INSIGNIA NS-APP2SIBK23 Silicone Case kanggo Apple AirPods Pro (Generasi 2) Pandhuan pangguna

PANDUAN PERSIAPAN CEPAT Kasus Silikon Magnetik kanggo Apple AirPods Pro (Generasi 2) NS-APP2SIBK23 / NS-APP2SIBL23 Pandhuan Pangguna NS-APP2SIBK23 Kasus Silikon kanggo Apple AirPods Pro (Generasi 2) Sadurunge nggunakake produk anyar, waca pandhuan iki kanggo nyegah karusakan apa wae. . ISI PAKET Casing silikon (atas lan dasar) Pita lem (1 dipasang, 1 cadangan) Carabiner Quick Setup…