Logo THETFORD

Logo THETFORD 2

Sugeng lan matur nuwun amarga wis tuku produk Thetford.

Manual Pemilik

Swaraview

Sugeng tuku sistem Sani-Con Turbo - cara paling resik, paling resik, lan gampang kanggo kosongake tangki RV!

lambang peringatan
Waca lan pahami bebaya sing kacathet ing dokumen iki sadurunge sampeyan mbukak utawa ngladeni sistem iki. Yen sampeyan ora nuruti peringatan kasebut, ana risiko bakal ilang properti, cilaka, utawa listrik. Aja nggawe pangowahan ing unit iki amarga bisa nyebabake kerusakan properti, cilaka, utawa listrik.

Thetford Corporation ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo ngrusak peralatan, cilaka, utawa pati sing bisa akibat saka instalasi, layanan, utawa operasi sistem kasebut.

Thetford Corporation nyaranake supaya kerja pipa lan listrik ditindakake dening pedagang sing duwe lisensi. Idin lokal lan tundhuk kode dibutuhake.

Ati-ati lan Peringatan
Waca lan pahami peringatan lan peringatan sing didhaptar ing dokumen iki sadurunge sampeyan mbukak, utawa nglayani unit iki.

lambang peringatan
Nganggo peralatan protèktif pribadi sing cocog nalika nggunakake sistem Sani-Con.

ati-ati
Aja nggawe pangowahan ing unit iki, amarga iki bisa nyebabake karusakan utawa cilaka properti.

  • Mung sampah sampah organik lan jaringan toilet. Aja nyiram artikel sing ora larut kayata produk higienis feminin, andhuk kertas, utawa andhuk lembab, amarga iki bakal ngrusak macerator lan karsane batal babar pisan.
  • Kanggo ngindhari kegagalan pompa, yen sampeyan nggunakake selang kebon aksesori ing mburi nozel, priksa manawa diameter njero selang kasebut 3/4 inci (1.9 cm) utawa luwih gedhe.

ati-ati
Aja nganti pompa garing, amarga iki bisa ngrusak macerator.

Pitakonan?

Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh pitulung, hubungi Layanan Pelanggan ing 1-800-543-1219, kasedhiya dina Senen nganti Jumuah 8 esuk nganti 6 sore, Wektu Standar Timur.

Déwan tank

THETFORD SANICON Turbo 700 -

 

kabar Instalasi nyata bisa beda-beda.

A. Majelis Sanson TurboTank.
B. 3 "Pelabuhan Inlet (4x).
C. 5 "Pelabuhan Discharge.
D. Metode Mimpin Kawat.
E. Tutup Akses Impeller Pump.
F. 5 "Selang Discharge.
G. Novel Universal.
H. Tutup Noz Gedhe.
I. Tutup Nozel Cilik.
J. Kompartemen Panyimpenan Selang.
K. Bayonet RV Drain (ngatasi manual).
L. Plumbing hard kanggo ngeculake selang.
M. Gate Valve (ireng, abu-abu, over-ride); jumlah katup beda-beda miturut persiyapan kepelatihan.
Tangki abu-abu.
O. Tangki Ireng.

operasi

Gandheng TO PUMP STATION

kabarRujuk menyang Gambar 1.

  1. Kompartemen panyimpenan selang mbukak (J); narik selang (F) lan nozel (G) nganggo tutup; aja pedhot saka pelatih.

kabar Copot tutup (H) kanggo ekstensi selang lengkap.

  1. Copot tutup nozel gedhe (H).
  2. Pasang nozel universal (G) kanggo mbucal stasiun.

 TANK BLACKWATER

kabar Rujuk menyang Anjir. 1

  1. PASTI nozel universal (G) wis dipasang kanthi aman ing stasiun pembuangan! Deleng prosedur "Pasang Stasiun Dump".

kabar TIP Kanggo Panyimpenan luwih Resik: Mbusak tank banyu ireng dhisik, ngidini banyu abu-abu kanggo ngresiki sistem.

  1. Katup gerbang tangki banyu ireng mbukak (M).
  2. Nguripake pompa.
  3. Aja ninggalake unit tanpa pengawasan; tank 40 galon udakara mbutuhake wektu udakara sak menit.

kabar TIP: Selang ngembang nalika cairan pindhah menyang stasiun pembuangan lan kontrak nalika tank kosong.

  1. Pateni pompa.
  2. Tutup katup gerbang tangki banyu ireng (M).

TANPA AIR EMAS GAYUNG (S)

kabar Rujuk menyang Anjir. 1

  1. PASTI nozel universal (G) wis dipasang kanthi aman ing stasiun pembuangan! Deleng prosedur "Pasang Stasiun Dump".
    kabar TIP Kanggo Panyimpenan luwih Resik: Mbusak tank banyu ireng dhisik, ngidini banyu abu-abu kanggo ngresiki sistem.
  2. Katup gerbang tangki banyu abu-abu sing mbukak (M).
  3. Nguripake pompa.
  4. Aja ninggalake unit kasebut tanpa dijaga; tank 40 galon udakara udakara sak menit kanggo diusir.
    kabar TIP: Selang ngembang nalika cairan pindhah menyang stasiun pembuangan lan kontrak nalika tank kosong.
  5. Pateni pompa.
  6. Tutup katup gerbang tangki banyu abu-abu (M).
  7. Baleni Langkah 2-6 kanggo tank abu-abu sekunder.

kabar Bypass banyu klawu bisa uga yen plumbing ora mili munggah.

Siapke Selang kanggo nyimpen

kabar Deleng Gambar 1.

  1. Priksa manawa pompa mati.
  2. Selang saluran (F) kanthi nyekel sudut miring kanggo ngarahake banyu sing akeh menyang stasiun pembuangan.
    kabarTIP Kanggo Nglereni luwih cepet: Ninggalake katup gerbang abu-abu (M) mbukak ngidini selang ngeculake lan nyepetake proses kasebut.
  3. Putuskan nozel (G) saka stasiun dum.
  4. Pasang tutup (H, Aku).
  5. Selang bali menyang kompartemen selang pelatih (J); ninggalake selang disambungake menyang pelatih.

Petunjuk sing Mbantu

  • Kosong banyu ireng dhisik. Gunakake banyu abu-abu kanggo mbilas selang sawise ngungsi banyu ireng.
  • Selang tambahan bisa dituku saka Thetford lan digunakake kanggo nambah dawa selang evakuasi. Sambungake selang nggunakake gandheng berduri 1.5 in. (3.8 cm) nganggo clamp.
  • Yen sampeyan pengin nambah selang evakuasi, sambungake selang kebon diameter diameter 3/4 ing (1.9 cm) ing pucuk nozel. Aja ngluwihi selang ngluwihi 150 (45 m).

kabar Selang evakuasi sing luwih dawa nyuda tingkat aliran.

  • Sadurunge nyimpen selang, priksa manawa kabeh cairan wis lemes saka selang.

kabar Bypass banyu klawu bisa uga yen plumbing ora mili munggah.

Nyingkirake Alangan

kabarMbusak sistem kasebut bisa uga nyebabake kebutuhan ring-O anyar. Priksa manawa duwe # 238 Buna N O-Ring (1x) sadurunge sampeyan tindakake langkah-langkah ing ngisor iki. Kit layanan kasedhiya kanggo tuku langsung saka Layanan Pelanggan.

  1. Mesthekake kabeh konten wis lemes saka sistem. Yen manual over-ride (K) wis diinstal, copot tutup bayonet, lan tutup gerbang mbukak (M) kanggo saluran sistem Isi.
    kabar Priksa manawa kasedhiya kontainer kanggo njupuk cairan sistem.
  2. Goleki Cap Akses Impeller (E); copot sekrup (6x).
  3. Copot alangan saka omah impeller (ora ditampilake - dununge ndhuwur (E).
    ati-ati Aja nyopot omah sing luwih murah. Alangan MESTI dicopot liwat inlet impeller.
  4. Ganti O-Ring, Cap Akses, lan Sekrup. Kit Layanan dilengkapi kabeh bagean anyar sing dibutuhake kanggo dipasang maneh.
    ati-ati Pasang sekrup ing pola lintang. ORA ngenteni torsi 20 pon.
  5. Priksa katup gerbang bypass kanthi manual (M) ditutup; pasang maneh tutup bayonet.
  6. Operasi sistem nggunakake banyu abu-abu; mriksa bocor.

Manual Over-kulo (Opsional)

kabar Instalasi opsional. Sampeyan bisa uga ora diinstal ing unit sampeyan.

  1. Temokake sambungan over-ride manual (K); copot tutup bayonet.
  2. Sambungake selang selokan 3 "(ora diwenehake): siji ujung menyang (K), pungkasan liyane kanggo stasiun mbuwang.
  3. Bukak katup gerbang sing bisa mbukak manual kanthi manual.
  4. Katup gerbang Water Black mbukak; ngidini isi kanggo saluran.
  5. Tutup gerbang Water Black.
  6. Katup gerbang Banyu Abu-abu sing mbukak; ngidini isi kanggo saluran.
  7. Tutup katup gerbang Air Abu-abu.
  8. Tutup katup gerbang over-ride manual.
  9. Medhot sambungan lan selang got sing resik.
  10. Instal Manual Bayonet Cap Manual (K).

Rampung
Unit Sani-Con

  1. Priksa manawa kabeh tank kosong.
  2. Tuangake antijamur RV menyang tank banyu ireng kosong (O).
    kabar Priksa manawa kasedhiya kontainer kanggo njupuk cairan sistem.
  3. Nguripake pompa.
  4. Jalanake pompa nganti antifreeze mulai metu saka nozel universal (G).
  5. Ngalih pompa menyang posisi Mati.
  6. Selang saluran (F) kanthi nyekel sudhut sing miring kanggo ngilangi banyu sing akeh; selang bali menyang posisi panyimpenan.

Ngatasi masalah

Ngatasi masalah

masalah solusi
Tekanan pembuangan sampah mandheg utawa mudhun kanthi dramatis.
  • Apa tank tangki kosong?
  • Kanthi pompa urip, goleki lokasi sing beda-beda kanggo ekspansi selang; mriksa alangan nalika iku.
  • Nguripake saklar pompa menyang posisi Mati:
  • Kanggo mriksa OBSTRUKSI ing selang ( F): Priksa kanthi visual prakara asing sing dipasang ing selang kanthi mbukak tangan lan selang.
  • TO CHECK FOR OBSTRUCTION IN IMPELLER: Deleng liwat tutup akses sing jelas (E) ing pompa kanggo alangan. Cathetan: Isi cairan ing sistem bisa nyegah pamriksan visual.
  • Gagal mbusak clog bisa nyebabake karusakan ing pompa, sing bakal ngilangi garansi kasebut.
Pompa kasebut digunakake, nanging ora ana cairan sing diusir.
  • Apa tank tangki kosong?
  • Priksa manawa katup gerbang RV mbukak.
  • Pompa kasebut bisa uga disumbat.
Motor ora bakal mlaku. Gawe yakin:
  • Pompa urip. Batere RV diisi daya.
  • Pemutus sirkuit / sekering wis aktif.
  • Pompa kasebut nampa voltage.
  • Objek asing ora ngalangi operasi impeller
Kepiye cara ngilangi sistem kanggo mriksa obyek sing dipasang ing pompa? Deleng "Penghapusan Alangan" ing kaca 7

Warranty

Kanggo syarat babar pisan sing ditemtokake, review pernyataan garansi siji kaca - deleng www.thetford.com.

kabar Mangga wenehi Nomer Serial (ana ing stiker tank) kanggo nelpon masalah layanan pelanggan lan babar pisan.

Kit Layanan

THETFORD SANICON Turbo 700 - THETFORD SANICON Turbo 700

 Ref Ora N ° N. °  Description
SK1 97518 Majelis tank
SK2 97514 Tutup Nozel, Tutup Selang Taman, Gasket Nozel
SK3 97517 Tutup Akses, O-Ring, Sekrup (6x)
SK4 97520 Nozel, Clamp
SK5 97521 Selang, Clamp, lan Coupler

Pitakonan?

Deleng bakul sampeyan kanggo informasi luwih lengkap babagan produk Thetford.
Utawa, nulis utawa telpon:

THETFORD SANICON Turbo 700 - 2

Selehake stiker nomer serial ing kothak iki.

www.thetford.com

Dicetak ing Amerika Serikat
Sani-Con Turbo

Dokumen / Sumber Daya

THETFORD SANICON Turbo 700 [pdf] Pedoman Pemilik
THETFORD, SANICON, TURBO 700

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.