Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy User Manual

Manual pangguna X8 Series X8 Pro X8RATTENTION: Mangga tindakake kabeh instruksi perakitan. Waca instruksi kasebut kanthi teliti kanggo mangerteni prosedur operasi sadurunge sampeyan ngoperasikake caddy. DAFTAR KEMASAN X8 Pro 1 Rangka Caddy 1 Roda & Pin Anti-Tip Roda Tunggal 2 Roda Belakang (Kiri & Kanan) 1 Paket Baterai (Baterai, Tas, Timbal) 1 Pengisi Daya 1 …