HyperX Cloud Stinger 2 Wireless Gaming Headset User Guide

Work in progress Cloud Stinger 2 Wireless Gaming Headset yperX Cloud Stinger 2 Wireless Gaming Headset Overview B Quick Start Guide F G A A Swivel to mute microphone B Status LED C Power button I D USB-C charge port E Volume wheel D E F USB wireless adapter G Wireless pairing pin hole H …

onn 100025012 Pandhuan Pangguna Headset Gaming Wireless

100025012 Pandhuan Pangguna Headset Gaming Nirkabel Model Headset Gaming Nirkabel: 100025012 PANDUAN PRODUK Pernyataan Interferensi Komisi Komunikasi Federal Peralatan iki wis dites lan ditemokake tundhuk karo watesan piranti digital Kelas B, miturut Part 15 Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo menehi perlindungan sing cukup tumrap gangguan sing mbebayani…

SOMiC GS510 Wireless Gaming Headset User Manual

Pandhuan Sambungan Headphone Bluetooth GS510 Pencet dawa tombol daya headphone sajrone 2 detik, ngeculake lampu headphone sawise urip, lan daya urip sukses; Nalika daya urip kasil, headset bakal kanthi otomatis mlebu negara pasangan, lan indikator daya-on bakal kerlip biru sapisan saben detik; Bukak Bluetooth…

Pandhuan Pangguna Headset Gaming Wireless HYPERX Cloud II

HYPERX Cloud II Wireless Gaming Headset Swaraview A. LED Status B. Tombol daya C. Tombol monitor bisu / mikrofon D. Port pengisian daya USB-C E. Port mikrofon F. Roda volume G. Mikrofon sing bisa dicopot H. LED bisu mikrofon I. Adaptor USB J. Lubang pin pasangan nirkabel K. Status nirkabel LED L. Kabel pangisi daya USB-C Panggunaan Nyambung…

CORSAIR RDA0032 Wireless Gaming Headset Pandhuan pangguna

VIRTUOSO RGB WIRELESS XT Headset Gaming High-Fidelity kanthi ISI PAKET Audio Spasial BAGIAN A — Headset CORSAIR VIRTUOSO RGB WIRELESS XT B — Pemancar USB Nirkabel C — Kabel pangisi daya USB D — Kantong panyimpenan E — Kontroler inline 3.5mm F — Pandhuan wiwitan cepet KONTROL DAN FITUR BAGIAN A — Pemilih operasi mode Nirkabel/Kabel …

MPOW T1 Wireless Gaming Headset Pandhuan pangguna

T1 Wireless Gaming Headset ISEDC RÿSS warning Piranti iki tundhuk karo Inovasi, Ilmu lan Pangembangan Ekonomi Kanada standar RSS-exempt lisensi (s). Operasi tundhuk karo rong kahanan ing ngisor iki: (1) piranti iki ora bisa nyebabake gangguan, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan apa wae, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi piranti sing ora dikarepake. Le..onjunc…

EPOS H3PRO Hybrid Wireless Gaming Headset Pandhuan pangguna

Headset Gaming Nirkabel Hibrid H3PRO kanthi dongle latensi rendah lan Model Pandhuan Cepet Bluetooth: SCBT26 | BTD 800 USB Isi paket Ngaktifake/mati headset Kemungkinan sambungan Nyambungake headset liwat dongle Nyambungake headset liwat kabel konsol utawa Bluetooth Nyambung menyang PC liwat USB & ngisi daya baterei Nyetel lan nganggo headset …

abinGO BT60 Wireless Gaming Headset Pandhuan Pangguna

BT60/Wireless Gaming Headset Panduan Mulai Cepat SPESIFIKASI Versi Nirkabel: 5.0 Frekuensi: 2.4GHz-2.4835GHz Wektu Kerja: 20-30 jam Wektu Ngisi Daya: 3 jam Baterei: 300mAh Persyaratan Pengisian: DC5V/1A Port Pengisian Daya: USB-C Speaker: φ50mm Sensitivitas: 120dB+-3db Impedansi: 32Ω±3Ω Tanggapan Frekuensi: 20Hz-20,000Hz Mikrofon: -42dB±5dB Isi Paket: ① 1x BT60 Gaming Headset ② 1x Kabel Pengisian USB-C ③ Cable 1x AUX …

AOC GH401 Wireless Gaming Headset Pandhuan pangguna

GH401 Gaming Headset Pandhuan Miwiti Cepet APA ING KOTAK PRODUKVIEW MICROPHONE MUTE/UNMUTE CHARGING Yen headset sampeyan pedhot saka piranti game lan ora ana operasi sing ditindakake sajrone limang menit. headset bakal mati kanthi otomatis. Nalika kabel audio 3.5mm disambungake, headset bakal mateni kanthi otomatis lan ngetik kabel…