Thermometer Kuil Digital
KD-2201

Thermometer Kuil Digital KD-2201

Diproduksi dening: K-Jump Health Co., Ltd Digawe ing China

Paragraf
Thermometer Kuil Digital
Model KD-2201
SUMBER DAYA
SIZE AAA 1.5V x 2 (klebu)
JAMINAN:
SATU TAUN SAKA Tanggal

PURCHASE (ora kalebu batere)
Babagan Penting sing Bisa Dikerteni ………………… .2
Identifikasi Bagian ……………………… ..4
Preparasi Dianggo ……………………… .4
Cara Nggunakake Thermometer …… ..6
Mode Memori ……………………………… 8
Reresik lan Perawatan ……………………… 10
Ngatasi masalah ………………………… ..11
Spesifikasi …………………………… ..12
Garansi Winates ………………………… 13
Pratelan FCC ………………………… ..14

PENTING!
Maca manual instruksi sadurunge nggunakake thermometer

Cepet Mulai

  1. Pasang batere menyang termometer. Priksa manawa kutub kasebut bener.
  2. Pencet banjur culake tombol POWER. Unit bakal bip sapisan. Ngenteni nganti suara bip maneh kaping pindho lan mung ditampilake ° F ing tampilan.
  3. Lebokake terus probe termometer kanthi kuat ing kulit ing area candhi lan enteni pirang-pirang detik piranti kasebut bakal bip maneh.
  4. Waca suhu ing tampilan.
Suhu ing tampilan

Bab-bab Penting sing Kudu Dikerteni

  1. Gunakake thermometer kanggo ngukur suhu candhi sampeyan, area ing antarane sudhut mripat lan garis rambut, ing sadawane arteri temporal.
  2. Aja nyelehake termometer ing jaringan parut, lara utawa abrasi abuh.
  3. Nggunakake terapi obat bisa nambah suhu bathuk, sing bisa nyebabake pangukuran sing salah.
  4. Aja ngilangi unit kajaba ngganti batere.
  5. Bocah-bocah ora kudu nggunakake termometer tanpa pengawasan diwasa.
  6. Aja nyelehake utawa mbukak termometer kanggo kejut listrik amarga iki bisa mengaruhi kinerja.
  7. Termometer dudu bukti banyu. Aja kecemplung banyu utawa cairan apa wae.
  8. Kanggo mesthekake waosan sing bener, enteni paling ora 2 menit ing antarane pangukuran terus kanggo thermometer kanggo bali menyang suhu kamar.
  9. Aja nggunakake termometer nalika ana bahan sing gampang ngobong.
  10. Mungkasi nggunakake yen thermometer bisa digunakake kanthi ora normal utawa yen ana gangguan sing muncul.
  11. Ngresiki probe termometer sawise saben pangukuran.
  12. Aja njupuk pangukuran yen area candhi lagi wae kena sinar srengenge langsung, panas geni utawa aliran AC amarga iki bisa nyebabake maca sing ora bener.
  13. Yen termometer wis disimpen utawa disimpen ing suhu sing adhem, ngenteni paling ora 1 jam supaya bali menyang suhu ruangan normal sadurunge njupuk pangukuran.
  14. Kinerja piranti bisa uga mudhun yen dioperasikake utawa disimpen ing sanjabane suhu lan suhu asor sing wis ditemtokake utawa yen suhu pasien ana ing sangisore suhu sekitar (ruangan).
  15. Suhu awak, kaya tekanan getih, beda-beda saben wong. Ing wayah awan, udakara antara 95.9 nganti 100.0 ° F (35.5 nganti 37.8 ° C). Kanggo sawetara wong, ana prabédan antara candhi lan suhu awak. Disaranake sinau suhu candhi normal nalika sehat supaya bisa ndeteksi suhu nalika lara. Kanggo akurasi, manawa lan ngukur area candhi sing padha saben wektu.
  16. Aja ngukur paling ora 30 menit sawise olahraga fisik, adus utawa mangan.
  17. Priksa manawa wilayah temporal wis garing lan resik saka kringet, dandanan, lsp.
  18. Piranti kasebut mung digunakake kanggo pangguna.
  19. Kalibrasi dianjurake saben rong taun.

Identifikasi Bagian

Identifikasi Bagian

Apa nilai suhu normal?

Suhu awak manungsa beda-beda gumantung saben wong lan suhu awak bisa beda-beda saben dina. Mula, penting banget kanggo ngerti kisaran suhu awak normal. Mula, disaranake ngukur awak dhewe nalika sehat kanggo nggawe suhu referensi sing bakal mbantu sampeyan luwih yakin babagan suhu sing diukur nalika lara.

Preparasi dienggo

Nginstal / Ngganti Batre

  1. Tarik tutup batere menyang arah sing ditampilake.
  2. Sadurunge nginstal batere anyar, sampeyan kudu ngresiki ujung kontak logam batere uga sumber logam lan kontak ing kompartemen batere.
  3. Instal 2 batere AAA anyar menyang kompartemen batere kanthi ati-ati supaya cocog karo polaritas sing bener.
  4. Ganti tutup batere kanthi aman.
Baterei

warning:

  1. Aja mbuwang batere ing sampah.
  2. Daur-ulang utawa atur batere bekas minangka sampah mbebayani.
  3. Aja mbuwang batere ing geni.
  4. Buwang batere bekas mung kanggo sampah daur ulang.
  5. Aja mbayar ulang, lebokake mundur utawa bubar. Iki bisa uga nyebabake bledosan, kebocoran lan cilaka.

Ati-ati:

  1. Ganti nganggo 2 batere anyar sekaligus.
  2. Aja nyampur baterai alkalin, standar (karbon-seng) lan baterai sing bisa diisi ulang (nikel-kadmium) lan digunakake ing wektu sing padha. Tansah nggunakake batere 'kaya'.

Cara Ngoperasikake thermometer

1. Pencet tombol POWER kanggo nguripake unit. Suara suara bip diikuti.

nguripake

2. Memori pungkasan ditampilake.

Kenangan pungkasan

3. Sampeyan bakal keprungu 2 suara bip banjur skala ukuran kaya sing ditampilake ing Gambar 4

ukuran ngukur

4. Sijine thermometer ing candhi. Bakal bip sapisan kanggo nunjukake rampung pangukuran.

5. Yen maca suhu luwih saka 99.5 ° F (37.5 ° C), wolung suara bip terus-terusan bakal dirungokake (weker demam) nuduhake suhu munggah

6. Yen wis diukur, sampeyan bakal keprungu 2 suara bip sing nuduhake manawa wacan wis direkam lan siyap maca mengko. Nanging, kita ora nyaranake pangukuran berturut-turut.

ukuran

7. Pateni unit kanthi mencet tombol POWER, utawa unit kanthi otomatis dipateni sawise 1 menit ora aktif.

Pateni

Ngalih ing antarane Fahrenheit lan Skala Centigrade:
Sampeyan bisa ngalih ing antarane ° F utawa ° C kanthi pencet terus tombol POWER maneh sajrone 3 detik sawise nguripake piranti. Tampilan kasebut bakal nuduhake CH kanthi ° F utawa ° C

menet terus

Mode Memori

Kelingan Memori
Mbusak Kenangan

Reresik lan Perawatan

Reresik lan Perawatan

Masalah shooting

Masalah shooting

SPESIFIKASI

SPESIFIKASI

WARANTI LIMITED

WARANTI LIMITED

PERNYATAAN FCC

PERNYATAAN FCC

Pitakon babagan Manual sampeyan? Kirim ing komentar!

Nggabungake obrolan

1 Komentar

  1. Thermometerku ora bakal menehi suhu nalika aku nyekel sirah? Apa sing bisa ditindakake kanggo ndandani iki?

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.