Citronic PL2000 1U Daya Stereo AmpManual Panganggo lifier

Citronic PL2000 1U Daya Stereo Amplifier Introduction Thank you for choosing the Citronic PL2000 class-D power amplifier as part of your sound reinforcement system. These high output amplifiers are designed to offer high quality, dependable service for mobile and installed systems. Please read this manual fully and follow the instructions to achieve the best results …

HQ POWER HQDA10002 Daya AmpManual Panganggo lifier

HQ POWER HQDA10002 Daya Amplifier liwatview Pambuka Kanggo kabeh warga Uni Eropa Informasi lingkungan sing penting babagan produk iki Simbol ing piranti utawa paket kasebut nuduhake yen mbuwang piranti sawise siklus urip bisa ngrusak lingkungan. Aja mbuwang unit (utawa baterei) minangka sampah kotamadya sing ora disortir; kudune…

ATOLL ELECTRONIQUE MA100 Power AmpManual Pamilik lifier

ATOLL ELECTRONIQUE MA100 Power Amplifier PETUNJUK AWAS Aja nggawe sambungan nalika piranti urip. Sijine kekuwatanmu amplifier ing panggonan sing garing lan apik, adoh saka sumber panas. Aja nglebokake kekuwatanmu amppengangkat. Nyingkiri sembarang short-cut. Ngajeni polaritas + & lan ngalih ngiwa & nengen. …

ATOLL ELEKTRONIK AM400 Power AmpManual Pamilik lifier

ELEKTRONIK AM400 Power Amplifier Manual Pamilik 1) Output speaker tengen. 7) Input Analog kiwa. 2) Output speaker kiwa. 8) Pamilih jinis input: – Baris: tombol dipateni. - XLR: tombol ditekan. 3) Ngalih ON / OFF lan plugin umum (karo sekring proteksi). 9) Input XLR kiwa. 4) Output analog tengen. 10) Input XLR tengen. 5) Ngiwa…

ButtKicker BKA-PRO Power AmpManual Pamilik lifier

ButtKicker BKA-PRO Power Amplifier Limited Warranty Panjenengan ButtKicker Power Amplifier BKA-PRO wis dijamin marang Gagal kanggo 1 YEAR kajaba nyatakake. Perusahaan Guitammer bakal nglayani lan nyuplai kabeh bagean tanpa biaya kanggo pelanggan sing nyedhiyakake unit kasebut ana ing garansi. Biaya pengiriman minangka tanggung jawab pelanggan. PERUSAHAAN GUITAMMER ora…

ButtKicker BKA-PLUS Power AmpManual Pamilik lifier

Rasakake apa sing wis ilang….. Nomer Seri Manual Pamilik: Mangga rekam nomer seri saka panel mburi sampeyan. amplifier kanggo referensi. www.thebuttkicker.corn PETUNJUK KESELAMATAN PENTING Waca sadurunge PERALATAN OPERASI Waca pandhuan iki. Tansah instruksi iki. Rungokake kabeh bebaya. Tindakake kabeh instruksi. Aja nggunakake piranti iki cedhak banyu. Resik mung nganggo kain garing. …

ButtKicher BKA-130-C Daya AmpManual Pamilik lifier

ButtKicher BKA-130-C Daya Amplifier PETUNJUK KESELAMATAN PENTING Waca sadurunge PERALATAN OPERASI Waca pandhuan iki lan simpen kanggo referensi ing mangsa ngarep. Kasebut kanthi teliti, tindakake pandhuan lan nggatekake kabeh bebaya. Aja nggunakake apparatus iki cedhak banyu. resik ampomah liifier mung karo rada damp kain. Aja mblokir sembarang bukaan ventilasi. Instal ing…

XIEGU XPA125 Daya AmpManual Panganggo lifier

XIEGU XPA125 Daya AmpManual Pangguna lifier Pangeling penting Sadurunge ngoperasikake peralatan, waca manual operasi kanthi teliti lan simpen manual kasebut, supaya ora ilang. Fitur Loro daya ampLifikasi, nanging uga nganggo fungsi tuning antena Daya output maksimal bisa tekan 125W Fungsi tuning otomatis. ampRange frekuensi 0.5M -…

artsound PRH-4240 Daya AmpManual Panganggo lifier

artsound PRH-4240 Daya Amplifier Pancegahan safety Priksa manawa maca pandhuan ing bagean iki kanthi ati-ati sadurunge digunakake. Priksa manawa kanggo mirsani instruksi ing manual iki minangka konvensi simbol safety lan pesen dianggep minangka pancegahan penting banget wis klebu. Disaranake uga supaya manual instruksi iki praktis kanggo referensi ing mangsa ngarep. Awas…

itC SFB240 Daya AmpManual Panganggo lifier

itC SFB240 Daya Amplifier LANGGANAN KESELAMATAN Panganggo Pesthekake maca pandhuan ing bagean iki kanthi ati-ati sadurunge digunakake. Priksa manawa kanggo mirsani instruksi ing manual iki minangka konvensi simbol safety lan pesen dianggep minangka pancegahan penting banget wis klebu. Disaranake uga supaya manual instruksi iki praktis kanggo referensi ing mangsa ngarep. …