Dokumen

TOURATECH 01-421-6831-0 Manual Instruksi Sistem Bagasi Zega Evo
TOURATECH 01-421-6831-0 Zega Evo Luggage System

Instructions

Disaranake supaya aksesoris dipasang ing bengkel spesialis.

simbol ati-ati
simbol cathetan
simbol Warning
simbol Liquid
simbol Torque
simbol cithakan
simbol 2 Persons
simbol Part motor asli

Induksi

Pandhuan kasebut ditulis adhedhasar kawruh kita saiki. Informasi diwenehake tanpa njamin akurasi. Tundhuk modifikasi teknis.

Urutan langkah perakitan kudu ditindakake.

Touratech ora tanggung jawab kanggo bagean sing salah dipasang lan nyebabake karusakan materi utawa ciloko pribadi!

Mangga tindakake peraturan kendaraan dalan (konstruksi lan panggunaan) sing ditrapake uga Petunjuk EC/ECE lan hukum sing ditrapake ing negara sampeyan. Yen bagean dipasang sing mbutuhake inspeksi lan/utawa disetujoni sawise dipasang, langsung nggawa kendaraan menyang stasiun tes lan nganyari dokumen kendaraan.

Priksa lan yen perlu kenceng kabeh sambungan bolted sawise 50 km. Torsi tightening standar ing Nm kanggo sambungan bolted karo kelas kekuatan 8.8. Kanggo torsi tightening khusus deleng bengkel spesialis sampeyan!

Elinga manawa pannier sing pas, bar kacilakan, kit ngedhunake pasak sikil (penunggang lan pembonceng), piring pembesaran Kickstand, spoiler ngarep lan penjaga mesin bisa mbatesi sudut ramping mancal!

Yen modifikasi digawe kanggo fairing, stem, stang, bagean fairing, lan sapiturute, priksa manawa kabel listrik, garis rem, akselerator lan kabel kopling dipasang maneh kanthi bener. Priksa reresik, loro-lorone karo kunci setir lengkap.

Tansah copot baterei nalika nggarap listrik!

Disaranake nglereni film protèktif kanggo ukuran lan aplikasi menyang impact wilayah sing kamungkinan kanggo chipped dening watu.

Nggarap sistem rem lan suspensi kudu ditindakake dening bengkel spesialis.

Beban maksimal ing rak bagasi yaiku 5 kg! Rak bagasi ZegaProTC punika 10 kg!

Yen aksesoris asli liyane utawa aksesoris aftermarket digunakake, mesthekake reresik, pas lan aja kontak karo bagean liyane!

Aplikasi pelumas konvensional menyang baut baja tahan karat sadurunge dipasang.

Instruksi pas PDF uga bisa diundhuh saka Touratech webtoko.

Pandhuan sing dipasang

Pandhuan sing dipasang
Pandhuan sing dipasang

Pandhuan sing dipasang
Pandhuan sing dipasang
Pandhuan sing dipasang
Pandhuan sing dipasang
Pandhuan sing dipasang
Pandhuan sing dipasang

Logo

Dokumen / Sumber Daya

TOURATECH 01-421-6831-0 Zega Evo Luggage System [pdf] Instruksi Manual
01-421-6831-0, Zega Evo Luggage System, 01-421-6831-0 Zega Evo Luggage System

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.