standar ing Nm kanggo sambungan bolted karo kelas kekuatan 8.8.
Kanggo torsi tightening khusus deleng bengkel spesialis sampeyan!

Elinga manawa pannier sing pas, bar kacilakan, kit ngedhunake pasak sikil (penunggang lan pembonceng), piring pembesaran Kickstand, spoiler ngarep lan penjaga mesin bisa mbatesi sudut ramping mancal!

Yen modifikasi digawe kanggo fairing, stem, stang, bagean fairing, lan sapiturute, priksa manawa kabel listrik, garis rem, akselerator lan kabel kopling dipasang maneh kanthi bener. Priksa reresik, loro-lorone karo kunci setir lengkap.

Tansah copot baterei nalika nggarap listrik!

Disaranake nglereni film protèktif kanggo ukuran lan aplikasi menyang impact wilayah sing kamungkinan kanggo chipped dening watu.

Nggarap sistem rem lan suspensi kudu ditindakake dening bengkel spesialis.

Beban maksimal ing rak bagasi yaiku 5 kg! Rak bagasi Zega Pro TC 10 kg!

Yen aksesoris asli liyane utawa aksesoris aftermarket digunakake, mesthekake fitment reresik lan ora teka menyang kontak karo bagean liyane!

Aplikasi pelumas konvensional menyang baut baja tahan karat sadurunge dipasang.

Instruksi pas PDF uga bisa diundhuh saka Touratech webtoko

Pandhuan sing dipasang

© Oktober, 2021 dening:
Touratech GmbH, Jerman

Dokumen / Sumber Daya

TOURATECH 09-050-0793-0 Inner Bag kanggo ZEGA Pro utawa EVO Topcase Tutup [pdf] Instruksi Manual
09-050-0793-0, Tas njero kanggo ZEGA Pro utawa EVO Tutup Topcase, 09-050-0793-0 Tas njero kanggo ZEGA Pro utawa EVO Topcase Tutup

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.