MIATONE MEGABOX Portable Bluetooth Speaker User Manual

MEGABOX Portable Bluetooth Speaker Welcome to MIATONE MEGABOX Package Contents A. 1 X Miatone MEGABOX Bluetooth speaker B. 1 X Type – C Charging cable C. 1 X 3.5mm AUX cable D. 1 X User manual Product Diagram 1. Power on / Off Track Play / Pause BT Connect / Disconnect 6. Type C Charging …

Coumson S08 Portable Bluetooth Speaker User Manual

coumson S08 Portabel Bluetooth Speaker Waring Aja sijine produk iki ing suhu dhuwur lan lingkungan lembab, mangga sijine iku ing panggonan ventilated lan garing. ³Yen obyek logam utawa cairan tumpah menyang produk kanthi ora sengaja, pasokan listrik kudu langsung dipateni lan produk kasebut bisa digunakake sawise dipriksa dening…

1MORE S1001BT Portable Bluetooth Speaker Pandhuan Pangguna

Pandhuan Pangguna Speaker Bluetooth Portabel S1001BT Pandhuan Keamanan Penting Waca Pandhuan Pangguna iki kanthi teliti lan simpen kanggo referensi ing mangsa ngarep. Pandhuan safety penting Waca lan tindakake kabeh instruksi. Rungokake kabeh bebaya. Ati-ati Waca lan tindakake pancegahan iki sadurunge nggunakake prodhuk iki kanggo mesthekake kinerja optimal lan supaya bebaya utawa kahanan ilegal. Ojo …

SACKit Go 150 Portable Bluetooth Speaker User Manual

SACKit Go 150 Portable Bluetooth Speaker MATUR NUWUN! Matur nuwun kanggo tuku speaker Bluetooth SACKit Go 150 iki saka SACKit. Waca kabeh manual pangguna sadurunge nggunakake produk, lan simpen kanggo referensi ing mangsa ngarep. Kita duwe hak kanggo kesalahan ing teks utawa gambar, lan owah-owahan sing dibutuhake kanggo data teknis. Yen…

SACKit Go 100 Portable Bluetooth Speaker User Manual

SACKit Go 100 Portable Bluetooth Speaker MATUR NUWUN! Matur nuwun kanggo tuku speaker Bluetooth SACKit Go 100 iki saka SACKit. Waca kabeh manual pangguna sadurunge nggunakake produk, lan simpen kanggo referensi ing mangsa ngarep. Kita duwe hak kanggo kesalahan ing teks utawa gambar, lan owah-owahan sing dibutuhake kanggo data teknis. Yen…

KREAFUNK ACAPPELLA Portable Bluetooth Speaker User Manual

Speaker Bluetooth Premium aCAPPELLA Manual Operasi PETUNJUK KESELAMATAN LAN MAINTENANCE Mangga waca manual operasi iki kanthi teliti sadurunge digunakake. Pandhuan safety lan pangopènan ing manual operasi iki kudu disimpen kanggo referensi ing mangsa ngarep lan kudu dituruti sawayah-wayah. Supaya produk adoh saka sumber panas kayata radiator, pemanas, utawa piranti liyane sing…

MONOPRICE 43261 Harmony Capsule 100 Portable Bluetooth Speaker User Manual

Harmony Capsule 100 Portable Bluetooth® Speaker P/N 43261 Manual Panganggo PÈNGET LAN PANDUAN KESELAMATAN Mangga waca manual iki sakdurungé nggunakake piranti iki, nggatekake bebaya lan pedoman safety iki. Mangga simpen manual iki ing panggonan sing aman kanggo referensi ing mangsa ngarep. Aja nyedhiyakake piranti iki ing suhu sing dhuwur banget. Aja nyelehake…

LG PN5M Portable Bluetooth Speaker User Manual

PANDUAN SIMPLE MODEL Speaker Bluetooth Portabel PN5M 2106_Rev01 Aplikasi Pengontrol https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.media.lgxboom Android www.lg.com Daya Aktif / Mati………… ………………………………….. Penet Baterei Priksa Status Baterei…………………… Tahan suwene 2 detik Bluetooth Kanggo masangake piranti seluler, pilih LG-PNSM(XX) saka dhaptar piranti. (LED Bluetooth: Blink -> ON) Siap masangake piranti liyane………….. Tahan 2 detik Kontrol Puter maneh …

Pandhuan Pangguna Speaker Bluetooth Portabel JBL Pulse4 Waterproof

Pulse 4 PANDUAN MULAI SING SING SING SING KOTAK Pasangan Bluetooth Play PARTY BOOST LIGHT SHOW APLIKASI PRESET LIGHTSHOW LAN LAIN-LAIN KARO JBL CONNECT APP APP JBL CONNECT Gunakake aplikasi JBL Connect kanggo konfigurasi speaker lan upgrade piranti lunak. SHAKE TO SYNC CHARGING WATERPROOF-IPX7 TECH SPEC Versi Bluetooth: Dhukungan: Transduser: Rated power: Respons frekuensi: Signal-to-noise …

Dongguan Moritake Industrial SY112 Pandhuan Pangguna Speaker Bluetooth Portabel

Dongguan SY112 Speaker Bluetooth Portabel Pedoman operasional Parameter dasar Jarak efektif: 10m Daya output: 3Wx2 Vol.tage: DC 5V Tanggapan frekuensi: 120Hz – 16KHz Sinyal-Kanggo-Noise jatah SNR: 70db Audio Input: Bluetooth, kartu TF, LINE USB Speaker unit: 40 Karakteristik produk Panggilan speakerphone Bluetooth Smart Voice Tips Kartu TF, USB disk playback, dukungan MP3 lan liyane…