SoundSurge 55 (TT-BH055) Headphone Batal Swara Digital

Spesifikasi produk

Nomer produk -  Taotronics SoundSurge 55
Unit drive -  40mm dinamis
Versi Bluetooth -  5.0
Panyusunan audio -  SBC, AAC, aptX
Kapasitas batere -  750mAh
Toleransi -   Nirkabel sajrone 30 jam, bisa disambungake menyang kabel sumber audio 3.5mm kanggo terus digunakake
Ngisi daya wektu -   Fungsi pangisian daya cepet: 5 menit bisa nyedhiyani 2 jam main
Bobot -  287g

Instructions

  • Masangake Bluetooth
    1. Pencet dawa tombol daya nganti lampu LED murup abang lan biru
    2. Uripake pasangan Bluetooth saka ponsel "Taotronics SoundSurge 55"
  • Cara ngreset
    1. Yen headset ora bisa dipasangake karo ponsel, coba hapus cathetan pasangan ponsel pisanan
    2. Pencet terus tombol daya lan tombol volume kanthi bebarengan nganti LED murup cahya ungu kaping 2, banjur uripake earphone.
    Reset wis rampung.
    3. Masangake maneh telpon
  • Instructions
    1. Nguripake lan mateni: penet dawa tombol daya
    2. Setel level volume: klik tombol volume +/- sapisan
    3. Ganti trek: pencet dawa volume +/- tombol
    4. Puter / ngaso, wangsulan / gantung: klik tombol daya sapisan (penet dawa 2 detik kanggo nolak)
    5. Asisten swara: Tanpa muter musik, penet terus tombol daya 2 detik banjur lepas sawise ngrungokake nada cepet
    6. Penyesuaian mode ANC: Pencet dawa tombol ANC kanggo nguripake mode Plancongan, penet cendhak kanggo nguripake kantor (Kantor), lan mode sekitar

Manual pangguna TaoTronics TT-BH055 - Download [dioptimalake]
Manual pangguna TaoTronics TT-BH055 - download

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.