Dokumen

TELTONIKA-LOGO

TELTONIKA TRB142 Industrial Rugged LTE RS232 Gateway

TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-PRODUCT

OVERVIEW

TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-FIG-1

PIN9 KONEKTOR DBXNUMX

  1. TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-FIG-2 Ora digunakake.
  2. Data sing Ditampa (RX) - output.
  3. Data sing dikirim (TX) - input.
  4. Ora digunakake.
  5. Lemah (GND).
  6. Ora digunakake.
  7. Nyuwun data kanggo ngirim (RTS) - input.
  8. Mbusak data kanggo ngirim (CTS) - output.
  9. Ora digunakake.

PINOUT SOCKET POWER

TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-FIG-3

INSTALASI HARDWARE

TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-FIG-4

  1. Copot loro panel hex panel lan copot panel mburi.
  2. Lebokake kertu SIM menyang stopkontak SIM.
  3. Pasang panel lan kencengi baut hex.
  4. Pasang antena seluler (torsi maks 0.4 N · m / 3.5 lbf · in) banjur sambungake kabel USB.

Konfigurasi DEVICE

  1. Nguripake piranti banjur sambungake kabel USB menyang komputer.
  2. Ngidini gateway bisa boot. Iki bisa nganti 30 detik.
  3. OS komputer sampeyan kudu ndeteksi piranti USB lan instal driver.
  4. Kanggo ngetik gateway Web antarmuka (WebUI), ketik http://192.168.2.1 menyang URL nemokake browser Internet sampeyan.
  5. Gunakake informasi mlebu sing ditampilake ing gambar A nalika dijaluk otentikasi.
  6. Sawise mlebu, priksa manawa pratondo Kekuatan Sinyal ditampilake ing widget Seluler (gambar B). Kanggo nggedhekake kinerja seluler, coba atur antena utawa ganti lokasi piranti kanggo entuk kondisi sinyal sing paling apik.

TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-FIG-5

INFORMASI TEKNIK

TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-FIG-6

  • Kode Pesenan gumantung.
  • Antena gain sing luwih dhuwur bisa disambungake kanggo ngimbangi atenuasi kabel nalika kabel digunakake. Pangguna tanggung jawab kanggo tundhuk karo peraturan hukum.

INFORMASI SAFETI

TRB142 gateway must be used in compliance with any and all applicable national and international laws and with any special restrictions regulating the utilization of the communication module in prescribed applications and environments. Hereby, TELTONIKA NETWORKS declares that this TRB142 is in compliance with the essential requirements and other relevant provisions of Directive 2014/53/EU.

Manual Instruksi:
Sambungake adaptor daya kanggo nguripake piranti. Bukak 192.168.2.1 ing web browser kanggo mesthekake. Informasi luwih lengkap babagan https://wiki.teltonika-networks.com/

Teks lengkap deklarasi kesesuaiane EU kasedhiya ing alamat Internet ing ngisor iki: https://wiki.teltonika-networks.com/view/TRB142_CE/RED

Dokumen / Sumber Daya

TELTONIKA TRB142 Industrial Rugged LTE RS232 Gateway [pdf] Pandhuan pangguna
TRB142, Industrial Rugged LTE RS232 Gateway, Rugged LTE RS232 Gateway, LTE RS232 Gateway, TRB142, RS232 Gateway

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.